Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Na mes tai tikrai dar i tokias situacijas nebuvome pateke,na ir tikiuosi kad nepateksim,nes valgome tik ryte ir vakare,o isvykose tai apseinam ir su arbatelem ar sultim atsigerimui,juk jau nebemazas vaikutis,kad nesuprastu jog bele kur pienelio is mamos kruties negalima gerti,as manau kad cia jau tevu kalte,kaip prisipratina,taip ir turi rolleyes.gif
Atsakyti
as saviske maitinau iki 2.5metu, veliau pradejom vesti i mokyklele ir paaiskinom, kad dideli vaikai papuku nevalgo smile.gif tai pries miega uzteko apsikabinimu vietoj papuku smile.gif buvo pora kartu uzsimanius labai, bet nedaviau smile.gif taip ir atpratom smile.gif
Atsakyti
tai va,dantis užsiauginom ir atrodo, kad jau atsisveikinom su pieneliu.jau antrą dieną negauna vaikas pieno, nors jau kuris laikas gaudavo tik naktimis ir rytais.bet pastaruoju metu ne visada naktį jau keldavosi, tai kaip ir visai lengvai einasi(bent kol kas).ryte atsikėlė, patampė mane už naktinių(apsivilkau naktinius be sagučių, kai visada nešiodavau su jomis biggrin.gif ),aš pasakiau, kad tu jau didelis ir pienelio išėjo pas mažus leliukus,tada jis pareikalavo, kad einam iš lovos. thumbup.gif vaikui 2metai ir 1 mėnesis.
Atsakyti
Sveikutės,

Atėjau pasigirti, mes užmiegam be pienuko ir nebesikeliam naktį thumbup.gif bet čia tik keletas naktų tokių...gal dar per anksti girtis g.gif Jau pora mėnesių kaip nebeduodu dieną, ir jau kokį porą sav kaip nebeduodu vakarais.

Aišku, nelengva buvo, visko pasitaikydavo.

Mamytėms linkim kantrybės, striprybės ir pasiryžimo 4u.gif
Atsakyti
o mum is viso baisiai wacko.gif wacko.gif wacko.gif
jau pradedu manyti, kad ilgas zindymas gali buti kenksmingas - jauciu, kad maniske pilnai galetu gyventi be kruties, bet... darosi tikra teroriste - lenda, grabaliojasi po mano dekolte, pradeda siaubingas isterijas vidury baltos dienos, jei kruties negauna tuctuojau, kada uzsimano wacko.gif O naktimis znaibo spenelius verysad.gif verysad.gif verysad.gif Pavirtau jai tiesiog papu doh.gif
Svarbiausia, kad jauciu, jog tai pradeda kenkti musu santykiams - issitasom abidvi sau nervus be reikalo. Be manes uzmiega be problemu - nieko nereikia. Ismiega gerai, neprabudineja, atsikelus linksmas zvalus vaikas. Todel drastiskai pasiryzau - patepiau pipirais spenelius - susimaste pana, atsigere is buteliuko, apsiverte ant sono ir ramiai uzmigo. Jauciu ir toliau taip darysiu, kad nebeterorizuotu. Intuicija sako, kad prireiks ne daugiau 3 dienu. Tikiuosi, kad nutraukimas bus mums abiems i gera. Niekada netikejau, kad pasirinksiu nutraukt maitinima tokiu budu, bet jau issekau bandydama svelnius variantus...
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2010 04 27, 16:53)
o mum is viso baisiai wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif
jau pradedu manyti, kad ilgas zindymas gali buti kenksmingas - jauciu, kad maniske pilnai galetu gyventi be kruties, bet... darosi tikra teroriste - lenda, grabaliojasi po mano dekolte,  pradeda siaubingas isterijas vidury baltos dienos, jei kruties negauna tuctuojau, kada uzsimano wacko.gif O naktimis znaibo spenelius  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Pavirtau jai tiesiog papu  doh.gif
Svarbiausia, kad jauciu, jog tai pradeda kenkti musu santykiams - issitasom abidvi sau nervus be reikalo. Be manes uzmiega be problemu -  nieko nereikia. Ismiega gerai, neprabudineja, atsikelus linksmas zvalus vaikas.  Todel drastiskai pasiryzau - patepiau pipirais spenelius - susimaste pana, atsigere is buteliuko, apsiverte ant sono ir ramiai uzmigo. Jauciu ir toliau taip darysiu, kad nebeterorizuotu. Intuicija sako, kad prireiks ne daugiau 3 dienu. Tikiuosi, kad nutraukimas bus mums abiems i gera. Niekada netikejau, kad pasirinksiu nutraukt maitinima tokiu budu, bet jau issekau bandydama svelnius variantus...

As visdelto manau kad pirmiausia mama turi nuspresti kad jau viskas, tada ir vaikui lengviau seksis.
As jau 3 savaite nebeduodu diena, aisku ir pietu miegelio beveik neina, bet pati kadangi jau tvirtai nusprendusi esu, ramiu ir uztikrintu balsu pasakau kad jau nebebus pienelio ir kazkaip sunutis labai nesipleso. Juk mes nei pirmi nei paskutiniai, susitvarkysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 04 27, 19:33)
As visdelto manau kad pirmiausia mama turi nuspresti kad jau viskas, tada ir vaikui lengviau seksis.
As jau 3 savaite nebeduodu diena, aisku ir pietu miegelio beveik neina, bet pati kadangi jau tvirtai nusprendusi esu, ramiu ir uztikrintu balsu pasakau kad jau nebebus pienelio ir kazkaip sunutis labai nesipleso. Juk mes nei pirmi nei paskutiniai, susitvarkysim  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Šiandien lygiai mėnuo kaip dukrytė negauna MP .......... jau ir nebereikalauja,sunkiausia ir jai, ir man- pirmos 2 sav. naktys doh.gif
Sėkmės mamytės ir Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
eina sau- maitinti krūtimi vyresnius nei 2 metų vaikus doh.gif nors gal tai ir gamtos dovana skaitosi...
maniškiui antrąjam dabar trys mėn, pirmąjam 2 su trupučiu metų. vyras sako duok dičkiui, aha, galvoju, dar spęnį nukąs, pilna burna dantų, tai nutraukiau didžiąjam į puodelį. "fui, neskanu" tepasakė ir atidavė atgal. na, mažiau rūpesčių man tongue.gif neskanu tai neskanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2010 04 29, 18:59)
eina sau- maitinti krūtimi vyresnius nei 2 metų vaikus  doh.gif nors gal tai ir gamtos dovana skaitosi...
maniškiui antrąjam dabar trys mėn, pirmąjam 2 su trupučiu metų. vyras sako duok dičkiui, aha, galvoju, dar spęnį nukąs, pilna burna dantų, tai nutraukiau didžiąjam į puodelį. "fui, neskanu" tepasakė ir atidavė atgal. na, mažiau rūpesčių man  tongue.gif  neskanu tai neskanu biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O ka duodat vietoj MP? Paprasto pienuko?
As irgi jau bandysiu nutraukineti, nors iki siol maitinau gana daznai. Sveikata nebeleidzia. Bandysiu sutraukt iki kokiu 2 maitinimu per para, o paskui ir visai baigsiu. Matau, kad jinai jau daug maziau nori nakti, bet jau tikriausiai nebelauksiu, kol pati atsisakys.
Atsakyti
mano mazei dar tik 8 men. ir 1 sav., bet esu priversta nutraukti maitinima verysad.gif verysad.gif verysad.gif taip norejau ir tebenoriu ja maitinti dar ilgai ilgai, bet...
jau 3 kartus turejau skaudzius guzus krutinej su didziule temperatura ir be antibiotiku neissiverciau, kurie per piena aisku teko ir mano dukrytei.
bijau, kad kokiu problemu su krutim neliktu ateiciai, nes kad ir kaip saugojuosi, tik vejelis papucia ir is karto krutyje guzas verysad.gif

Nutraukimui nepalankiu salygu yra begale:
- ciulptuko nepripazistam, tai mums zaislas, kuri pakramtom is visu pusiu ir spjaunam,
- is buteliuko negeria, isbandem visokiausius, is puodeliu su snapeliu dar taip pat negeria, tik pora gurksniu, kurie netycia kramtant snapeli patenka i burnyte
- uzmiegam tik prie kruties (isskyrus kai vaziuojame vezimu i laukuti)
- nakti keliames nnnn kartu patraukti pienuko

patarkite prasau:
1. kaip man geriausiai be streso sau ir 8 men. vaikui nutraukti maitinima?
2. kaip ismokyti gerti skyscius is puodelio ar buteliuko?
3. kaip migdyti vaika ir ka daryti nakti?
4. per kiek laiko mazdaug butu racionalu visiskai nutraukti maitinima? ar realu ir uztektu menesio, kad ir mano krutys, ir vaikas apsiprastu?
5. pienuka turbut reikes pakeisti misinuku?

Aciu uz bet kokius patarimus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(violeetta @ 2010 05 05, 14:55)
Nutraukimui nepalankiu salygu yra begale:
- ciulptuko nepripazistam, tai mums zaislas, kuri pakramtom is visu pusiu ir spjaunam,
- is buteliuko negeria, isbandem visokiausius, is puodeliu su snapeliu dar taip pat negeria, tik pora gurksniu, kurie netycia kramtant snapeli patenka i burnyte
- uzmiegam tik prie kruties (isskyrus kai vaziuojame vezimu i laukuti)
- nakti keliames nnnn kartu patraukti pienuko

Va pas mus viskas tas pats, todel labai gerai Jus suprantu .. Pati kolkas matinu, tai is savo patirties nieko pasakyti negaliu, bet va viena mamyte, su tokiom pat problemom kaip jusu ir mano, pasakojo, kad tiesiog susiverze krutine, kad dingtu pienas. Tai uzmigimo ir naktinio maitinimo problema issisprende paprastai - vaikas neuzuode pieno ir jo tiesiog nebeprase g.gif Del ciulptuko nieko negaliu patart. O del puoduko, tai man rodos, kad jei nores gerti ir daugiau nebus kaip, tai ir gers.. ax.gif
Aisku niekas negarantuotas, kad jusu vaikui tai tiks g.gif Bet jei nusprendet nebemaitint, tai manau, dabar pats tinkamiausias metas, o tai kuo veliau, tuo sunkiau unsure.gif
Atsakyti