QUOTE(tupukas @ 2010 01 29, 12:31)
sveika,na tai tau gerai cia pasiseke ,dziaugiuosi su tavimi kartu.O tai sakyk ka tu darei kai tavo krutine buvo pilna pieno(as taip manau),nes jei ilgesni laika,nemaitini,tai buna prisikaupe daug pienuko Na ir jei tavo sunelis geria is bonkutes,tai vel kitas atvejis,ka tu jam duodi dabar vietoj MP gerti?
nes maniskis tai tik zaidzia su bonkute,o manau misinuko jam reikia bet kokiu atveju,jei negauna MP ?
nes maniskis tai tik zaidzia su bonkute,o manau misinuko jam reikia bet kokiu atveju,jei negauna MP ?
Kadangi aš MP nutraukinėjau palaipsniui, tai krūtinė ir susireguliavo po truputį. Nuiminėjau po vieną maitinimą kas keturias - penkias dienas. Na, kai būdavo pilna, pakentėdavau, arbe truputį nutraukdavau ir pamasažuodavau. Nes, kiek, esu girdėjusi daug nutraukti negalima, nes vėl pieno gaminsis daugiau. O kitos, turinčios daug pieno, tai girdėjau, kad geria vaistus mažinančius laktaciją. Bet siūlau pirma pabandyt natūraliai.
O vietoj MP aš jam duodu mišinuko. Kiekvieną nuimtą maitinimą pakeičiau mišinuku. Bet nežinau ar būtinai kiekvieną maitinimą keist mišinuku ar galima ir kitu pieno produktu, pvz. jogurtu. Bet aš, bent jau iki metuku, duosiu mišinuką, o vėliau jau bandysim ir mišinukus sumažint.
Maniškis irgi pradžioj tik stumdė buteliuką, bet aš jam vis duodavau ir kažkaip priprato.