Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(sanet @ 2010 09 22, 18:24)
as jau nelauksiu kol viskas naturaliai ateis  ax.gif Maniskiui jau 1m 1men bet baisiuline problema su naktiniais kelimais  unsure.gif kazkada valgydavo tik du kartus, o dabar buna kad atsikelia po 1,5 val, bet buna naktu kad ir kas 20 min  doh.gif Vakar vakare pasiryzau, kad jau gana  cool.gif . Naktis aisku buvo kosmariska, laukiu su siaubu sios nakties, bet labai tikiuos, kad atsisakius kruties paretes ir tie pabudimai. Beje misinuko beveik negeria, o buteliukas jam labiau kaip zaislas  lotuliukas.gif
Bet as tokiu klausimu (is anksto visu atsiprasau, neturiu laiko skaityt visos temos ir ieskot) pas mane to pienelio jau nebedaug buvo, bet va dabar baisiulines, pilnos  doh.gif Ka daryt tokiu atveju? Nusitraukt ar laukt kol praeis?

Miela Sanet, kaip jums, ar pavyko atsisakyt pienuko? Ar pyko mazylis ilgai, asaru buvo? Man vis ryzto ir sistemos truksta, bet noriu baigtt zindyt, nes naktys visai nemiegotos bunda kas 20 min, 1 val, max 1,5...
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2010 10 04, 18:29)
Miela Sanet, kaip jums, ar pavyko atsisakyt pienuko? Ar pyko mazylis ilgai, asaru buvo? Man vis ryzto ir sistemos truksta, bet noriu baigtt zindyt, nes naktys visai nemiegotos bunda kas 20 min, 1 val, max 1,5...

Gal siek tiek nuraminsiu, jei pasakysiu,kad tai laikina apie metukus dauguma vaiku, bent keik zinau is savo ir aplinkiniu patirties labai daug pradeda zysti naktimis. Manau, tai surista su tuo ,kad diena vis daugiau gauna papildomo maisto, tai savo pienuko porcija atsiima nakti, bet gana greit, tai susireguliuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 10 05, 09:13)
Gal siek tiek nuraminsiu, jei pasakysiu,kad tai laikina apie metukus dauguma vaiku, bent keik zinau is savo ir aplinkiniu patirties labai daug pradeda zysti naktimis. Manau, tai surista su tuo ,kad diena vis daugiau gauna papildomo maisto, tai savo pienuko porcija atsiima nakti, bet gana greit, tai susireguliuoja  4u.gif

aciu smile.gif tikiuosi Tu teisi ... laukiu to laiko (nes ianakt "kabejo" beveik visa nakti)
Atsakyti
mielos meterys jau 10 dienu kaip nebemaitinu.Miegu kaip karaliene,jei apsisprendet,tai ir nebedelskit su maitinimo nutraukimu,nes persasi nupomone ne kiek pienuko reikejo,kiek buvau vaiko soske.
Atsakyti
Mano mergytei 11 su trupučiu mėn., dar maitinu pati, bet kad ji matau, labai mažai valgo, o žaidžia su manim, kaip su čiulptuku.... Bemiegės naktys. Baigia mane sukramtyt. Norėčiau dar pamaitinti per žiemą, tikėdama, kad stiprinu jos imunitetą per visas tas epidemijas-pandemijas, bet ar su tokiu maitinimu bus naudos... Kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2010 10 06, 11:12)
mielos meterys jau 10 dienu kaip nebemaitinu.Miegu kaip karaliene,jei apsisprendet,tai ir nebedelskit su maitinimo nutraukimu,nes persasi nupomone ne kiek pienuko reikejo,kiek buvau vaiko soske.

Ar sunku buvo? Maniškiui greit 1ir 4mėn. Jau pabodo bemiegės naktys ir tai, kad niekur negaliu ilgiau palikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2010 10 04, 17:29)

sveiki, buvo visko.... kokias 3 naktys kosmariskos blink.gif , o po to mazejo kelinejimaisi, prabudinejimai, miegu dabar, kaip kazkuri rase, kaip karaliene thumbup.gif prabunda tik kelis kartus per nakti, tai jau cia man po prabudienejimu kas 20min ar kas 1val rojus thumbup.gif
Nuo pat pirmosios nakties pradejau bandyt duot misinuko, darydavau po 30 ml, aisku dauguma ispildavau, bet po truputuka pradejo gert, kuo daugiau isgerdavo misinuko tuo ilgiau ismiegodavo bigsmile.gif . Po kurio laiko misinuka pakeiciau arbatele arba sultim, o db tik vandenuka duodu ax.gif atsigeria pora gurksniuku ir toliau miega thumbup.gif
taip kad moterys, reikia nusistatymo ir kantrybes, ko jums ir linkiu 4u.gif
moterys, kurios klausiat ar sunku- sunku, bet kokias tris dienas, na gal kai kam ir savaituke, nuo vaikucio priklauso, bet po to jau abu ramiai miegosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanet: 06 spalio 2010 - 13:17
QUOTE(jurda @ 2010 10 06, 13:01)
Ar sunku buvo? Maniškiui greit 1ir 4mėn. Jau pabodo bemiegės naktys ir tai, kad niekur negaliu ilgiau palikt ax.gif

galvojau ,kad bus sunkiau.palikyt keleta naktu miegoti su vyru.tiesa jau kai negaledavo nuraminti,naktim valgydavo surelius ir padedavo.bet isteriskai reke,gal pora kartu,daugiau zyzimai buvo.
Atsakyti
Nu va kaip saunu,kad radau sita tema, gal pavyks pasisemti geru ideju ir man 4u.gif
Suejo vakar mano berniukui metukai laiko ir jau noreciau nutraukti maitinima krutimi blush2.gif Bet jis labai stresuoja kai jam neduodu kruties...buteliuko neima...labai jau sunkus reikalas
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2010 10 06, 14:15)
sveiki, buvo visko.... kokias 3 naktys kosmariskos  blink.gif , o po to mazejo kelinejimaisi, prabudinejimai, miegu dabar, kaip kazkuri rase, kaip karaliene  thumbup.gif prabunda tik kelis kartus per nakti, tai jau cia man po prabudienejimu kas 20min ar kas 1val rojus  thumbup.gif
Nuo pat pirmosios nakties pradejau bandyt duot misinuko, darydavau po 30 ml, aisku dauguma ispildavau, bet po truputuka pradejo gert, kuo daugiau isgerdavo misinuko tuo ilgiau ismiegodavo  bigsmile.gif . Po kurio laiko misinuka pakeiciau arbatele arba sultim, o db tik vandenuka duodu  ax.gif  atsigeria pora gurksniuku ir toliau miega  thumbup.gif
taip kad moterys, reikia nusistatymo ir kantrybes, ko jums ir linkiu  4u.gif
moterys, kurios klausiat ar sunku- sunku, bet kokias tris dienas, na gal kai kam ir savaituke, nuo vaikucio priklauso, bet po to jau abu ramiai miegosit  mirksiukas.gif

Bet man taip sirdy suspaudzia kai jis taip verkia...plius kai pieno dar tikrai turiu ir nera tikslo to misinuko kisti...bet jau ta nelaisve ir naktinis nemiegojimas, kai negali net ant sono persiversti kito,,varo is proto doh.gif bandysim ir mes, palengva, bet bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas zino, kaip nuo 5 kartu naktinio maitinimo pereiti prie 1?? Ar geriau mazinti, ar is viso nutraukti? Na del krutu, tai tikrai geriau mazinti, bet kaip vaikai, ar jie ipranta keltis vietoj 5 tik 1 karta?
Noreciau sumazinti iki 1 karto dar kelias savaiteles pamaitinti po 1 karta paroje kol visai atsisakytume. Bet idomu, ar tai realu?
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 10 07, 20:31)
gal kas zino, kaip nuo 5 kartu naktinio maitinimo pereiti prie 1?? Ar geriau mazinti, ar is viso nutraukti? Na del krutu, tai tikrai geriau mazinti, bet kaip vaikai, ar jie ipranta keltis vietoj 5 tik 1 karta?
Noreciau sumazinti iki 1 karto dar kelias savaiteles pamaitinti po 1 karta paroje kol visai atsisakytume. Bet idomu, ar tai realu?

Manyciau geriau mazinti palaipsniui, tik kazin ar vaikas sutiks g.gif
Atsakyti