Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(jurda @ 2010 08 01, 16:05)
Aš irgi norėčiau nutraukt maitinimą apie 1,6m, bet nežinau, ar pavyks. Ypač jau pradėjo vargint naktiniai maitinimai. Dbr jam 14 mėn greit

Manau jeigu norite nutraukti iki 1,6 m tai darykite dabar. Nes kuo toliau, tuo sunkiau. Aš dabar pagalvoju, kai norėjau anksti pavasarį nutraukti, reikėjo tik turėti kantrybės ir būtų pavykę, o dabar visiškai neįsivaizduoju kaip pasibaigti mums su tuo maitinimu. Nes dabar kai neduodi ir pasakai, kad vietoj papulio eisim skanią košytę valgyti, tai kur tau, kaip įjungia savo kaprizus, tai nori nenori duodu doh.gif

Aš tai bent dieninius maitinimus visiškai norėčiau nutraukti, nes nelabai normaliai valgo man ji. Būna dienų kai tik pusryčius normaliai pavalgo, o pietūs, vakarienė tai po kelis šaukštus. Nes prisivalgo mano pieno.
Atsakyti
mano mazyliui 1.2m . pradedu nutraukineti maitinima po biski. diena nebevalgo jau men gera, per kelias dienas atpratinau nakti valgyti, budavo kas 3 val. dabar ismiega visa nakti. kol kas duodu tik vakare prie miega, ziuresim kada nustosiu visai maitinti. vis gudrauju- kas antras vakaras tik duodu. gal taip ir uzsibaigs biggrin.gif
nes pradejo pats prasyti, ir manau, kad jau gana smile.gif
Atsakyti
va idomu,kodel moterys taip anksti nutraukia zindyma g.gif , kai PSO rekomenduoja zindyti bent iki 2m ir is savo praktikos pasakyciau,kad tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarėlį,
tik dabar susiradau šią temą, nes vidinė graužatis neduoda ramybės... doh.gif Nežinau, ar į teisingą temą rašau, na bet gal...
Mano turtui jau metai ir 2 mėn. Jau gerą savaitę visai nutraukėme maitinimą MP. Kažkaip neužsirašiau tikslaus laiko, kada pradėjome mažinti, negaliu tiksliai pasakyti laiko, bet mažinti ėmiau palaipsniui, (tas laipsniškumas gavosi gan greitas), sąmoningai bet tuo pačiu ir prisitaikant prie vaiko galimybių, nes gal iki 10-11 mėn. keldavosi stabiliai naktimis du-tris kartus, kas labai išvargino... Apie nedavimą negalėjo būti net kalbos, nebent norėtume klausyti klykiančio vaiko, nes jokie ten vandenukai nepadėjo... Taigi, plaukėme pasroviui kol vieną naktį vaikas išmiegojo visą nesikėlęs, o po to taip ir prasitęsė... Po to kažkaip atsisakėme rytinio maitinimo, dienomis jau ir taip valgė maistą, ne MP, buvo likęs tik vakarinis maitinimas. Vienas dalykas, kad labai neramino, tai pokalbis su odontologe, kad naktiniai maitinimai gadina dantis... Vakarinis taip pat gaudavosi prieš miegą, dėl to irgi buvo neramu... g.gif Na ir vieną vakarą užmigo bebūdamas su tėčiu, gal nusikalęs, gal kaip, kitą vakarą - irgi... Po to ir nebedaviau MP, o jis lyg ir nereikalavo... Nors anksčiau kai jau norėdavo - tai jau niekas nesulaikys, oho kokie koncertai vykdavo, jeigu mama užtrunka ateiti... Tai vat, nežinau ar čia teisinga taip manyti, kad vaikas kaip ir sulaukė laiko kai nebereikia-gali atsisakyti-nebenori MP?
Vietoje to neduodu nei karvės pieno, nei similak, tiesiog vandenukas, arbatėlės, sultys, kompotas, aišku, prieš miegą nieko saldaus neduodam.
Krūtinė iki šiol lyg ir nedavė jokių blogų ženklų pajusti, bet vat viduje jaučiu kažkokį trūkumą, abejonę, o gal reikėjo pratęsti doh.gif Vaikutis šįvakar rodė kažkokius ženklus į krūtinę... Liūdesys apėmęs dėl to klausimo... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 05, 18:16)
va idomu,kodel moterys taip anksti nutraukia zindyma g.gif , kai PSO rekomenduoja zindyti bent iki 2m ir is savo praktikos pasakyciau,kad tikrai verta 4u.gif

o kaip sekėsi nutraukti maitinimą tokiam paaugusiam vaikučiui?
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien jau truko kantrybe ir atejau pas jus patarimu.... doh.gif noriu nutraukt maitinima... bet yra viena blogybe kad nezinau kaip... t.y. mano princese neima nei soskes, nei butelio, negeria misinio (vandenuka tik is gertuveles), isbandem visas rusis misinuku nu niekaip doh.gif schmoll.gif esu be galo isvargusi, nes naktimis po kokius 6-10kartu jin reikalauja kruties... verysad.gif pieno tikrai turiu daug... savaite bandau gert metu arbatele, medetku arbata, bet aisku rezultatas nulinis. pirma diena gal nio metu truputi papurske (tas papurskimas mazdaug kaip koses nebenori ir ja ispurskia), bet papurskus vel sekmingai ciunkina toliau doh.gif
gal kam taip yra buve? gal kas ka patarsit? soskes isbvandem visas kokiu tik vaistineje MB rado... gokcioja nuo ju, neima ir tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 05, 19:16)

Gal galit placiau pasidalinti patirtimi, labai idomu bigsmile.gif
Lydute, nusiraminkit, viskas tvarkoje, istikro labai gerai kai pats vaikas neprase... o vat maniskis tai gauna viena karta pries miegeli ir nzn kaip ji nuimti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2010 08 05, 23:42)
Vienas dalykas, kad labai neramino, tai pokalbis su odontologe, kad naktiniai maitinimai gadina dantis......  unsure.gif

Papildyta:

o kaip sekėsi nutraukti maitinimą tokiam paaugusiam vaikučiui?

Del dantuku yra atskira tema, ir kaip suprantu zindymas neturi itakos gedimui 4u.gif
O nutraukti sunui sekesi lengvai pats nustojo prasyti apie 1m 10 men nu aisku ne be mano pagalbos smile.gif turejau gimdyti , tai dar tuo metu nezinojau,kad galima abu ramiai zindyti smile.gif bet po to sunus yra pasakes ,kad noretu pienuko, bet tuo paciu ir sakydavo cia jau sesytes pienukas wub.gif Net serganciam kazkada bandziau duoti nutraukto, nes karsciavo, sako ne cia sesytes wub.gif Siaip su dabartiniu zinojimu dar buciau maitinusi ax.gif Ir dukryte tebemaitinu ir matau, kad jai reikia wub.gif o kiek maitinsiu nezinau, kiek abiems bus gerai wub.gif
Del naktiniu maitinimu, nezinau kaip ka isvargina, bet man kazkaip nieko gal apsipratau biggrin.gif miegam visi kartu, tai ryte kartais nei nezinau kiek tiksliai kartu maitinau biggrin.gif kai pradeda manes ieskoti ,paduodu kruti ir miegam abi toliau biggrin.gif dar paziuriu kaip abu miega ar viskas gerai tuo paciu. Jei vaikai miegotu atskirai , tikriausiai butu labai sunku. Sunu bandziau pradzioj migdyti salia, bet po atskirom kaldrytem, ant vaikisko ciuzinuko, kur tau iki pirmo maitinimo doh.gif daugiau neidavo man visa maitinima neuzmikt biggrin.gif Nu o jei kokia sunkesne naktis ar siaip jauciuosi pavargusi miegam visi diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 06, 08:04)
Gal galit placiau pasidalinti patirtimi, labai idomu  bigsmile.gif
Lydute, nusiraminkit, viskas tvarkoje, istikro labai gerai kai pats vaikas neprase... o vat maniskis tai gauna viena karta pries miegeli ir nzn kaip ji nuimti...  g.gif

Aciu, paguodet... bandysiu ramintis... smile.gif Nes jau galvoju, gal reikia is naujo vel pradet doh.gif
O jums vienas maitinimas belikes... Gal kaip nors savaime pavyks, gal vaikutis atsisakys... norisi palinketi kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 08 06, 08:16)
sveikos  4u.gif  siandien jau truko kantrybe ir atejau pas jus patarimu....  doh.gif  noriu nutraukt maitinima... ......
doh.gif
gal kam taip yra buve? gal kas ka patarsit? soskes isbvandem visas kokiu tik vaistineje MB rado... gokcioja nuo ju, neima ir tiek  verysad.gif

thumbup.gif biggrin.gif saunuole dukryte, kaip man patinka tokie vaikuciai. Uzauks zinanti ko jai reikia ir kaip tai gauti 4u.gif
Jei teisingai suprantu, tai dukrytei ,nei metuku dar nera unsure.gif ir jus norit nutraukti zindyma, tikriausiai yra kazkokios labai svarbios tam priezastys. nes siaip tai dabar jai butinas MP 4u.gif nebent jusu sveikatai ar gyvybei gresia pavojus, tada aisku reiks kazkokiu pakaitalu, misinuka,kad ir dukryte isgyventu.
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 06, 09:04)
Gal galit placiau pasidalinti patirtimi, labai idomu  bigsmile.gif

Kokia patirti turite omeny ?
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2010 08 06, 10:49)
Aciu, paguodet... bandysiu ramintis...  smile.gif  Nes jau galvoju, gal reikia is naujo vel pradet  doh.gif
O jums vienas  maitinimas belikes... Gal kaip nors savaime pavyks, gal vaikutis atsisakys... norisi palinketi kantrybes  4u.gif

aciu 4u.gif as tyliai viliuosi, kad maniskis viena vakar nebeores kruties kaip ir jusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 06, 10:56)
thumbup.gif  biggrin.gif saunuole dukryte, kaip man patinka tokie vaikuciai. Uzauks zinanti ko jai reikia ir kaip tai gauti 4u.gif
Jei teisingai suprantu, tai dukrytei ,nei metuku dar nera unsure.gif ir jus norit nutraukti zindyma, tikriausiai yra kazkokios labai svarbios tam priezastys. nes siaip tai dabar jai butinas MP 4u.gif nebent jusu sveikatai ar gyvybei gresia pavojus, tada aisku reiks kazkokiu pakaitalu, misinuka,kad ir dukryte isgyventu.

tai jei noriu nutraukt , tai turbut yra kokios tai priezastys mirksiukas.gif ir seip nedramatizuoju taip kad cia MP yra gyvybes ar mirties klausymas... uzauga vaikai ir ant misinuku ir nematytdami MP... aisku as nieko nesakau gerai jis yra, bet viskam yra ribos 4u.gif
tai vat ir atejau patarimu kuom pakeist ta papa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiaa: 06 rugpjūčio 2010 - 11:09
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 06, 10:56)
thumbup.gif  biggrin.gif saunuole dukryte, kaip man patinka tokie vaikuciai. Uzauks zinanti ko jai reikia ir kaip tai gauti 4u.gif
Papildyta:

Kokia patirti turite omeny ?

Sutinku su MP svarba, bet tikrai jau siek tiek perdejot del tos mirties... blush2.gif o patirti kiek laiko zindote? kaip sekesi atpratinti?
Atsakyti