Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 17, 13:49)
Ne taip issireiskiau  doh.gif  planuoju pabaigti zindyti iki rudens  4u.gif

Aaaa smile.gif Jau nebenorit maitinti ? Kodėl? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 17, 13:51)
Aaaa smile.gif Jau  nebenorit maitinti ? Kodėl?  ax.gif

Maitinti noriu... ir noreciau turbut tol kol vaikiukas atsisakys... Tikrai tai toks nepasakomas malonumas wub.gif tas rysys su vaikuciu wub.gif ir tikrai tikiu MP nauda organizmui... jauciu didziuli aplinkiniu spaudima "kaip cia toks didelis o dar maitini" doh.gif ir pačios sveikata ne pyragai, reikia trauktis dantis, organizme vis kazkokia infekcija, puliuoja pirstas rankos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvaitee: 17 liepos 2010 - 13:00
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 17, 13:59)
Maitinti noriu... ir noreciau turbut tol kol vaikiukas atsisakys... Tikrai tai toks nepasakomas malonumas  wub.gif  tas rysys su vaikuciu  wub.gif ir tikrai tikiu MP nauda organizmui... jauciu didziuli aplinkiniu spaudima "kaip cia toks didelis o dar maitini"  doh.gif  ir pačios sveikata ne pyragai, reikia trauktis dantis, organizme vis kazkokia infekcija, puliuoja pirstas rankos  doh.gif

Na, dėl kitų spaudimo -tai aš niekada nekreipiau dėmesio į tai. Vaikas MANO, ir tik AŠ nuspęsiu kas ir kaip smile.gif Na dėl sveikatos nžn - pasikonsultuokit su stomatologu, o pirštas tai gal ne didelė bėda? Jei tik norėsit - rasit galimybę maitinti toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 17, 14:06)
Na, dėl kitų spaudimo -tai aš niekada nekreipiau dėmesio į tai. Vaikas MANO, ir tik AŠ nuspęsiu kas ir kaip smile.gif Na dėl sveikatos nžn - pasikonsultuokit su stomatologu, o pirštas tai gal ne didelė bėda? Jei tik norėsit - rasit galimybę maitinti toliau  4u.gif

Buvau jau pas stomatologus. liepe ateiti kai baigsiu maitinti nes ten reikalinga operacija unsure.gif , reikes gerti antibiotikus... tai vat vis tempiu tempiu, o tuos dantis skauda doh.gif Jus turbut turite didele zindymo patirti? bigsmile.gif Ar tioesa, kad ateina laikas ir vaikas pats atsisako pienuko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvaitee: 17 liepos 2010 - 13:17
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 17, 14:16)
Buvau jau pas stomatologus. liepe ateiti kai baigsiu maitinti nes ten reikalinga operacija  unsure.gif , reikes gerti antibiotikus... tai vat vis tempiu tempiu, o tuos dantis skauda  doh.gif Jus turbut turite didele zindymo patirti? bigsmile.gif  Ar tioesa, kad ateina laikas ir vaikas pats atsisako pienuko? g.gif

Na, ta mano patirtis ne tokia jau ir didelė blush2.gif Atsisako vaikai patys, vieniem tai gali būti 2 metukų, o kitiem ir 5 smile.gif

O dantis jum turbūt protinius pjaus? Apturėjau ir aš tokį "malonumą" doh.gif Šeimyna 2 savaites džiūgavo, kad negalėjau garsiai kalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauleleRu: 17 liepos 2010 - 13:22
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 17, 14:20)
Na, ta mano patirtis ne tokia jau ir didelė  blush2.gif Atsisako vaikai patys, vieniem tai gali būti 2 metukų, o kitiem ir 5 smile.gif

Tai vat biggrin.gif kaskada vistiek reikia ta zindyma nutraukineti... Jo protinius unsure.gif is kur supratot? ar labai baisu buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvaitee: 17 liepos 2010 - 13:23
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 17, 14:23)
Tai vat  biggrin.gif kaskada vistiek reikia ta zindyma nutraukineti... Jo protinius  unsure.gif  is kur supratot? ar labai baisu buvo?

Dėl žindymo - tai bent jau aš leisiu savo vaikiukui rinktis kada jos nori tai užbaigti smile.gif

O supratau, nes jei jau pjauna, tai tik protinius. Baisu nebuvo, tariaus su gydytoju blush2.gif Bet po operacijos tikrai tos kelios dienos nemalonios - maistas tik skystas, burna susiūta, bet nesijaudinkit- ištversit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 17, 12:33)
Atsiprašau jei ką ne taip supratau  4u.gif Aš tai tikrai nei mišinuko, nei karvės pieno neduočiau, o jau geriau keisčiau kokiom košelėm/tyrelėm.

o mes turime galimybe gerti piena gyva- be chemijos:) netoli musu namu ganosi karvute , kurios pieneli mes naudojame, nors valgome ir MP, bet miesto zmogui is tikruju sunku rinktis , o tiksliau nera ka rinktis arba pienas su chemija, arba misinukas...
o karviu pienas ,kad blogis tai cia misinuku gerai propoganda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2010 07 17, 15:46)
o mes turime galimybe gerti piena gyva- be chemijos:) netoli musu namu ganosi karvute , kurios pieneli mes naudojame, nors valgome ir MP, bet miesto zmogui is tikruju sunku rinktis , o tiksliau nera ka rinktis arba pienas su chemija, arba misinukas...

Kad ir natūralus karvės pienas vaikučiui mažam nėra labai gerai....
ir jokiu būdu nesakau, kad karvės pienas blogis. Geras jis, bet atitinkamo amžiaus vaikučiui. Kūdikiui tikrai neduočiau karvės pieno... schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauleleRu: 17 liepos 2010 - 15:33
QUOTE(varle123 @ 2010 07 17, 15:46)

Mes irgi turim senelius kurie turi ekologisko pienuko 4u.gif Tik vat sako, kad negerai dar metinukams tas karves pienas....
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 17, 16:45)
Mes irgi turim senelius kurie turi ekologisko pienuko  4u.gif  Tik vat sako, kad negerai dar metinukams tas karves pienas....

kas tie visi, ar tie kurie sako,kad geriau misinukai? tada daug klausimu iskyla,kodel jie taip sako g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 17, 13:23)
Tai vat  biggrin.gif kaskada vistiek reikia ta zindyma nutraukineti... Jo protinius  unsure.gif  is kur supratot? ar labai baisu buvo?

Dauguma antibiotikų nekenkia žindomam vaikučiui, ypatingai vyresniam, kai jis jau žindo ne tiek dažnai ir valgo kietą maista. Daryčiausi operaciją dabar, tik reik išsiaiškint kas per vaistai ir kodėl būtent gydytoja mano, kad su jais negalima maitinti. Būna gydytojų, kurie tiesiog turi tokią prielaidą, kad jokių antybų maitinančiai negalima, tai netiesa wink.gif
Kitas dalykas - galima leisti/gerti vaistus iš karto po žindymo, tada į pieną pataiko mažiausias vaistų kiekis.
Atsakyti