Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 11, 18:55)
tikrai saunuole,noreciau savo busima vaikeli maitinti taippat ilgai,bet del darbo negalesiu,nes jau po keturiu menesiu teks i darba grizt. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai nesmagu, kad taip greitai į darbelį, bet juk turėtų išleisti maitinti, tai gal pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 04 11, 20:14)
Tai nesmagu, kad taip greitai į darbelį, bet juk turėtų išleisti maitinti, tai gal pavyks  4u.gif

tikrai nesmagu,juolab kad tokiam mazyciui teks samdyti aukle,o taip nesinori dar kokiam svetimam palikti,mes gyvename ispanijoje tai net artimu cia neturim kad mums kas padetu,tai jei jau mazylis gaus mamos pienuko tai tik ryte vakare ir nakti,o is darbo tai nieks neisleis,sakyciau per pietus galeciau parlekt,bet 15 km i viena gala,ir vaziuot per kamscius,tai nebespesiu vel i darba.baisu kai pagalvoju,bet teks kazkaip derintis,juk ir gyvent reikia,dabar atejo tokie laikai,kai darbas kuri turi turi saugot dantim nagais. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

QUOTE(boruzzze @ 2010 04 09, 14:02)
sveikos ir as jungiuosi prie jusu...

tai pirma nakti maziau verke, o sianakt vare serenadas.. vyras eina lengviausiu keliu - ir nakti sako - nu duok biski  doh.gif  jam kad tik lengviau ir ramiau pamiegot.. as jam ir sakau isvis turetum lialia uzmigdyt ir su ja vienas miegot, kad pieno neuzuostu  cool.gif  tai ziuresiu kaip cia seksis.. tikiuosi kai apsipras, tai ir to vieno maitinimo nebereiks...  ax.gif

Jei kartą nedavei, tai ir toliau nebeduok, tik vaikelį ir save išbalamutinsi ( atsiprašau už tokį išsireiškimą). Mūsų mažylė 2 naktis sunkiau užmigo, bet po to suprato, kad niekas nieko jai neduos ir viskas, kaip gerai dabar miega, atsikelia tik 7 val. ryte, o vakare 9 val. eina miegot. Pradžioj migdė vyras ir naktį jai prabudus jis ramino ir ,, kariavo“. Gal ir pakankinom vaikelį, bet jau savaitėlę ramiai miegam smile.gif O tokio amžiaus jau supranta šmikiukai, ką ir kaip pašokdint galima lotuliukas.gif

QUOTE(-zuvedra- @ 2010 04 10, 17:34)
2m.ir 2men.

Kokia šaurnuolė bigsmile.gif Kaip jau ir buvo komentavusi viena mamytė, tau pačiai morališkai ir psichologiškai pasiruošt tam reikia, nes bus klyksmų, isterijų, o mamai taip sunku klausyt tokių dalykų, sunku save sulaikyt ir neduot, ko prašo vaikiukas, bet jie gudručiai . Saviškę tai pripratinau vis arbatėlės eit virt ir gert, kad tik prie manęs nelįstų, nes pirmą savaitę sunkoka jai buvo persiorientuot, turėjo vienokią tvarką, o čia jau kažkas pasikeitė. bet atsirado mudviejų rytinis arbatos gėrimo ritualas lotuliukas.gif O gal pas jus viskas bus lengviau ir paprasčiau. Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Gelyteee @ 2010 04 11, 00:56)
Sveikos,
gal kas turejot beda su skaudziom ir kietom krutim nutraukus maitinima.
Mano mazute jau savaite kaip nebezinda, bet krutys kuo toliau, tuo labiau skauda ir kieteja... Nezinau ka ir bedaryt, masazuot neimanoma, be proto skauda...

Man taip buvo, truputį nutrauk pienelio, kai labai jau tempia. Vieną dieną buvo labai jau stiprūs sukietėjimai, tai nutraukiau daugiau pienelio, per sukąstus dantis masažavau, kad išmasažuočiau ir skysčių labai mažai gėriau, nors ir troškino.Kitą dieną buvo žymiai geriau, tada liemenėlę tampresnę užsidėjau, man šiek tiek geriau prilaikė ir,,prispaudė“ krūtinę, bet masažavau dar kokias 3 dienas, kitaip vis sukietėjimai atsirasdavo. Dabar jau kokios 4 dienos kaip viskas gerai, skysčius vėl normaliai vartoju ir tempimo nėra.

QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 11, 23:38)
tikrai nesmagu,juolab kad tokiam mazyciui teks samdyti aukle,o taip nesinori dar kokiam svetimam palikti,

Tikrai, kad nesmagu, o gal bandyk pasilikt rytinius ir vakarinius maitinimus kuriam laikui ar kol pienelio bus smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mes po truputi jau jungsimes prie jusu. Nuiminejam dienini valgyma, istraukiau seniai pamirsta vezimeli ir pietu miegelio einam jame, lauke. Tik nezinau kaip bus kai blogas oras bus, kol kas tai liuks ir net nepraso pieno.
Po kokios savaiteles pasinaudosim jusu patirtim ir nuimsim rytini, bandysiu irgi kviesti arbatelei. Nors ryte tai jis megejes pagulineti lovoje ir pienelio patraukti biggrin.gif
Atsakyti
Linkiu sėkmingo ir lengvo nutraukimo 4u.gif Mano panelytė irgi mėgdavo pagulinėt prie mamos šonelio, bet tą arbatos gėrimą sugalvojau, kad ji nelįstų ir nereikalautų krūties. Reikėjo kažkuo užimt ir sudomint tongue.gif O su miegeliu, tai kiekvieną kartą vis kitaip užmiega, būna, kad be ašarų, ramiai, o būna, kad parėkia, bet nereikalauja krūties, tai jau gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 11, 22:38)
tikrai nesmagu,juolab kad tokiam mazyciui teks samdyti aukle,o taip nesinori dar kokiam svetimam palikti,mes gyvename ispanijoje tai net artimu cia neturim kad mums kas padetu,tai jei jau mazylis gaus mamos pienuko tai tik ryte vakare ir nakti,o is darbo tai nieks neisleis,sakyciau per pietus galeciau parlekt,bet 15 km i viena gala,ir vaziuot per kamscius,tai nebespesiu vel i darba.baisu kai pagalvoju,bet teks kazkaip derintis,juk ir gyvent reikia,dabar atejo tokie laikai,kai darbas kuri turi turi saugot dantim nagais. unsure.gif  verysad.gif

Tikrai nesmagu tokį mažytį palikti, bet čia aišku pagal situaciją 4u.gif

O manoji tai išvis negeria iš buteliuko, tai apie arbatėles nėra ko net šnekėti...tik po metukų pradėjo kartais patraukti iš to puodelio su snapeliu ax.gif Tai dabar kai nebemaitinu 2 sav., tai duodu pieno iš jo pagerti.....
Aną dieną persirenginėjau- o dukrytė tiesia į mane rankytes, pasisodinau ant kelių, o ji glaudžiasi ir ieško Mp ant nuogo kūno ( buvau su liemenėle- tai ir ją plėšia).... verysad.gif tai taip širdį suspaudė, kad nebeduodu Mp..... ech verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 04 13, 10:41)
  O manoji tai išvis negeria iš buteliuko, tai apie arbatėles nėra ko net šnekėti...tik po metukų pradėjo kartais patraukti iš to puodelio su snapeliu  ax.gif  Tai dabar kai nebemaitinu 2 sav., tai duodu pieno iš jo pagerti.....
  Aną dieną persirenginėjau- o dukrytė tiesia į mane rankytes, pasisodinau ant kelių, o ji glaudžiasi ir ieško Mp ant nuogo kūno ( buvau su liemenėle- tai ir ją plėšia).... verysad.gif  tai taip širdį suspaudė, kad nebeduodu Mp..... ech  verysad.gif  doh.gif

Tai va kad sitas reikalas pats sunkiausias, atrodo taip myli savo maziuka, nejaugi gaila verysad.gif
Bet mes rudeni jau i darzeli keliausim tai norisi kad ismoktu ir uzmigti pats ir be mamos pabuti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 04 13, 11:41)
Tikrai nesmagu tokį mažytį palikti, bet čia aišku pagal situaciją  4u.gif

O manoji tai išvis negeria iš buteliuko, tai apie arbatėles nėra ko net šnekėti...tik po metukų pradėjo kartais patraukti iš to puodelio su snapeliu  ax.gif  Tai dabar kai nebemaitinu 2 sav., tai duodu pieno iš jo pagerti.....
  Aną dieną persirenginėjau- o dukrytė tiesia į mane rankytes, pasisodinau ant kelių, o ji glaudžiasi ir ieško Mp ant nuogo kūno ( buvau su liemenėle- tai ir ją plėšia).... verysad.gif  tai taip širdį suspaudė, kad nebeduodu Mp..... ech  verysad.gif  doh.gif

Negeria ir mano dukrytė iš buteliuko, mes jo nesam panaudoję, kartą buvau porai valandų ją sesei palikusi, tada mergytei buvo apie 4 mė., tai spjaudėsi ir į burną neėmė nors tu ką. O arbatą tai geriam iš puodelio, o gertuvė mums kelionėse praverčia. Jai labiau patinka puodelis, matyt, didesne jaučiasi, savarankiškesne lotuliukas.gif
Papildyta:
O dėl drabužių tampymo, tai gal savaitę lindo ir paverkdavo, jei neduodi, bet aš kažkaip pagėdijau gražiai, vis sakiau, kad jau ji didelė. Tai piršteliu parodo į krūtinę, o tada juokiasi ir vėl užsiima savais reikalais. biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, kad tie mažyliai užsispyrę- nenori- tai buteliuko neįkiši schmoll.gif
O maitinimo nutraukimas tai sutinku- visų pirmiausia savęs nusiteikimas, kad viskas.......nes širdis plyšta kai mažylis rėkia, reikalauka MP drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manasis irgi visai negeria iš buteliuko, o iš puodelio išgeria mažai. Ar nebus skysčių trūkumo, jei susirgtų? Dar vis maitinu pati, bet jau rudenį norėčiau nutraukt
Atsakyti
Mums jau 1.7m ir taip pat jau po truputi nutraukineju maitinima krutimi,dabar jau antra diena kai nakti bandome uzmigti su arbatele,opienuko dar duodu ryte pagerti,bet jei viskas gerai tai manau tas baigsis po poros savaiteliu,nes ir daktare patare nenutraukti maitinimo kai karsta,t.y vasara,o nuo rudens jau i darziuka ruosiames,tai manau pats tas bus nujunkymo laikas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2010 04 06, 08:05)
o jau geda buvo kai po darzelio tik pamato ir rekia AMUNIAMU ir lenda  doh.gif hihihi.gif na isvis beda, kur nors masinoj pavargsta, ar mieste, praso...  doh.gif

oi nepykit, bet tokį skanų juoką sukėlė šis jūsų sakinukas.Net vaizdą mintyse susidėliojau lotuliukas.gif negaliu nustot kvatot vidury nakties lotuliukas.gif nežinočiau ka ddaryt tokiu atveju. tikiuosi to nesusilauksiu. Maitinu tik lovoj. ir nepratinu kur kitur ir kitaip. Įsivaizduoju kad kai supras bandysiu sakyt kad pienuką geria tik maži vaikučiai o tu jau didelė mergtė, o dideliem vaikučiam jau pienuko nebereikia g.gif ir .t.t. čia mano fantazija. o realybėj kaip bus velniai žino. na bet dar laiko turiu wub.gif
Atsakyti