QUOTE(sanet @ 2010 09 22, 18:24)
as jau nelauksiu kol viskas naturaliai ateis Maniskiui jau 1m 1men bet baisiuline problema su naktiniais kelimais kazkada valgydavo tik du kartus, o dabar buna kad atsikelia po 1,5 val, bet buna naktu kad ir kas 20 min Vakar vakare pasiryzau, kad jau gana . Naktis aisku buvo kosmariska, laukiu su siaubu sios nakties, bet labai tikiuos, kad atsisakius kruties paretes ir tie pabudimai. Beje misinuko beveik negeria, o buteliukas jam labiau kaip zaislas
Bet as tokiu klausimu (is anksto visu atsiprasau, neturiu laiko skaityt visos temos ir ieskot) pas mane to pienelio jau nebedaug buvo, bet va dabar baisiulines, pilnos Ka daryt tokiu atveju? Nusitraukt ar laukt kol praeis?
Bet as tokiu klausimu (is anksto visu atsiprasau, neturiu laiko skaityt visos temos ir ieskot) pas mane to pienelio jau nebedaug buvo, bet va dabar baisiulines, pilnos Ka daryt tokiu atveju? Nusitraukt ar laukt kol praeis?
Miela Sanet, kaip jums, ar pavyko atsisakyt pienuko? Ar pyko mazylis ilgai, asaru buvo? Man vis ryzto ir sistemos truksta, bet noriu baigtt zindyt, nes naktys visai nemiegotos bunda kas 20 min, 1 val, max 1,5...