Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(eglieska @ 2010 10 20, 23:19)
mano mazylis jau ir pats pieno maziau begeria smile.gif  anksciau daug gerdavo, 10 min, o db jau tik kokia 2-3.net kruties visiskai neistustina. gal mano apsisprendimas nujunkyti ji paveike irgi, kad del MP jau nebekovoja. kelis kartus jau net atejus MP laikui jo atsisake ir visai negere, nors buvo jau pakankamai laiko nuo paskutinio valgymo praeje. tada, kad nebutu alkanas pasiuliau jogurto ir ji valge. reiskia, kad pienukas jau nebera jam toks svarbus...kita savaite nuimsiu dar viena MP, liks 2k nakti,ryte, per pietus ir vakare pries miega. viso- 5kartai. bet as db pastebejau, kad apie 1m amziu vaikai kazko pradeda naktimis daznai atsibudineti? ar tai tiesa? kodel?

kaip ir zadejau: metimo istorijos tesinys. MP dabar mazius gauna 9, 15 ir 21 val. butu visai nieko, krutys jau apsiprato ir pacios pradejo gaminti maziau MP. Anksciau is vienos pavalgydavo, db vis dazniau antros papraso. BET... prasidejo naktiniai bludijimai, jau 5 para. Atsibudineja kas 20min, kas valanda. bet ne valgyti, o susikibti rankomis ar kad salia prisiglaustu. MP nakti duodu 2, retai 3 kartus. visi kiti prasibudimai-noras svelnumo. Ar tai gali reiksti kad taip del to, kad mazinu MP? Diena jo nepasigenda. O gal dantukai? mums 9 men ir 1 sav
Atsakyti
Manau, dantukai arba laikinas švelnumo poreikis, turėtų praeiti smile.gif Juolab kad naktį maitinat.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 11 04, 19:17)
man ax.gif

padėjo keliskart tiesiog pamasažuoti karštu dušu ir pirštais link spenelio, taip pat- natūralaus medaus kompresas: ištepti juo krūtį, pridengti, pvz., maistine plėvele (biškį juokingai skamba blush2.gif ) ir palaikyti kelias valandas

sėkmės jums 4u.gif

aciu uz patarimus, gal pades. o baigiau maitint, nes man atrodo pienas pradejo mazet, ir dar matyt is savanaudisku paskatu, dukryte 9 menesiu pradejo mane naktim kilnot kas 1- 2val, buvau jau visiskai isekus, nes reikia ir vyresneliu dar diena pasirupint. kai baige valgyt mp, ismiega nuo 22 iki 06h. tas pats buvo ir sunum, bet ji maitinau iki metu, kol irgi prasidejo begaliniai kelinejimaisi nakti, kai ji baigiau maitint, taip pat ismiegodavo visa nakti. o vietoj to kad duoti pienuko, as juos uzsupuodavau, pradzioj labai priesinosi, bet paskui priprato prie supimo, o galiausiai ir net nebesikeldavo kad supuociau
Atsakyti
laba vakara,

Jie vaikutį atpratinti nuo krūtinės, tai reiktų duoti mišinuką, o jei iš buteliuko negeria? Dabar maniškiui 8.5 mėn.

QUOTE(fillipa @ 2009 08 18, 10:47)
Junkite tetukus prie darbo smile.gif  MAmyte i kita kambari miegoti, o tetukas tegul keliasi. Jis papo neturi ir vaikui lengviau bus sutaikyti su papo netektim blink.gif Pora bemiegiu naktu ir viskas  thumbup.gif

o kaip tėtukam eiti po to į darbą g.gif
Atsakyti

o kaip tėtukam eiti po to į darbą g.gif
[/quote]

Niu vistiek ne kiekviena diena juk tie teciai dirba pameginti galit savaitgali,paziuresit kaip reaguos vaikas,ne visi gi saukia rekia.. g.gif kitiem gal tu poros naktu uzteks suprasti kad pienuko nebebus ax.gif
Atsakyti
O aš turiu klausimą- kaip užmigdyt vaiką ne prie krūties... gal čia ir mano klaida, pripratinau.. bet gal yra būdų kaip atpratinti.. Geria TIKvandenuką... ir nieko daugiau... Per naktį MP gauna max 3-4 kartus... dieną ne...
Atsakyti
QUOTE(dazauto @ 2010 11 05, 19:21)
O aš turiu klausimą- kaip užmigdyt vaiką ne prie krūties... gal čia ir mano klaida, pripratinau.. bet gal yra būdų kaip atpratinti.. Geria TIKvandenuką... ir nieko daugiau... Per naktį MP gauna max 3-4 kartus... dieną ne...

Pamenu saviske tokio amziaus uzmigdydavau be kruties tik su soskiuku,o kai jo atsisakem jai buvo metukai su puse tai vel perejom prie uzsimigdymo su krutine.O su teciu tavoji uzmiega be problemu?Gal vakarais jis galetu pamigdyt. Maniske jau didesne ,tai susitarem pries gera savaite kad ji jau didele ir pienuka duosim jos zaisliukam bigsmile.gif biggrin.gif tai ji sutiko ir uzmiega pati,bet jusiske dar per maza tokiem sanderiam ax.gif net nezinau ka daugiau patarti,tik tiek kad pasimokytumem is savo klaidu ir sekancius migdytumem kitaip nuo pat pradziu biggrin.gif
Atsakyti
Na poros naktu uztenka, tinkrai ne visiem, va maniskis su mumis jau trecia savaite kariauja ir reiklauja pieno naktim zviegia taip, kad baisu doh.gif wub.gif bet jau ne 5 kartus per nakti, o po 3 doh.gif tikimes dar pora savaiteliu ir atpras nuo naktinejimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pajus @ 2010 11 05, 21:45)
Na poros naktu uztenka, tinkrai ne visiem, va maniskis su mumis jau trecia savaite kariauja ir reiklauja pieno naktim zviegia taip, kad baisu doh.gif  wub.gif  bet jau ne 5 kartus per nakti, o po 3 doh.gif  tikimes dar pora savaiteliu ir atpras nuo naktinejimu lotuliukas.gif

ojojoj,kantrybes jums biggrin.gif 4u.gif musiske siandien iki 7 ismiegojo ,tik atsibudusi verke kazkiek,net ir man asara isriedejo..Dabar galvoju kazin ne per anksti mes su pienuku atsisveikinom. unsure.gif g.gif Na tikekimes kad ateinancios naktys bus lengvesnesir be asaru. wub.gif
Atsakyti
Reikia patarimu,
Maitinu dukriuka jau metai ir devyni men, anksciau tai buvo dziaugsmas, kad to pienuko yra ir vaikas sveikesnis ir t.t. O dabar kai arteja laikas i darzeli keliauti (nuo 2 m), tai bus beda, nes neuzmiega be MP, nei diena, nei nakti. Naktimis, ypac paryciais daznai atsibudineja ir praso MP verysad.gif . Savo lovytej nemiega isvis, pasokineja, paduksta, o kai atsibosta zyzia, verkia, kol galu gale klykia ir turiu migdytis savo lovoj...Nu nezinau ka daryti, prie kruties uzmiega kuo puikiausiai, bandau ir miegancia perkelt i lovyte, nu pabunda ir viskas.
Kaip atjunkyt kuo svelniau ??? Darzely tai bus problema, nes nemiegos....Diena duodu tik pries miega, nes jau didele, valgo viska.
Kaip su tetukais pavyksta uzmigt? Maniskei tetukas autoritetas, kai grieztu tonu liepia miegot (nakti) tai nusciuva iskart ir miega toliau, nei MP nereikia lotuliukas.gif bet taip retai pasiseka...Bandysim kuri savaitgali, palikt su tetuku, ale, kad ji jau gudri, lipa is lovos ir iesko, jei kurio nors is tevu lovoj nera lotuliukas.gif Ir bijau, kad tetukas kantrybes netures su ja migdytis...
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 06, 18:17)

kai baigsit maitint - visa tai baigsis ir, mes pabaigėm MP karjerą būtent tokio amžiaus ir užmiegam pietų kuo puikiausiai ir vakare, ir net naktį nebesikeliam, nors keldavosi po penkis kartus, tiesiog pati su savim turit susitarti, kad viskas - baigiam, nes mums asmeniškai nepavyko mažint maitinimus, aš nutraukiau MP tiesiog išvažiuodama dviem dienom ir viskas puikiausiai per tas kelias dienas susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
O gal mamytes galetumet pasakyti, kada nutraukus maitinima pienuko nebesigamina? Mes jau nutraukem maitinima 3 sav, krutine neskauda, atrodo, kad nieko ten nebera, bet paspaudus vis dar bega pienukas... Tai truputi vargina... Aciu
Atsakyti