labukas, as cia turbut ilgiausiai nesugebu nutraukt maitinimo?
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 04 09, 22:05)
labukas, as cia turbut ilgiausiai nesugebu nutraukt maitinimo?
sveika.tai kiek laikucio jau maitini.
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 04 09, 23:33)
sveika.tai kiek laikucio jau maitini.
2m.ir 2men.
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 04 10, 16:34)
2m.ir 2men.
Šaunuolė- va tau
O jau nori nutraukti- tai pbandyk...tik pirmiausia save nusiteik....
Sveikos,
gal kas turejot beda su skaudziom ir kietom krutim nutraukus maitinima.
Mano mazute jau savaite kaip nebezinda, bet krutys kuo toliau, tuo labiau skauda ir kieteja... Nezinau ka ir bedaryt, masazuot neimanoma, be proto skauda...
Mano mazute jau savaite kaip nebezinda, bet krutys kuo toliau, tuo labiau skauda ir kieteja... Nezinau ka ir bedaryt, masazuot neimanoma, be proto skauda...
QUOTE(Gelyteee @ 2010 04 10, 22:56)
Sveikos,
reikia truputi nusitraukti,kokia pora ciurksliu ir labai mazink skysciu
QUOTE(ericute @ 2010 04 11, 10:33)
reikia truputi nusitraukti,kokia pora ciurksliu ir labai mazink skysciu
Man tai kaip sunku mažinti skysčių, nuolat noriu gerti jau savaitę nenusitraukiu nei kiek pienelio, bet jau šiandien truputį ištrauksiu, vos vos...nes jau taip veržia nuo vakar vakaro..... bet jau mažėja pienuko....
QUOTE(murce @ 2010 04 11, 13:13)
Man tai kaip sunku mažinti skysčių, nuolat noriu gerti jau savaitę nenusitraukiu nei kiek pienelio, bet jau šiandien truputį ištrauksiu, vos vos...nes jau taip veržia nuo vakar vakaro..... bet jau mažėja pienuko....
skyscius butina mazint,tai tu iegerk koki gurksni ir vandens arba arbatos,kiti gerimai dazniausia sukelia dar didesni troskuli.ir butinai siek tiek nusitrauk,kad nesigautu staze ir nesivystitu mastitas
QUOTE(murce @ 2010 04 10, 17:47)
Šaunuolė- va tau
aciu
ko tik as neisbandziau
o tai jus merginos negeriat metu arbatos? arba metiniu arba anyziniu saldainiu nevalgot?
as irgi jau kaip ir nebemaitinu.. pora naktu isvis nedaviau.. ir toliau ketinu nebeduot.. o ir krutys visai fainos, net nepasakyciau kad jos skaudancios ar dar kokios nemalonios.. gal dar anxti taip dziaugtis? gal veliau kas islys? o gal tai tikrai man buvo tinkamas laikas nutraukti? parsinesiau is mociutes aptiktu anyziniu saldainiu - buvau ju pasiilgus, tai reiks paskanaut
as irgi jau kaip ir nebemaitinu.. pora naktu isvis nedaviau.. ir toliau ketinu nebeduot.. o ir krutys visai fainos, net nepasakyciau kad jos skaudancios ar dar kokios nemalonios.. gal dar anxti taip dziaugtis? gal veliau kas islys? o gal tai tikrai man buvo tinkamas laikas nutraukti? parsinesiau is mociutes aptiktu anyziniu saldainiu - buvau ju pasiilgus, tai reiks paskanaut
QUOTE(boruzzze @ 2010 04 11, 17:22)
o tai jus merginos negeriat metu arbatos? arba metiniu arba anyziniu saldainiu nevalgot?
Girdėjau, kad nuo mėtų arbatos pienuko mažėja...reikia paieškot, gal turiu kur.... o gewriu tai arba vandenį, arba arbatą
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 04 10, 15:34)
2m.ir 2men.
tikrai saunuole,noreciau savo busima vaikeli maitinti taippat ilgai,bet del darbo negalesiu,nes jau po keturiu menesiu teks i darba grizt.