Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

as turiu irgi tokia pacia problemele.. mano pupai 16 men o valgo 3-4 karus per nakti. kiek bendravau su mamytem susitvarkiusiomis su sia problema. reikia tiesiog kelias naktis palikti su tetuku. sako ,kad tik pazyzia pirmas naktis , o veliau ismiega visa nakti ir tada mamyte gali sugryzti i ta kambari kur miega jos lialius, o taip pat ir pas vyra lotuliukas.gif . tai taip patare man... pati dar nebandziau, gaila kazkaip mazosios , nes kad ir kaip atsibodo naktinis valgymas ,visgi iki siol tai teikia ir malonumo wub.gif juk taii taip laikina......
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2010 10 06, 10:12)
mielos meterys jau 10 dienu kaip nebemaitinu.Miegu kaip karaliene,jei apsisprendet,tai ir nebedelskit su maitinimo nutraukimu,nes persasi nupomone ne kiek pienuko reikejo,kiek buvau vaiko soske.

Dumza, o iki naktiniu maitinimu nutraukimu diena dar zindet ar jau nebe? Nes mes dar ryte vakare ciulpiam pienuka, nzn ar viska kartu nutraukt ar bandyt dar diena nutraukt, o tik tada nakti. Papasakokit prasau, nuo ko jus pradejot ir kiek uztrukot? Nes as irgi, tokia soske esu...
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2010 10 10, 10:14)
Dumza, o iki naktiniu maitinimu nutraukimu diena dar zindet ar jau nebe? Nes mes dar ryte vakare ciulpiam pienuka, nzn ar viska kartu nutraukt ar bandyt dar diena nutraukt, o tik tada nakti. Papasakokit prasau, nuo ko jus pradejot ir kiek  uztrukot? Nes as irgi, tokia soske esu...

nu kaip cia pasakyti,diena ji pas mane jau buvo atpratus visai,bet susirgo ir teko zindyti ir dienomis.pasveiko ir po truputi atpratinau dienom,tai iki visisko nutraukimo ji pas mane jau diena apie 2sav nebezisdavo.mano pieno gaudavo vakare pries miega,nakti kokius 5,7kartus ir ryte prabudusi ir viskas.rugsejo 27 dienos ryte pamaitinau paskutini karta ir viskas,mano manymu atpratinkite po truputi diena.pries miega pietu budavo kad pazize,parekauja,bet neperdaugiausia.duodu koki zaisliuka,ar nematyta daikta patyrineti,lovyteje guli,ciupineja ir uzmiega .kita miega i lauka isvezdavau tai ir papuko neprasydavo.seip palyginus lengvai.aisku ta savaite buvo itemta,ir mergaite buvo piktoka,ir tevelis nedamiegojes,bet viskas susitvarke.ir kur tai matyta mano mergina su sloga,o ismiega visa nakti.aisku buna,kad suverkia,ar seip pakalba.as praituose puslapiuose rasiau tomis dienomis kaip nujunkinti sekasi,pasiskaitykit,kas neaisku klauskit.
Atsakyti
Šiuo metu pabandėm irgi atsisakyt naktinio valgymo(mums jau 1 m. ir 9 mėn., na ir valgom pienelį tik vakare ir naktį)), nes pavalgydavom atsigulę, po to kokią 3-4 val, ir paryčiui pradėdavo vos ne kas pusvalandį žįsti doh.gif Bet kai ta situacija mane pradėjo gerokai erzinti, tada jau nutariau, kad reikia kažką daryt su tuo valgymu nakčia... Po vakarinio , t.y. prieš miegą, daviau tik 3-4 val, o po to, tvirtu tonu pasakydavau, kad 'miegam' ir nebeduodavau. Maniau, kad reakcija bus žymiai stipresnė, bet šiek tiek pavirkavo, pasėdėjo ir atsigulė toliau miegot. Pabusdavo, vėl prašydavo, bet svarbiausia tvirtas mamos nusiteikimas. Taip kokią savaitėlę, tada nebedaviau ir 3-4 val, liko tik valgymas atsigulus ir nubudus ryte. žinoma, pusiau miegodamas paprašydavo, bet 'kadangi naktį niekas nevalgo, o tik miega', tai keletą naktelių trumpai pavirkavęs, vieną naktį jau net neprašė bigsmile.gifIš vakaro visada pasakydavau, kad naktį miegosim, nevalgysim ir pan.
Atsakyti
na maniskis 1.1men. jau nebevalgo gal kokius 2 men. bet nakti atsikelia dar vis tiek daug kartu. Kartais uztenka apversti ant kito sono,kartais isikeliu i lova ir toliau miega.(po to perkeliu vel i lovyte savo) Man labai idomu, po nutraukimo pas jus vaikeliai ismiega visa nakti ar ne. Man po nutraukimo tik 1nakti ismiegojo, jau apsidziaugiau,bet per anksti. verysad.gif
Atsakyti
Maniškei metai ir pora sav., naktinio maitinimo atsisakėm pirmiausia, teko pakariaut, bet dabar be problemų išmiega nuo 21h iki 7:30 neatsikėlus thumbup.gif Ryte duodu mišinį, bet MP buvo gerai tuo, kad pavalgydavo ir užmigdavo, o dabar nebe, tad tenka keltis doh.gif Nuo kt. savaitės planuoju ir vakarinį nuimt, tik va, norėčiau paklausti, kokie pas jus ritualai migdymosi, nes dabar kažkaip nusiprausiam veiduką, rankytes, kojytes, išsivalom dantukus, tada MP ir miegot. Gal kokią pasaką paskaityt, bet kad plėšia tą knygą iš rankų, lovytėj viena nenori būt doh.gif Jei bandau šalia pasiguldyt - prasideda ropinėjimai po lovą ir žvygavimas lotuliukas.gif Ar tiesiog duot mišinio, o paskui su soske mėgint užmigdyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2010 10 15, 00:24)
Maniškei metai ir pora sav., naktinio maitinimo atsisakėm pirmiausia, teko pakariaut, bet dabar be problemų išmiega nuo 21h iki 7:30 neatsikėlus thumbup.gif Ryte duodu mišinį, bet MP buvo gerai tuo, kad pavalgydavo ir užmigdavo, o dabar nebe, tad tenka keltis doh.gif Nuo kt. savaitės planuoju ir vakarinį nuimt, tik va, norėčiau paklausti, kokie pas jus ritualai migdymosi, nes dabar kažkaip nusiprausiam veiduką, rankytes, kojytes, išsivalom dantukus, tada MP ir miegot. Gal kokią pasaką paskaityt, bet kad plėšia tą knygą iš rankų, lovytėj viena nenori būt doh.gif Jei bandau šalia pasiguldyt - prasideda ropinėjimai po lovą ir žvygavimas lotuliukas.gif Ar tiesiog duot mišinio, o paskui su soske mėgint užmigdyt? g.gif

issivalot dantukus ir vel valgot??? juk valyti reikia po mp... suges dantys nuo laktozes
Atsakyti
Mano mazyliui metai ir jis nebeima krutines, imdavo vis reciau reciau dabar visai nebeima. Pieno jauciu dar yra, bet nedaug. Diskonforto nejauciu. Ar reikia ka daryti ar pienas dings pats? g.gif
Atsakyti
Sveikos. aš maitinimą nutraukiau po truputį. nebuvo taip sunku, kaip maniau. iš pradžių maitinau kiek norėjo ir suskaičiavau kartus (užsirašydavau valandą), po to mažinau po vieną maitinimą, vėliau likdavo tik prieš pietų miegą ir naktis. kai jau taip priprato, tada atsisakėm prieš pietų miegą maitinimo, kažkiek paniurzgėdavo, bet laikiausi savo. Na ir liko naktys. Tai tik naktimis dar maitinau dvi savaites ir vieną kartą tiesiog nebedaviau, buvau susigalvojus jau datą vasario 14d. paverkdavo vaikas, skaudėjo širdį, bet jau pasakiau sau gana. Tai po dviejų savaičių tikrai, vaikas krūtinę pamiršo. smile.gif
maitinau savąjį 2metus ir 3 mėnesius. Krūtinei nieko nedariau, gal kad po truputį mažinau, tiesiog dingo pienukas ir vsio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 10 15, 18:42)
issivalot dantukus ir vel valgot??? juk valyti reikia po mp... suges dantys nuo laktozes

Marliuku išvalau, nedaug tų dantukų turim kol kas. O šiaip tai reiks nuo valgymo prieš miegą atpratint, ir suaugusiems gi negerai taip.
QUOTE(Cucumi @ 2010 10 16, 13:06)
Ar reikia ka daryti ar pienas dings pats? g.gif

Manau, pienas dings pats. Man dar kaimynė yra patarus pagert mėtų lašų, bet nežinau, ar efektyvi ši priemonė.
Atsakyti
Girdejau ir as. Reik pasiziuret ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2010 10 18, 15:35)
Marliuku išvalau, nedaug tų dantukų turim kol kas. O šiaip tai reiks nuo valgymo prieš miegą atpratint, ir suaugusiems gi negerai taip.

Manau, pienas dings pats. Man dar kaimynė yra patarus pagert mėtų lašų, bet nežinau, ar efektyvi ši priemonė.

as tai negalejau gert metu lasu,man labai neskanu,bloga budavo,tai tableciu nusipirkau,bet ne metu, o kur pienas nesigamina
Atsakyti