QUOTE(Will @ 2009 08 20, 14:02)
Man tik tas migdymas be MP atrodo misija neįmanoma
Nes mūsų mažis pastaruoju metu naktį vis tikrina ar esu šalia ir jei nusisukusi (neranda krūtinės), tai jau skandalus kelia
Man irgi migdymas tik su MP yra problema... iš esmės as visai nenoriu nutraukt maitinimo, mazei 1,2 mėn, taciau vargina, kad tiek dieną, tiek naktį užmiega tik su MP, nes negali niekam palikt miego laikui, o kartais labai neblogai but.. Dėl to ir sunku isivaizduot, kad būtina sąlyga tame straipsnelyje apie nujunkymą užmigimas be pieno.
Dar vakare tai gal ir užmigtu,nes kartais pazindus neužmiega,bet paguldau i lovelę,užgesinu šviesą,paglostau,kartais pabūt šalia reiks (taip ismoko uzmigt,kai nustojau maitint naktį).
Nakti su vyro pagalba nutraukiau,viena nakti faktiskai daug triuksmo buvo,o dabar nesikelia visai,o jei ir atsikelia pati užmiega. Labai dziaugiuos,kad pasiryžau tai padaryt,nes pačiai labai palengvėjo ir cia tai tiesiog pripratimas,o ne valgymas manau..
Tačiau kaip užmigdyt diena?... Bandžius nešiot priglaudus,pasupuot,būna apsnūsta,prisiglaudžia,bet pabaigt vis tiek MP reik, o jei tik i lovelę padedu, hups ir vėl zvali,nors pries tai jau zirzia,akeles trina,suprask miego nori. Labai lauksiu pasidalijimų patirtimi..