Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(saturno_sesely @ 2010 04 06, 08:05)
o jau geda buvo kai po darzelio tik pamato ir rekia AMUNIAMU ir lenda  doh.gif hihihi.gif na isvis beda, kur nors masinoj pavargsta, ar mieste, praso...  doh.gif

o cia jau kokias taisykles nustatys mama taip ir bus. As saviskiams pasakius esu, kad pienukas tik tada kai einam liuli. Tai po kokio menesio ir nustojo prasyti kitu laiku. Buna dar kartais pasitikrina, bet pasakau kad bus tada kai eisim miegot ir viskas. Dabar kitas etapas - mokinu vakare pavalgius pienuko uzmigti be papuko burnoj smile.gif Viena vaikiuka jau senai ismokinau, dabar kito eile smile.gif
O jei jau apsisprestumet nutraukti, tai reiktu palaispniui mazinti maitinimu skaiciu. Is pradziu dieninius maitinimus, po to naktinius. Taip vaikiu nebus tokios traumos kaip nutraukus staiga.
Atsakyti
QUOTE(tomaniuke @ 2010 04 04, 21:11)
diena dar galiu nukreipti jo demesi,duosu gerti ivairiu gerimu,bet nakty vistiek atsibunda ir iesko krutines....vakar 1.5 val negalejo uzmigti,visaip bandziau uzmigdyti be pieno,bet uzmigo rolleyes.gif  o kaip nakty neduodi,ka daryti kai atsibunda,kazka kit ka net neisiulysi g.gif
dekoju

gaunasi daug didesnė nemiga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 04 07, 09:50)
tik man krutine biski tempia,kentet galima,bet sakau gal biski nusitraukti? g.gif
sekmes visom mamytem  4u.gif

Aš biškį nusitraukiu, kokį 10-20 ml..... o tai lb tempia, dabar jau kas kelios dienos ir tą tarpą didinsiu........
O tavo dar 10 mėnesiukų, ką duosi- mišinuką mažylei, ar jau pieną?
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 04 07, 10:43)
Aš biškį nusitraukiu, kokį 10-20 ml..... o tai lb tempia, dabar jau kas kelios dienos ir tą tarpą didinsiu........
   O tavo dar 10 mėnesiukų, ką duosi- mišinuką mažylei, ar jau pieną?

misinuka ji geria nuo 3 men,nes neuzteko MP,bet dabar ji gauna tik vakare pries miega. nakti nieko negeria rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 07 balandžio 2010 - 10:56
Niu ka, mamukai. Pagaliau pasiryzau ir nutraukiau maitinima visai. Kokias 2 sav. gerdavo tik vakarais. Naktimis gauna vandenuko, kai atsikelia. O keliasi maziausiai 2 kartus. KP negeria, misinuko irgi.

Tai kai nutraukiau visai, neverke, uzmiega normaliai. Sunkiau buvo, kai pradejau mazinti maitinimus ax.gif
Atsakyti
O mano dukrytė tai negeria nieko dabar per naktį...neima buteliuko, nei soskiuko....dieną dabar dar pažaidžia su buteliuku kartais, nes mes jau labai seniai geriam iš puoduko...netraukė iš buteliuko, tik dabar po truputį patraukia, bet naktį- dar labaiu rėkia, jei kišu...tai dabar pasupu, ir toliau miegam....aišku kelias savaites mums buvo isterijos naktį, rėkimai,m nemiegojimai doh.gif
Atsakyti
saviski kai atpratinau tai pamenu,su druskyte pateptadau krutine jam nematant,tai jis net atsokdavo.sako fu mama pienukas koks neskanus.tai pasakiau viskas blogas pienukas.ir nuo tada is iprocio dar kartais puldavo bet susilaikydavo,sako ne nebenoriu.dvieju metuku buvo kai baigem valgyt is krutines
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 03 31, 19:25)
Labai puikiai suprantu, as kai nutariau neduoti  tik diena su pietiniu miegu buvo tas pats ir kai noredavau paimti pasupti stumdavo mane ir net prisiliesti neleisdavo.
As laukiu vasaros kai bus silta, gal tuomet lengviau bus, prisilakstys po lauka ir nulus  blush2.gif

Sveikos, mamytės 4u.gif O mes jau 5 diena kaip visai be papulio gyvenam biggrin.gif Mano mergytei 1metai ir 3 mėn., jau kokį gerą mėnesį kaupiausi ir ruošiausi šiam žygdarbiui ir paskutinis lašas buvo tada, kai jau nepaisant nieko mergina bet kada ir bet kur norėdavo krūties, tiesiog pati lupdavo man maikutes, o kai negaudavo, tai baisios isterijos būdavo. Pajutau, kad aš jai buvau kaip soskutė,kurios nepripažįsta ir buteliuko visiškai neima nuo pat mažų dienelių.Būdavo , kad paima krūtį ir net netraukia, o laiko burnoj, tada ir rami, ir užmiega greit, vos tis ištrauki, o ji ir vėl akytėm caksi doh.gif Sūnų maitinau iki 9 mėn., kadangi niekas nepamokė, kad galima palaipsniui nutraukt maitinimą, tai aš vieną dieną iš karto nutraukiau. Mačiau, kaip vaikui sunku, o ir pačiai ne ką geriau. Tai su dukryte viską dariau palengva. pirmą savaitę nutraukiau vieną dieninį maitinimą, savaitės gale jau ir antrą, bet sunkiai užmigdavo, tai leisdavau jai nuvargt, kad labiau miego norėtų ir į kiemą išsiveždavau. Po kelių dienelių jau lengviau buvo, bet perėjom ir į vieno dieninio miegojimo rėžimą.Po to ryte nebedaviau, pirmą dieną prieš jai nubundant išėjau iš kambario, buvo tik vyras, tai pamatė, kad netinkamas jai variantas, pazyzliojo ir viskas.Kai pamatė mane, prašėsi papulio, bet pakalbinau eit arbatėlės virt ir gert ir t.t, žodžiu, vėl kelis rytus taip žaidėm, tik jau nėjau iš kambario. O maitinimą prieš miegelį nutraukėm netikėtai, per Velykas buvom pas tėvus, jau buvo laikas jai miegot, tai vyras nusinešė ją ir tiesiog bandė užmigdyt, buvo riksmų gal 10 - 15 min., bet užmigo ir išmiegojo visą naktį, ryte ir vėl arbatos gėrimo ceremonija. Dar gal 2 naktis vyras vienas užmigdydavo, kad manęs nematytų, o vakar pati įsirangė tarp mūsų ir net nelindo prie manęs, pasivartė ir užmigo, nei televizorius įjungtas netrukdė thumbup.gif Štai kaip mes per nepilnas 3 savaitėles, nepasakyčiau, kad labai skausmingai, bet atsisakėm papulio. Tik pas mane dar pienelis nedingsta, vis nutraukdavau šiek tiek, bet šiandien jau suveržiau krūtis, nes labai jau tempia. O, visas romanas išėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2010 04 08, 18:29)
Tik pas mane dar pienelis nedingsta,  vis nutraukdavau šiek tiek, bet šiandien jau suveržiau krūtis, nes  labai jau tempia. O, visas romanas išėjo  lotuliukas.gif

Pas mane irgin nedingsta... ale kam verži krūtis blink.gif blink.gif blink.gif
Aš nusitraujkiu po biškį, kai lb veržia ax.gif
O nujunkymą tai tęsiau vien naktinį- apie 2-3 sav mažinau, nes dieninį baigiau 10 mėn 4u.gif
Atsakyti
nepasakyčiau, kad tai veržimas, taip tik išsireiškiau, kad ir nutraukiu pienelio, bet krūtis vis tiek tempia, tai aš liemenėlę sportavimui tinkamą užsidedu, ji tampresnė ir man labiau prilaiko ir šiek tiek prispaudžia krūtis, tada nejaučiu tempimo. Gal tokios problemos n
ėra toms, kurių krūtinė maža, o mano ir taip didelė, o maitinant dar padidėjo. Manau, kad kiekviena randam sau tinkamą būdą mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai turputi nusitraukiau viena diena ir vsio,nebeverzia. siaip reikia nutraukti tai tik pora ciurksliu,tikrai ne kokius 5 ml,nes tada atsigamins tiek 5 ml. ir skyscius laaaaabai riboti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ir as jungiuosi prie jusu...

dukriukui metai ir pora menesiu.. dienomis nebemaitinu nuo gruodzio menesio.. o dabar nutariau kad reik baigt ir naktinius maitinimus.. nusprendziau nebemeitint vakare ir paryciais, ir nakti palikt tik viena.. tai pirma nakti maziau verke, o sianakt vare serenadas.. vyras eina lengviausiu keliu - ir nakti sako - nu duok biski doh.gif jam kad tik lengviau ir ramiau pamiegot.. as jam ir sakau isvis turetum lialia uzmigdyt ir su ja vienas miegot, kad pieno neuzuostu cool.gif tai ziuresiu kaip cia seksis.. tikiuosi kai apsipras, tai ir to vieno maitinimo nebereiks... ax.gif
Atsakyti