Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Nu žinokit vyras užmigdė mažąją..sakė apčiupinėjo, nugrabinėjo visą plotelį apie jo krūtinę hihihi.gif , bet užmigo...kaži kaip naktis bus... gal ramiai.... kažkaip gaila net paliko...nu bet gal kaip nors... rolleyes.gif
Atsakyti
Lelija, jei pienuka norit baigt vien del darzelio tai nereiketu, maniskis kuo puikiausiai uzmiega ir apseina be MP darzely. o man istikro labai sunku nutraukti pienuka, gal del to kad nera svarios priezasties ax.gif naktim irgi keliasi is lovytes ir eina ieskot mamos doh.gif kiekviena kart kai iseinu miegot i kita kambari suspaudzi sirdele, o gal dar nelaikas, tai taip ir gryztu i bendra lova smile.gif na, nes apsirgo , ir per daug ziauru pasirode nutraukti serganciam pieneli bigsmile.gif schmoll.gif
Atsakyti
Vakarykščios nakties rezultatai:
mažė liko be pienelio, bet taip širdį skaudėjo, kai ji gailiai verkė naktį ir norėjo MP. verysad.gif o kai ištroško tai vandenuko šilto pusę buteliuko išgėrė...ryte vėl gėrė šiltą vandenuką, nes atšalęs netiko....visą naktį vartėsi davėsi, verkė..praktiškai be miego liko tiek ji tiek aš su vyru....
bet gal dar ne laikas nustot maitint...net nežinau... unsure.gif
Atsakyti
o gal kas gali pasakyt, po kiek laiko turetu sugrizti menesines, baigus maitint. kai pirma baigiau maitint sugrizo po savaites, o dabr jau trys savaites kaip baigiau maitint ir nieko, gal jau reikia susirupinti? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 11 09, 20:10)
o gal kas gali pasakyt, po kiek laiko turetu sugrizti menesines, baigus maitint. kai pirma baigiau maitint sugrizo po savaites, o dabr jau trys savaites kaip baigiau maitint ir nieko, gal jau reikia susirupinti? g.gif

Man ginė rekomendavo kas mėnesį testą pasidaryti, kol nesergu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dazauto @ 2010 11 09, 14:38)
mažė liko be pienelio, bet taip širdį skaudėjo, kai ji gailiai verkė naktį ir norėjo MP. verysad.gif  o kai ištroško tai vandenuko šilto pusę buteliuko išgėrė...ryte vėl gėrė šiltą vandenuką, nes atšalęs netiko....visą naktį vartėsi davėsi, verkė..praktiškai be miego liko tiek ji tiek aš su vyru....

Patarciau dar koki menesiuka pamaitinti ir bandyti vel smile.gif isiklausykit i mergyte.. smile.gif o tuo labiau pati abejojat ar jau laikas nutraukti..4u.gif pasidziaukit dar abi tuo artumu wub.gif
Atsakyti
dukryte metu ir 3 menesiu maitinau 2 kartus per diena, ir maniau kad dar ilgai ji to nores, nes pries miega tiesiog reikalaudavo. didziam nustebimui, kai susirgom ir pakilo temperatura mazyle atsisake kruties. net verkdavo, kai siuliau, tai po dvieju dienu jau ir nebesiuliau. rytoj bus savaite kai nemaitinu ax.gif
QUOTE(inga325 @ 2010 11 08, 23:08)
O gal mamytes galetumet pasakyti, kada nutraukus maitinima pienuko nebesigamina? Mes jau nutraukem maitinima 3 sav, krutine neskauda, atrodo, kad nieko ten nebera, bet paspaudus vis dar bega pienukas... Tai truputi vargina...  Aciu

o kam spausti? as nespaudau, kam bereikalingai stimuliuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dazauto @ 2010 11 09, 17:38)
mažė liko be pienelio, bet taip širdį skaudėjo, kai ji gailiai verkė naktį ir norėjo MP. verysad.gif  o kai ištroško tai vandenuko šilto pusę buteliuko išgėrė...ryte vėl gėrė šiltą vandenuką, nes atšalęs netiko....visą naktį vartėsi davėsi, verkė..praktiškai be miego liko tiek ji tiek aš su vyru....

as manau, kad jus turit pirmiausiai ryztingai apsispresti, ar jau tikrai nebenorit maitinti, nes jei dar kyla tokiu abejoniu, reiksia, dar ne laikas, nes visu pirma , jus pati tam dar nesat pasirengus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(inga325 @ 2010 11 08, 23:08)
O gal mamytes galetumet pasakyti, kada nutraukus maitinima pienuko nebesigamina? Mes jau nutraukem maitinima 3 sav, krutine neskauda, atrodo, kad nieko ten nebera, bet paspaudus vis dar bega pienukas... Tai truputi vargina...  Aciu

man cia irgi mistika, taciau mano drauge savo mazyle baigus maitinti pries metus laiko, sake dar iki siol, kai suspaudzia, pasirodo pieno laseliai g.gif
Atsakyti
Noriu pasigirt blush2.gif blush2.gif kad isradingai issprendziau maitinimo nutraukima.
Kam nesiseka nutraukt, vaikai atkakliai reikalauja, naktimis verkia, rekomenduoju savo buda.

Kelias savaites pries nutraukima reikia pradet vaika maitint is vienos kruties. Tada kitoje, is kurios nebemaitinat dings pienas. Man tai dingo mazdaug per savaite. Savaite kaupesi, tada daviau isgert viska, kas susikaupe ir viskas, daugiau nebesikaupe.
Kai vienoje krutyje nebebus pieno, bus galima duoti tuscia kruti kai nakti ar pries uzmiegant uzgiedos, kad reikia. Tada kuri laika zindyti su tuscia krutim. Na jinai nebus visiskai tuscia, keli gurksneliai bus, bet visvien vaikui bus tik paciulpti o ne atsigerti. tada kol zindysite is tuscios kruties dings pienukas ir antrosios. Kai digns is antrosios, bus galima nakti pakirsti tarsi soske ir bet kuria kruti. Maniske asmeniskai nekele triuksmo, kad krutyse nebera pieno. Jai tiesiog svarbu paciulpt. Beto kai neliko pienuko, tai ir zisti daug maziau pradejo. Tik viena karta paryciui ir to pakanka visai dienai. O kai tiek mazai zinda, tai pieno daugiau ir nebeatsiranda.
sekmes.
Atsakyti

Niu maniskei sitas metodas netiktu visiskai,nespaskutinius pora menesiu butinai turedavau pradeti duoti is desines o pabaigti kairiaja krutine be sansu apkeist,o dar nebelekaip,neleisdavo apsiverst ant kito sono.Nu zodziu su pribumbasais tas musu pienuko gerimas buvo cool.gif  biggrin.gif    del to gavom itikinti kad pienuka atiduotumem jos zaisliukam na ir jau gera savaite kaip pienuko nebegeria smile.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunasMamukas: 12 lapkričio 2010 - 11:34
QUOTE(anastasssija @ 2010 11 09, 16:57)
Lelija, jei pienuka norit baigt vien del darzelio tai nereiketu, maniskis kuo puikiausiai uzmiega ir apseina be MP darzely. o man istikro labai sunku nutraukti pienuka, gal del to kad nera svarios priezasties ax.gif  naktim irgi keliasi is lovytes ir eina ieskot mamos doh.gif  kiekviena kart kai iseinu miegot i kita kambari suspaudzi sirdele, o gal dar nelaikas, tai taip ir gryztu i bendra lova smile.gif  na, nes apsirgo , ir per daug ziauru pasirode nutraukti serganciam pieneli bigsmile.gif  schmoll.gif

As maitinciau ir toliau, bet problema tame, kad priprato uzmigti prie kruties, kitaip nemiega...Jau dvi dienos kaip nebeduodu naktimis ir rytais, tai verkia, bet ne taip baisai, kaip maniau, jau dicke, pasakom, kad didele, kad nera pienuko ir kad meigot reikia ir nutaiso isizeidusi veiduka, bet miega toliau..Bet vis dar nori MP, vakar pries miega daviau istustin abi, nes jau skaudejo nuo persipildymo, siand kol kas lengviau...Tik bijau kad kokio uzdegimo nesigautu su tokiu uzlaikymu
Atsakyti