QUOTE(giedre-marija @ 2010 09 28, 13:13)
Sveikutes
aš irgi atėjau pas jūs pasiguosti ir pasipasakoti, galgi palengvės, nes kol kas tai širdelė verkia
Mums jau tuoj 1,8 mėn. Ir kadangi nuo kitos savaitės susiplanavusi kursus, kurių metu nebūsiu nuo ryto iki vakaro namuose, kad palengvinti mamai, nutariau dieninį maitinimą nutraukti. Nes dieną buvo likęs vienas maitinimas dažniausiai prieš miegą, užmingant su pienuku. Ir nusprendžiau šiandien pradėti, nes visą ištisą naktį mažiukė mano čiulpė papuką, nesuprantu dėl ko, nepaleido nei minutei. Visiškai be miego šią naktelę. Atsikėlė ryte, tikriausiai pienelio prisigėrusi visą naktį ir nieko nevalgo. Tai pagalvojau, kad jau reikia gal šiandien ir pabandyti nutraukti dieninį maitinimą. Ir nedaviau prieš dieninį miegelį. Tai visą valandą buvo rėkimo, verksmo ir apsiraminimo, ir vėl prašymo niam niam ir pasakau irgi , akd pienelio jau nėra, ir išvažiavo, ir visaip, ir niekas neįdomu, niam niam ir niam niam, bet šiaip ne taip užmigo. Tai mažutė miega, o aš pati vaikštau ir ašaros byra
... taip sunku ...
. Tik tiek save raminu, kad vistiek tai turi įvykti ar dabar ar vėliau, bet gi reiks atpratinti.
mes su (.)(.) atsisveikinom rugsejo 1 diena, kai mažajai suėjo 1,5 m. Irgi pradžioj buvo visko, reikalavo niam niam, naktį naktinius plėšė ir rėkdavo, riesdavosi baisiausiai
bet aš ją ant rankų užsupdavau ir taip užmigdavo. Tai pirmas naktis kėlėsi labai dažnai, o kuo toliau tuo rečiau, ir dabar miega kur kas geriau, dažnai netgi visą naktį,o kol maitinau tai buvo neįsivaizduojamas dalykas
keldavosi n kartų ir galėdavo visą naktį papulį įsikirtus miegoti
Sunkiausia ir vaikui ir mamai pirmos 3 paros, paskui bus daug lengviau
Pasiūlykit kažko atsigerti iš buteliuko ką mėgsta, tik naktį aš neduodu, nėr čia ko, miegot reikia o ne gerti
O dieną ir vakare prieš miegelį reikalauja tiūtės-buteliuko su arbata
nei pienuko nei mišinuko negeria nei per kur
(netgi mano nutraukto pienonegerė,kai pabandžziau duoti pirmas paras nusitraukus,kai jo dar daug gaminosi. Reiškia vaikiukams nepats pienukas kiek kontaktas su mama svarbiausia užtat taip sunku atsisveikinti) Kantrybės mamytei ir viskas susitvarkys, o psichologiškai ir man sunku buvo , bet tik pirmas dienas