Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 05, 17:25)
o del maitinimo tai manau uztenka iki metuku sociai,nes man asmeniskai kai vaikas 2,5 metu,turim tokia pazystama,sveciuose prie visu plecia bliuskute ir iesko niamo nesamone schmoll.gif

Vat ir man negrazu. Kai tik mazoji pradejo draskyti marskinius viesoj vietoj blink.gif is karto nusprendziau uzdaryti fabrikeli.
Atsakyti
QUOTE(Ewe @ 2009 11 05, 17:05)
visai su tuo nesutinku, yra išimčių, pvz mano vaikas nėra absoliučiai niekam alergiškas, ir nesutinku su tuo,kad kuo didesnis tuo sunkiau.atvirkščiai- vaikas yra labiau protingesnis ir labiau viską supranta.gali viską paaiškinti jam suprantama kalba.

tai niekas ir nesako, kad jei jus maitinsite, tai jusu vaikas bus alergiskas. tik, kai anksciau sakydavo, kad jei mama maitina, vaikas netures alergijos - taip tikrai nera. o jei kalbeti, kad kuo didesnis, tuo protingesnis - tai tada vaika galima maitinti iki 6 metu, o tada jis tikrai supras, kodel mama nebenori jo maitinti lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 11 05, 21:49)
tai niekas ir nesako, kad jei jus maitinsite, tai jusu vaikas bus alergiskas. tik, kai anksciau sakydavo, kad jei mama maitina, vaikas netures alergijos - taip tikrai nera. o jei kalbeti, kad kuo didesnis, tuo protingesnis - tai tada vaika galima maitinti iki 6 metu, o tada jis tikrai supras, kodel mama nebenori jo maitinti lotuliukas.gif .

Kinijoje tiek ir maitina... Ne veltui tokie protingi biggrin.gif
Koks procentas tiek laiko maitina negaliu pasakyti, bet pažystame kelias kinų šeimas, tai pasakojo, kad pas juos tai nieko nuostabaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 lapkričio 2009 - 20:53
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 04, 12:18)
Man irgi migdymas tik su MP yra problema...  iš esmės as visai nenoriu nutraukt maitinimo, mazei 1,2 mėn, taciau vargina, kad tiek dieną, tiek naktį užmiega tik su MP, nes negali niekam palikt miego laikui, o kartais labai neblogai but.. Dėl to ir sunku isivaizduot, kad būtina sąlyga tame straipsnelyje apie nujunkymą užmigimas be pieno.
Dar vakare tai gal ir užmigtu,nes kartais pazindus neužmiega,bet paguldau i lovelę,užgesinu šviesą,paglostau,kartais pabūt šalia reiks (taip ismoko uzmigt,kai nustojau maitint naktį).
Nakti su vyro pagalba nutraukiau,viena nakti faktiskai daug triuksmo buvo,o dabar nesikelia visai,o jei ir atsikelia pati užmiega. Labai dziaugiuos,kad pasiryžau tai padaryt,nes pačiai labai palengvėjo ir cia tai tiesiog pripratimas,o ne valgymas manau..
Tačiau kaip užmigdyt diena?... Bandžius nešiot priglaudus,pasupuot,būna apsnūsta,prisiglaudžia,bet pabaigt vis tiek MP reik, o jei tik i lovelę padedu, hups ir vėl zvali,nors pries tai jau zirzia,akeles trina,suprask miego nori. Labai lauksiu pasidalijimų patirtimi.. 4u.gif

Matau atsakymų į savo klausimą negavot...tik, kad negražu ir pykit ne pykit pienas bevertis.....ech....nesivelsiu į diskusiją...kam jau bevertis tas tegu ir ne maitina...o jus kviesčiau savo klausimėlį užduoti...kitose temelėse mirksiukas.gif
pvz.
http://www.supermama...;#entry31767467
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 11 05, 20:51)
Kinijoje tiek ir maitina... Ne veltui tokie protingi biggrin.gif
Koks procentas tiek laiko maitina negaliu pasakyti, bet pažystame kelias kinų šeimas, tai pasakojo, kad pas juos tai nieko nuostabaus...

ir todel tokie mazi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuriai mamai pravers...Aš savo panelę atpratinau nuo krūties tiaip: Kai tik norėdavo papo iškarto jai nematant užsidėdsavau silikoninius dėkliukus ir ji pamačius iškarto susiraukdavo ir neimdavo. Taip po kelių dienų jau nebereikalavo papo.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 11 05, 23:34)
Matau atsakymų į savo klausimą negavot...tik, kad negražu ir pykit ne pykit pienas bevertis.....ech....nesivelsiu į diskusiją...kam jau bevertis tas tegu ir ne maitina...o jus kviesčiau savo klausimėlį užduoti...kitose temelėse mirksiukas.gif
pvz.
http://www.supermama...;#entry31767467

Truputį nesupratau Jūsų komentaro blush2.gif ,gal Jūs būsit ne taip mane supratus,ar Jūs manot,kad aš manau,kad pienas bevertis,ar jus pati taip teigiat?.. Tai kad mano nuomone,yra visai priešinga, manau, kad pienelis vaikui ir virš metu labai svarbu, tik klausimas mano,kaip išmokyt užmigt be MP?..
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 12:12)
Truputį nesupratau Jūsų komentaro  blush2.gif ,gal Jūs būsit ne taip mane supratus,ar Jūs manot,kad aš manau,kad pienas bevertis,ar jus pati taip teigiat?.. Tai kad mano nuomone,yra visai priešinga, manau, kad pienelis vaikui ir virš metu labai svarbu, tik klausimas mano,kaip išmokyt užmigt be MP?..

Aš labai gerai supratau...tik sakau, kad negavot atsakymo į klausimą.....
jūs klausiat....kaip išmokyt užmigt be mp...o jum atsako...kad pienas bevertis ir negražu doh.gif ...
užtai ir įmečiau bendraminčių nuorodą....
o kiekvienas turi savo požiūrį...ir diskutuoti čia neverta...nes bet kokiu atveju iš diskusijų šiom temom gaunasi karo laukas mirksiukas.gif

nes man negražu ir kažkaip keista...kai yra pieno ...jį nutraukti šiaip sau...ar išsitepti kažkuo krūtis doh.gif ...bet dėl skonio kaip sakant nesiginčijam mirksiukas.gif ..

laukiam jūsų bendraminčiuose 4u.gif

Atsakyti
na va,dabar supratau, Agote, ką norėjai pasakyt... 4u.gif
Nors aš šiaip nieko prieš,jei vaikas atjunkomas,ir anksčiau, nebūtinai kol baigiasi pienas,nes to gali tekti labai ilgai laukti... Aš ir pati abejoju,ar tiek maitinsiu.. Kaip sako kol vaikui ir mamai to norisi,natūraliai,o man pačiai dar nesibaigė tas noras..
Galų gale žindymas pririša ir apriboja poreikius,vat aš pati pakeliaudavau iki nėštumo, ir taip, kad nelabai su vaiku išeitų, o dabar tenka atsisakyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazkasatsitiko: 07 lapkričio 2009 - 12:46
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 07, 12:45)
na va,dabar supratau, Agote, ką norėjai pasakyt... 4u.gif 
Nors aš šiaip nieko prieš,jei vaikas atjunkomas,ir anksčiau, nebūtinai kol baigiasi pienas,nes to gali tekti labai ilgai laukti... Aš ir pati abejoju,ar tiek maitinsiu.. Kaip sako kol vaikui ir mamai to norisi,natūraliai,o man pačiai dar nesibaigė tas noras..
Galų gale žindymas pririša ir apriboja poreikius,vat aš pati pakeliaudavau iki nėštumo, ir taip, kad nelabai su vaiku išeitų, o dabar tenka atsisakyt..

tai vat, kad ir zindymas pririsa. o kuo didesnis vaikas, tuo sunkiau ji atpratinti. mano drauge tai maitino, kol sugalvojo su vyru i kelione vaziuoti. o tada jau nieko nebeliko, kaip vaikas nebegavo pieno. bet as nemanau, kad tai yra gerai, nes jau vaikui vien tas stresas, kad mama kazkur isvaziavo, o dar ir kruties negavo.
o jei kazkam yra noras atjunkyti nakti, paprasciausiai reikia pora naktu pasikankinti, ir kai vaikas atsikelia, ne mama eitu prie vaiko, o tetis. tada vaikas supras, kad pieno negaus. mes taip nakti gan lengvai atpratom.
Atsakyti
man atrodo kuo vyresnis vaikas, tuo sunkiau ji atpratinti nuo kruties, nors ir protingesnis vaikas, vistiek nepaaiskinsi jam, kad kruties nebeimtu, jei jam norisi, tai jis ir prasys. As maitinau iki metuku, veliau nemaciau dideles prasmes maitinti, o be to labai pavargau, nes kol maitinau, vaikas labai neramiai miegojo, nebuvo nei vienos nakties, kai galejau ismiegoti ne tik kad visa nakti, bet istisai kokias 4 valandas. O atpratinau gan lengvai, pradejau retint maitinimus kol galiausiai visai nutraukiau, kazkaip problemu nebuvo, nes tada dar ciulpe zinduka, o nakciai gaudavo silto pienelio is buteliuko. Kaip reiketu atpratinti vaika kuriam virs 2 metuku, neisivaizduoju. Jei turesiu antra vaikeli, noreciau maitinti irgi iki metuku smile.gif
Atsakyti
4u.gif Na, kadangi ši tema paskutiniu metu man itin aktuali, tai pratęsiu temą apie maitinimo nutraukimą ax.gif

Merginos, papsakokit kaip jusm buvo , kai nutraukėt paskutinius maitinimus. Kaip naktim būdavo? Kokių priemonių imdavotės naktį, kai verkdavo, ar žinduką kišdavot ar mišinuką ar tiesiog supdavot ir duodavot paverkt? nes aš tai jau per daug nerimauju dėl tų naktų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 22 sausio 2010 - 15:49