Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(++++ @ 2010 10 19, 00:06)
as tai negalejau gert metu lasu,man labai neskanu,bloga budavo,tai tableciu nusipirkau,bet ne metu, o kur pienas nesigamina

Kas cia per vaistai? tie receptiniai? bet gi nera jie gerai blink.gif tik jau paskutiniu atveju kai kitaip neiseina cool.gif
Atsakyti
Kodel jie nera gerai? biggrin.gif Pati taip sugalvojai?
Metu lasai labai sveika zarnynui, nes gerina darba!
Atsakyti
pradedam mes irgi su mazyliu nauja etapa-atpratima nuo MP. Maitinciau ilgiau, bet po menesio iseinu i darba ir bus sunku suderinti maitinima ir darbo valandas. mums 8 men ir 3 sav. iki siol MP valge 5 kart diena ir 3 kart nakti. diena valgydavo ryte ir vakare ir pries visus 3 pietu miegelius. svorio turim net rezerva ateiciai, sveriam 10,5 kg. valgom 3 koses dar papildomai, jogurta rytais ir uzkandziaujam vaisius ir duona. dabar sumasciau, kad maitinsiu nakti, ryte, vakare ir diena ne pries miegelius, o po ju. kad nebutu taip, kad tik as galiu uzmigdyti vaika su MP. reiks teciui ji po menesio palikti, tai noriu, kad ir jis moketu sunu uzmigdyti. miegam dabar jau tik 2 kartus diena, pailginau maitinimo MP laika, db ne kas 3,5 val, o kas 5 gauna. ismokom jau uzmigti be (.)(.), ir kad sumazejo pienuko nuo 8 kartu per para iki 5-6, mazylis nepajuto visai. taip gyvenam jau antra savaite. anksciau pries pietu miega pazyzdavo, kad papuko nori, bet db jau uztenka pagerti siltos arbatos ir einam miegoti. nakti db maitinu tik 2 ir 6 val, 2 kartus.kitus kartus jei pradeda budintis, tai paimu uz rankytes, paglostau galva, o jei atsibunda-pasupuoju ir vel uzmiega. (.)(.) pirmas 4 dienas streikavo, pieno buvo per virsu, pats begdavo, tai po truputi nutraukdavau, kad neskaudetu ir neverztu, ir siai dienai jau viskas tvarkoj. kita savaite zadu nuimti pienuka po mesiskos kosytes, tai liks maitinti 2k nakti ryte,vakare ir per pietus.tokia musu pradzia ax.gif laukite istorijos tesinio... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi atrode, kad maniske "sunkus reikalas", nesisivaizdavau kaip reikes atpratinti nuo naktiniu zindymu. Jei neduodavau papulio, isteriskai klykdavo, nenori nieko girdeti, nei ant ranku nepaimsi, nei dar kaip nors. Atrode tik papas nuramina.
Ir pasiryzau, nes zinduko role kartais trukdavo visa nakti... Maniskei 1m.2men. Visuomet uzmigdavo tik su papuliu. Jokiu zinduku niekuomet neeme, is buteliuko paragavusi piena net ir mano pacios isspjauna ir susiraukia. Nakti N kartu keldavosi ir pabudus dar kokia valanda ar dvi megaudavosi krutimi.
Paemiau ir nutraukiau, pasakiau kad jau nera. Bet buna vakaru, kad niekaip uzmigti negali. Ir nors praejo 10 dienu, tokiais momentais vis dar atsimena, baksnoja i krutis, visaip bando isplesti, zenklais rodo (ismokinom kudikio kalba). Bet pasakau, kad nera, ir ji supranta ir rodo rankytemis kad jau "nebera". Tada paverkslena truputi...uzmiega...ir jau pora naktu nebeprabusdineja.
Tik va man paciai, visa savaitele krutys pilnokos, bet nieko nevyko. O sianakt uzmigti negalejau kaip krutine skaudejo ties pazastimis. Nors ne kieta, ir netempia, ir guzu nera. Ir pienas pradejo teketi (nors iki siol niekada netekedavo) ir labai skauda. Gal kuri zinote, kas tai galetu buti? Ar jau sunerimti?
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2010 10 19, 11:24)
Kodel jie nera gerai? biggrin.gif Pati taip sugalvojai?
Metu lasai labai sveika zarnynui, nes gerina darba!

as ne apie metu lasus kalbu schmoll.gif o apie vaistus, kuriuos ++++ minejo, kad nusipirko mirksiukas.gif metu lasai aisku, kad nieko zalingo 4u.gif pirmiausia posta isikaitykit tada komentuokit 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės. Na o mes tai taip vargstam, kad nebežinau visiškai ko griebtis doh.gif . Kartais mintys aplanko, kad gal geriau maitinčiau iki tol, kol pati mano mažulė atsisakys.
Situacija pas mus dabar tokia. Aš kadangi vaikštau į mokslus nuo ryto iki vakaro, dukrytė būna su močiute. Jau būna 3 savaites. Pirmą savaitę viskas buvo thumbup.gif . Gal šiek tiek buvo tokių paverkšlenimų kai negaudavo MP dieną kol manęs nebūna, bet labai nedaug. Antrą savaitę irgi neblogai. O šią savaitę tokios isterijos, kad baisu. Tik įžengiu pro duris iškart niamniu, po 5 min vėl niamniu, naktim prastai miega, keliasi verkia, dienos miego metu taip pat keliasi verkia, važiuojam mašinoj rėkia verkia niamniu niamniu. Visur pasidarė niamniu niamniu. Ir kas svarbiausia nebesusišnekam, nieko nenori klausyti. Anksčiau nors suklusdavo kažkaip. Tai šiandien kažkaip man labai pagailo mano aukselio ir pagalvojau gal man geriau visiškai nutraukti. Tiesiog sukaupti visas jėgas ir savo stiprybę ir nutraukti. Nes man širdis plyšta kaip ji kiekvieną dieną rėkia ir niamniu niamniu reikalauja. Patarkit mamytės, nes man ir pačiai taip sunku nebuvo, kaip matau kaip mano turtelis kankinasi.
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 10 20, 22:24)
Sveikutės. Na o mes tai taip vargstam, kad nebežinau visiškai ko griebtis doh.gif . Kartais mintys aplanko, kad gal geriau maitinčiau iki tol, kol pati mano mažulė atsisakys.
Situacija pas mus dabar tokia. Aš kadangi vaikštau į mokslus nuo ryto iki vakaro, dukrytė būna su močiute. Jau būna 3 savaites. Pirmą savaitę viskas buvo  thumbup.gif . Gal šiek tiek buvo tokių paverkšlenimų kai negaudavo MP dieną kol manęs nebūna, bet labai nedaug. Antrą savaitę irgi neblogai. O šią savaitę tokios isterijos, kad baisu. Tik įžengiu pro duris iškart niamniu, po 5 min vėl niamniu, naktim prastai miega, keliasi verkia, dienos miego metu taip pat keliasi verkia, važiuojam mašinoj rėkia verkia niamniu niamniu. Visur pasidarė niamniu niamniu. Ir kas svarbiausia nebesusišnekam, nieko nenori klausyti. Anksčiau nors suklusdavo kažkaip. Tai šiandien kažkaip man labai pagailo mano aukselio ir pagalvojau gal man geriau visiškai nutraukti. Tiesiog sukaupti visas jėgas ir savo stiprybę ir nutraukti. Nes man širdis plyšta kaip ji kiekvieną dieną rėkia ir niamniu niamniu reikalauja. Patarkit mamytės, nes man ir pačiai taip sunku nebuvo, kaip matau kaip mano turtelis kankinasi.

mano manimu uzteks maitinti.
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 10 19, 12:15)
pradedam mes irgi su mazyliu nauja etapa-atpratima nuo MP. Maitinciau ilgiau, bet po menesio iseinu i darba ir bus sunku suderinti maitinima ir darbo valandas. mums 8 men ir 3 sav. iki siol MP valge 5 kart diena ir 3 kart nakti. diena valgydavo ryte ir vakare ir pries visus 3 pietu miegelius. svorio turim net rezerva ateiciai, sveriam 10,5 kg. valgom 3 koses dar papildomai, jogurta rytais ir uzkandziaujam vaisius ir duona. dabar sumasciau, kad maitinsiu nakti, ryte, vakare ir diena ne pries miegelius, o po ju. kad nebutu taip, kad tik as galiu uzmigdyti vaika su MP. reiks teciui ji po menesio palikti, tai noriu, kad ir jis moketu sunu uzmigdyti. miegam dabar jau tik 2 kartus diena, pailginau maitinimo MP laika, db ne kas 3,5 val, o kas 5 gauna. ismokom jau uzmigti be (.)(.), ir kad sumazejo pienuko nuo 8 kartu per para iki 5-6, mazylis nepajuto visai. taip gyvenam jau antra savaite. anksciau pries pietu miega pazyzdavo, kad papuko nori, bet db jau uztenka pagerti siltos arbatos ir einam miegoti. nakti db maitinu tik 2 ir 6 val, 2 kartus.kitus kartus jei pradeda budintis, tai paimu uz rankytes, paglostau galva, o jei atsibunda-pasupuoju ir vel uzmiega. (.)(.) pirmas 4 dienas streikavo, pieno buvo per virsu, pats begdavo, tai po truputi nutraukdavau, kad neskaudetu ir neverztu, ir siai dienai jau viskas tvarkoj. kita savaite zadu nuimti pienuka po mesiskos kosytes, tai liks maitinti 2k nakti ryte,vakare ir per pietus.tokia musu pradzia  ax.gif  laukite istorijos tesinio... mirksiukas.gif

mano mazylis jau ir pats pieno maziau begeria smile.gif anksciau daug gerdavo, 10 min, o db jau tik kokia 2-3.net kruties visiskai neistustina. gal mano apsisprendimas nujunkyti ji paveike irgi, kad del MP jau nebekovoja. kelis kartus jau net atejus MP laikui jo atsisake ir visai negere, nors buvo jau pakankamai laiko nuo paskutinio valgymo praeje. tada, kad nebutu alkanas pasiuliau jogurto ir ji valge. reiskia, kad pienukas jau nebera jam toks svarbus...kita savaite nuimsiu dar viena MP, liks 2k nakti,ryte, per pietus ir vakare pries miega. viso- 5kartai. bet as db pastebejau, kad apie 1m amziu vaikai kazko pradeda naktimis daznai atsibudineti? ar tai tiesa? kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 20 spalio 2010 - 22:20
Norėjau labiau patyrusių paklausti 4u.gif Kai nutraukėt maitinimą, kokį pienuką davėt - mišinį ar karvės pieną? Maniškei metukai, dar maitinu, bet , kad to pienuko mažai ir yra, galvoju po truputį baigti maitint, tai gydytoja sakė, kad tada reikia mišinio duoti 400 g per dieną. Pabandžiau duot, bet kad ji negeria jo visai. Tiksliau porą gurkšnelių ir viskas. Gal bandyt kitokį mišinuką? Pasidalinkit patirtim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 10 20, 22:24)
Patarkit mamytės <...>

Visų pirma 4u.gif Tau. O dabar dėl tos problemos - iš Tavo posto supratau, jog, nors dukra žindoma, visą dieną lieka be MP? Gal nelabai paruošei ją tam atsiskyrimui nuo mamos, per mažai laiko praleidi su ja, kai grįžti, užtat vaikas ir reikalauja MP, nes žino, jog tada mama bus šalia, niekur nedings. Čia daugiau psichologija... Siūlau nusitraukinėti ir mažint maitinimus pamažu, tegul dieną pageria MP iš buteliuko ar puodelio. Staigiai nujunkyt nepatariu, bus vaikui didelis stresas.
QUOTE(eglieska @ 2010 10 20, 23:19)
bet as db pastebejau, kad apie 1m amziu vaikai kazko pradeda naktimis daznai atsibudineti? ar tai tiesa? kodel?

Nežinau, maniškė nuo pat gimimo atsibudinėdavo, o kai buvo 11 mėnesių su kapeikom, pavargau ir teko pakovot, bet atpratinau nuo naktinių kėlimųsi smile.gif
QUOTE(linluka @ 2010 10 21, 09:02)
Gal bandyt kitokį mišinuką? Pasidalinkit patirtim  blush2.gif

O bandei duot iš puodelio? Maniškė iš gertuvės negeria, tik iš puodelio biggrin.gif Arba mėgink pakeist mišinuką, arba gal pamaišyt iš pradžių su MP g.gif Mes bandėm Semper ir Nan3, abu patiko.
Atsakyti
QUOTE(linluka @ 2010 10 21, 09:02)
Norėjau labiau patyrusių paklausti  4u.gif  Kai nutraukėt maitinimą, kokį pienuką davėt - mišinį ar karvės pieną? Maniškei metukai, dar maitinu, bet , kad to pienuko mažai ir yra, galvoju po truputį baigti maitint, tai gydytoja sakė, kad tada reikia mišinio duoti 400 g per dieną. Pabandžiau duot, bet kad ji negeria jo visai. Tiksliau porą gurkšnelių ir viskas. Gal bandyt kitokį mišinuką? Pasidalinkit patirtim  blush2.gif

jokio negeria nei karves pieno,nei misinio.tai pratinu dabar prie parduotuves karves pieno.pasiekimas toks,kad 10ml isgeria.
Atsakyti