QUOTE(ingridita @ 2010 10 29, 12:01)
Sveiki,
Norėčiau ir aš jau atpratinti mažylį nuo (.)(.). Tik kol kas nėra tam valios
Kai dienos metu užsiėmęs, tai jam kaip ir nereikia pienuko, bet vat prieš miegelį visada jo reikalauja, kitaip neužmiega
Ir labai vargina naktiniai kėlimaisi
6 kartai per parą labai daug, nes tokio amžiaus vaikutis turėtų valgyti iš viso 5 kartus, 3 rimti pavalgymai ir 2 užkandžiavimai. Jei tokio amžiaus tiek kartų gauna pieno, tai kada tavo mergytė valgo normalų maistą? Sugandinsi gi skranduką. Jam ir reikia poilsio. Negali gi jis visą laiką dirbti
Čia mane taip protino pediatrė (barė) prieš 4 mėnesius, kad aš tiek kartų kaip tu duodavau pieno
Nustebau, bet toliau beskaitant pritariumamyciu nuomuonems, mamytes pienukas pats geiriausias ir vaikas jo nepersivalgys, o jei daugiauisgers nei gali suviskinti, atpils.
Jei tik mazius nori tai ir duok.
Tik reikia nepamirsti pratinti maziuka prie tikrojo maisto. Kuo daugiau maziai paragaus ivairiasnio maisto iki jiems ueis 3 metukai, tuo bus neisrankesni maistui.
Tik atsargiai su zaliom morkom jei dar gerai neissivyste kramtymo receptoriai.
Ir del alergijos negalima berods reisutu ir sokolado (as pati tai visiskai neduodu riesutu, o sokolado, kartias nuo surelio gauna)
QUOTE(eglieska @ 2010 10 29, 22:08)
o kiek kartu per para maisto turi gauti 9 men mazylis? mes valgom diena 3 MP, nakti 2MP, 3 koses ir 2kartus jogurtas arba varske. rimti valgymai gaunasi 8 dar buna uzkandziavimai duona,sausainis,vaisiai. tai turbut irgi ziauriai daug valgom?
Tiek kiek nori ir tiek kiek tau atrodo, kad jam reikia, kuo ivairesnis maistas tuo maziui geriau, tik pratink po viena nauja produkta, o ne visus is karto.