QUOTE(giedre-marija @ 2010 10 22, 00:14)
Bet va jūs nepatariate kad staigiai negerai nutraukti. O aš pati irgi kažkaip nenoriu ir nenorėjau staigiai nutraukti.
Štai čia Tau ir atsakymas, nenori, vaikas tą jaučia ir pergyvena labai, pamėgink įsigyvent į jos vietą, jai gi mama visas pasaulis, o dabar net ir MP nebegauna, kai mamos nėra... Čia panašiai kaip man su atpratinimu nuo naktinio maitinimo, bandžiau anksčiau, dar vasarą, bet pačiai buvo gaila vaiko, tad tęsiau maitinimus naktimis, o kai jau tvirtai nusprendžiau, atsirado ir kantrybė, ir ištvermė, ir dukrytė gana greit atprato
Aš laikiausi tokios sistemos, po to kai nuėmiau naktinius maitinimus, dvi savaitės, ir tik tada nuimu rytinį, po to vėl dvi savaitės, nuimu vakarinį - mums pasiteisino, gal ir Tau reikėtų neskubėt. Dėl tos mamytės patarimo tai tik tiek pasakysiu, jog visi vaikai individualūs, kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam, gal taviškei "šoko terapija" tik pablogino visą reikalą
Aš Tavo vietoj bandyčiau nusitraukinėt tarp maitinimų ir siūlyt iš puodelio ar buteliuko MP, kad ir nedaug, po truputį, ir kantrybės kantrybės, bandyk girdyt šaukšteliu, paskui tegu močiutė prie Tavęs pabando, nenustok maitinti naktį ir anksti ryte, gal reikia to mažylei... O kai kažkiek situacija apsitvarkys, nuiminėk po vieną maitinimą, bet neskubėk, tas pats galioja ir kai Tavęs nebus... O gal Tu galėtum porai sav. paimti pertrauką moksluose, būtų lengviau Jums abiems, ir galėtum dieninius maitinimus pradėt mažint pirma
eling, viskas tvarkoj, jei jausi spaudimą krūtyse, šiek tiek nutraukt, kad palengvėtų, turėtų susireguliuot ilgainiui, tik žiūrėk, kad neužsistovėtų pienuko perteklius
Ir
Tau, žinau tą graudulį baigus maitinti, tik, žinai, ieškok kitų būdų išreikšti artumą savo pupai ir nuotaika pasitaisys