Sveikutes,
Na, pas mus tokia pat situacija. Tvirtas pasakymas "ne, nebera pienuko", mano mazei neveikia.... Vien del to pradejau leisti i darzeli. Taip maitinimo skaicius diena sumazejo...
Mano vaikiui tuoj bus du, jau gera menesi miega su teveliu ir nakti nepraso pieno, nors diena jam dar duodu. Diena man negaila, del galimu virusu ir alergijos dar palikau, o nakti, tai jau ne, nebegaliu nes irgi simta kartu keldavosi valgyti, jau mna stogas vaziavo.
Tiesa, kai pratinosi su teveliu miegoti, buvo pirmos naktys sunkios, beveik be miego, nes kitam kambary miegodama girdejau visus verksmus, bet tevelis aiskiai jam pasakydavo, kad mamyte miega, nu ir ka, teko su tos sutaikyti. bet dabar jau liuks
Tiesa, kai pratinosi su teveliu miegoti, buvo pirmos naktys sunkios, beveik be miego, nes kitam kambary miegodama girdejau visus verksmus, bet tevelis aiskiai jam pasakydavo, kad mamyte miega, nu ir ka, teko su tos sutaikyti. bet dabar jau liuks
QUOTE(tomaniuke @ 2010 04 04, 02:30)
sveikos mamytes,labai reikia jusu patarimų.situacija tokia,mano vaikui jau 2.2 metukų,bet niekaip negaliu atpratinti nuo krutinės.Pykstomes ziauriai su juo kad neduodu.Jau nebezinau ka daryti.Nakty keliasi iki 4 kartu...Esu pavargus nuo nemiegos.Galkas turi veiksmingy patarimu kaip greiciau ir netraumuojant vaiko nutraukti maitinima.buciau labai dekinga
o gal tiesiog uzeik i skyreli "vyresno vaiko zindymas" pamatysi kad ne viena tokia esi
del ko nori nutraukti zindyma butent dabar?
nutraukit ir viskas as pati maitinau 2 m ir savaite, o nutraukiau del to kad padauginau alkoholio ir tai buvo paskutinis lasas, o gal as ir specialiai taip padariau kad neduociau isvis nes siaip 2 metus niekad neisgerdavau daugiau nei stikline alaus ar pan. o tadien kazkas susisviete ir labai i nauda isejo... na zinoma cia ne pavyzdys jokiais budais
manau jau tikrai metas nutraukti maitinima, gal yra kas padetu, vyras, mama, sesuo, drauge? nes tokio amziaus tikrai sunku. ir tu pati save sekini, nezinau, gal ir ne, bet man tas neisimiegojimas ir kelimaisi nakti, ir isvis pats zindymas jau buvo atgrasus paskutinius kelis menesiu maitinimo. as jau nebegalejau, bet negalejau ir nutraukti, nes ejome i darzeli, kaip tik savaitgalis - norisi pailseti, ir vel atidedi... o jau geda buvo kai po darzelio tik pamato ir rekia AMUNIAMU ir lenda na isvis beda, kur nors masinoj pavargsta, ar mieste, praso...
manau jau tikrai metas nutraukti maitinima, gal yra kas padetu, vyras, mama, sesuo, drauge? nes tokio amziaus tikrai sunku. ir tu pati save sekini, nezinau, gal ir ne, bet man tas neisimiegojimas ir kelimaisi nakti, ir isvis pats zindymas jau buvo atgrasus paskutinius kelis menesiu maitinimo. as jau nebegalejau, bet negalejau ir nutraukti, nes ejome i darzeli, kaip tik savaitgalis - norisi pailseti, ir vel atidedi... o jau geda buvo kai po darzelio tik pamato ir rekia AMUNIAMU ir lenda na isvis beda, kur nors masinoj pavargsta, ar mieste, praso...
QUOTE(skristi @ 2010 03 31, 22:01)
man irgi nesitiki, tik idomumo delei pabandysiu - labai daug pastangu gi nereikalauja. Ir dar smalsu - gal visgi senoliai zinojo ka nors tokio, ko mes nezinom? Na, butu gerai, jei tai is tikro veiktu Sitas man labiausiai patiktu
niu tai kaip merginos, ar pavyko? ar laukt mums kitos pilnaties?
man nepavyko Bet pabandyt gi nedraudziama. Nezinau, tiesa sakant, kodel kitoms pavyko Apskritai manoji nesuprato, ko cia ant to slenkscio sedim. Pati nuejo i lova atsigult gerai pazindusi, o pabudusi dar paprase Bet per kita pilnati dar pabandysiu greiciausiai Pavydziu tai mamai, kuri tikra papinuka per viena vakara be jokiu problemu atjunke. Aj, tiesa, maniske dar su temperatura buvo - dantys dygo - tai gal del to neisejo?
As irgi norejau pabandyti, tik kad sveciu priguzejo tai nebuvo kaip ant to slenkscio sedeti
Nei cia metas nei cia ka, kaip kazkuri raso
pagal PSO rekomendacijas ir pagal sveika nuovoka vaika geriausiai maitinti kol jis pats nebenores(apie 3metus), arba kai Jus tikrai apsispresit, kad pavargot.
Jokiu budu apsisprendimo neturi itakoti visokie svetimu zmoniu pareiskimai a la jau tikrai laikas.
as irgi jau noriu nutraukti, bet matyt ne taip labai, jei vis dar to nepadarau:)
kaip nors, vaikai labai greit uzauga, ir tuoj ne tai kad papuko nebeprasys, o ir nesiduos apkabinamas, tada su nostalgija prisiminsim tas intymias akimirkas..
pagal PSO rekomendacijas ir pagal sveika nuovoka vaika geriausiai maitinti kol jis pats nebenores(apie 3metus), arba kai Jus tikrai apsispresit, kad pavargot.
Jokiu budu apsisprendimo neturi itakoti visokie svetimu zmoniu pareiskimai a la jau tikrai laikas.
as irgi jau noriu nutraukti, bet matyt ne taip labai, jei vis dar to nepadarau:)
kaip nors, vaikai labai greit uzauga, ir tuoj ne tai kad papuko nebeprasys, o ir nesiduos apkabinamas, tada su nostalgija prisiminsim tas intymias akimirkas..
na bet ir pavadinimas temos
laba rytas,na atejau pasidziaugti kad pagaliau atsisakem MP ir miegam visa nakti be prabudimu dieninius maitinimus jau senai buvau nutrauktus,o naktiniu niekaip negalejau nes jai dantukai dygo,tai va sulaukem dantuliu per velykas ir galvoji vsio reikia nutraukti ir naktini MP tai nakti kai pabudo ,nieko nedaviau biski pasupau ir uzmigo o sianakt isviso ismiegojo savo lovyteje iki pat ryto,tada pasiemiau pas save ir dar valandziuke pamiegojom.
as norejau ne tik MP nutraukti bet ir ipratinti kad miegotu pas save lovyteje,tai is padziu dienos miegeliui pradejau guldyti i lovyte,paskui ir nakciai idedu i lovyte ir laikau uz rankyters,glostau,kol ji uzmiega. nu zodziu tikiuos kad jau tikrai cia viskas gerai bus tik man krutine biski tempia,kentet galima,bet sakau gal biski nusitraukti?
sekmes visom mamytem
as norejau ne tik MP nutraukti bet ir ipratinti kad miegotu pas save lovyteje,tai is padziu dienos miegeliui pradejau guldyti i lovyte,paskui ir nakciai idedu i lovyte ir laikau uz rankyters,glostau,kol ji uzmiega. nu zodziu tikiuos kad jau tikrai cia viskas gerai bus tik man krutine biski tempia,kentet galima,bet sakau gal biski nusitraukti?
sekmes visom mamytem