QUOTE(lavazia @ 2010 03 31, 19:25)
Labai puikiai suprantu, as kai nutariau neduoti tik diena su pietiniu miegu buvo tas pats ir kai noredavau paimti pasupti stumdavo mane ir net prisiliesti neleisdavo.
As laukiu vasaros kai bus silta, gal tuomet lengviau bus, prisilakstys po lauka ir nulus
Sveikos, mamytės
O mes jau 5 diena kaip visai be papulio gyvenam
Mano mergytei 1metai ir 3 mėn., jau kokį gerą mėnesį kaupiausi ir ruošiausi šiam žygdarbiui ir paskutinis lašas buvo tada, kai jau nepaisant nieko mergina bet kada ir bet kur norėdavo krūties, tiesiog pati lupdavo man maikutes, o kai negaudavo, tai baisios isterijos būdavo. Pajutau, kad aš jai buvau kaip soskutė,kurios nepripažįsta ir buteliuko visiškai neima nuo pat mažų dienelių.Būdavo , kad paima krūtį ir net netraukia, o laiko burnoj, tada ir rami, ir užmiega greit, vos tis ištrauki, o ji ir vėl akytėm caksi
Sūnų maitinau iki 9 mėn., kadangi niekas nepamokė, kad galima palaipsniui nutraukt maitinimą, tai aš vieną dieną iš karto nutraukiau. Mačiau, kaip vaikui sunku, o ir pačiai ne ką geriau. Tai su dukryte viską dariau palengva. pirmą savaitę nutraukiau vieną dieninį maitinimą, savaitės gale jau ir antrą, bet sunkiai užmigdavo, tai leisdavau jai nuvargt, kad labiau miego norėtų ir į kiemą išsiveždavau. Po kelių dienelių jau lengviau buvo, bet perėjom ir į vieno dieninio miegojimo rėžimą.Po to ryte nebedaviau, pirmą dieną prieš jai nubundant išėjau iš kambario, buvo tik vyras, tai pamatė, kad netinkamas jai variantas, pazyzliojo ir viskas.Kai pamatė mane, prašėsi papulio, bet pakalbinau eit arbatėlės virt ir gert ir t.t, žodžiu, vėl kelis rytus taip žaidėm, tik jau nėjau iš kambario. O maitinimą prieš miegelį nutraukėm netikėtai, per Velykas buvom pas tėvus, jau buvo laikas jai miegot, tai vyras nusinešė ją ir tiesiog bandė užmigdyt, buvo riksmų gal 10 - 15 min., bet užmigo ir išmiegojo visą naktį, ryte ir vėl arbatos gėrimo ceremonija. Dar gal 2 naktis vyras vienas užmigdydavo, kad manęs nematytų, o vakar pati įsirangė tarp mūsų ir net nelindo prie manęs, pasivartė ir užmigo, nei televizorius įjungtas netrukdė
Štai kaip mes per nepilnas 3 savaitėles, nepasakyčiau, kad labai skausmingai, bet atsisakėm papulio. Tik pas mane dar pienelis nedingsta, vis nutraukdavau šiek tiek, bet šiandien jau suveržiau krūtis, nes labai jau tempia. O, visas romanas išėjo