Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

maniskei 1.5 metu, bet jei pabandau neduot pieno, tai naktimis gryni kosmarai - spiegia, raitosi verysad.gif O man toks siutas ima, tiesiog nenormali reakcija atrodo. Kaip koks kipsiukas reikalauja savo ir viskas - kartais pavyksta praignoruot, bet tik jei miegas paima virsu. Pabandzius pasiulyt kitko atsigert, uzprotestuoja ir dar labiau supyksta. Nesinori kazkaip nei jai, nei sau nervu gadintis, bet ir maitinimus jau noriu nutraukt..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2010 03 31, 13:32)
maniskei 1.5 metu, bet jei pabandau neduot pieno, tai naktimis gryni kosmarai - spiegia, raitosi verysad.gif O man toks siutas ima, tiesiog nenormali reakcija atrodo. Kaip koks kipsiukas reikalauja savo ir viskas - kartais pavyksta praignoruot, bet tik jei miegas paima virsu. Pabandzius pasiulyt kitko atsigert, uzprotestuoja ir dar labiau supyksta. Nesinori kazkaip nei jai, nei sau nervu gadintis, bet ir maitinimus jau noriu nutraukt..... verysad.gif

Labai puikiai suprantu, as kai nutariau neduoti tik diena su pietiniu miegu buvo tas pats ir kai noredavau paimti pasupti stumdavo mane ir net prisiliesti neleisdavo.
As laukiu vasaros kai bus silta, gal tuomet lengviau bus, prisilakstys po lauka ir nulus blush2.gif
Atsakyti
zinot ka lotuliukas.gif isgirdau toki senovini metoda-burta - kaip atjunkydavo ziloj senovej kudikius. Papasakojo viena sena gydytoja. Isbande viena mama (vaikas miegodavo tik su papu burnoj doh.gif ), sake, kad pasitvirtino is karto, ir jos drauges taipogi tai patvirtino. Na, bandysiu ir as, nes pastangu reikalauja tik viena vakara. Labai sunku tuo patiketi, bet... o gal? lotuliukas.gif Sunku, nes vis tik skeptiskai esu nusiteikusi g.gif
Tai vat - penktadieni, ir butinai per pilnati (artimiausioji bus balandzio 2d.), mama su kudikiu atsiseda ant slenkscio (kedej ar kaip patogu), ir tai nakciai migdo maitindama krutimi. Ivyksta atsisveikinimas su kudikyste ir pereinama i vaikyste. Uzmigusi kudiki paguldyt i lovele, ta nakti stengtis kartu su vaiku nemiegoti, jei prabunda, tegul eina paziuret tetis. Kita diena vaikas nebenori mamos pieno thumbup.gif
Gerai, jei is tikro sitaip. Galvoju pabandyt - gal bus sitie burtai malonus ir man? biggrin.gif
Gal butu dar norinciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2010 03 31, 18:50)
zinot ka  lotuliukas.gif isgirdau toki senovini metoda-burta - kaip atjunkydavo ziloj senovej kudikius. Papasakojo viena sena gydytoja. Isbande viena mama (vaikas miegodavo tik su papu burnoj doh.gif ), sake, kad pasitvirtino is karto, ir jos drauges taipogi tai patvirtino. Na, bandysiu ir as, nes pastangu reikalauja tik viena vakara. Labai sunku tuo patiketi, bet... o gal?  lotuliukas.gif Sunku, nes vis tik skeptiskai esu nusiteikusi  g.gif
Tai vat - penktadieni, ir butinai per pilnati (artimiausioji bus balandzio 2d.), mama su kudikiu atsiseda ant slenkscio (kedej ar kaip patogu), ir tai nakciai migdo maitindama krutimi. Ivyksta atsisveikinimas su kudikyste ir pereinama i vaikyste. Uzmigusi kudiki paguldyt i lovele, ta nakti stengtis kartu su vaiku nemiegoti, jei prabunda, tegul eina paziuret tetis. Kita diena vaikas nebenori mamos pieno thumbup.gif
Gerai, jei is tikro sitaip. Galvoju pabandyt - gal bus sitie burtai malonus ir man?  biggrin.gif
Gal butu dar norinciu? rolleyes.gif

Ir as noriu blush2.gif O kaip su tuo slenksciu, bet kuris tarpduris tinka ar butinai iejimas i nama? Mano sunelis su manim kartu miega tai kaip tada daryt iseit i kita lova?
Atsakyti
nesvarbu, ant kurio slenkscio, bet turbut geriausia butu ant to kambario, kuriame zada vaikelis miegot. Na, as irgi miegu su vaiku, bet turiu kur ir atskirai nuo jo miegoti - tai paliksiu vaika jo iprastinej vietoj miegoti, o pati i kita kambari iseisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2010 03 31, 21:35)
nesvarbu, ant kurio slenkscio, bet turbut geriausia butu ant to kambario, kuriame zada vaikelis miegot. Na, as irgi miegu su vaiku, bet turiu kur ir atskirai nuo jo miegoti - tai paliksiu vaika jo iprastinej vietoj miegoti, o pati i kita kambari iseisiu smile.gif

Reiks ir man tada taip daryti, bet kazkaip nesitiki kad cia galetu buti teisybe lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi nesitiki, tik idomumo delei pabandysiu - labai daug pastangu gi nereikalauja. Ir dar smalsu - gal visgi senoliai zinojo ka nors tokio, ko mes nezinom? Na, butu gerai, jei tai is tikro veiktu bigsmile.gif Sitas man labiausiai patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2010 03 31, 22:01)
man irgi nesitiki, tik idomumo delei pabandysiu - labai daug pastangu gi nereikalauja. Ir dar smalsu - gal visgi senoliai zinojo ka nors tokio, ko mes nezinom? Na, butu gerai, jei tai is tikro veiktu  bigsmile.gif Sitas man labiausiai patiktu  bigsmile.gif

Praneskit jei pavyks, laukciau kito pilnaties penktadienio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
prisijungsiu ir aš į jūsų būrelį- pradėjau atpratintiu visai mažylė nuo Mp....nebeduodu visai jau 4 dienas.......... bet pieno dar yra doh.gif tai kas antrą dieną po 20 ml iš kiekvieno MP nusitraukiu......
Bet kaip širdį ksuadėjo ir kai prieš miegą nebeduot pradėjau doh.gif tokia kalta jaučausi...ir dabar dar jaučiuosi verysad.gif
Naktį miegam vis dar blogai- pabunda kokius 6 kartus tai tikrai, tik dabar MP nebeduodu, o arbatėlės ar ko kito gerti neima, dar daugiau rėkia...pirmom naktim buvo iš vis košmaras, ypač jei šalia savęs paguldydavau blink.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,labai reikia jusu patarimų.situacija tokia,mano vaikui jau 2.2 metukų,bet niekaip negaliu atpratinti nuo krutinės.Pykstomes ziauriai su juo kad neduodu.Jau nebezinau ka daryti.Nakty keliasi iki 4 kartu...Esu pavargus nuo nemiegos.Galkas turi veiksmingy patarimu kaip greiciau ir netraumuojant vaiko nutraukti maitinima.buciau labai dekinga blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Visu pirma reikia tvirtai paciai nuspresti.
Ir tikrai jokiais budais neduoti.
Zinoma, vaikas to nesutiks su dziaugsmu ir jam bet kokiu atveju bus kazkoks nemalonumas siame gyvenimo tarpsnyje.
Savo vaika maitinau lygiai iki tiek laiko kiek jusiskiui dabar. Buvo labai dideli rekimai. Susileidau. Praejus dar savaitei tvirtai pasakiau sau ne, ir viskas, be jokiu didesniu verkimu. Is antro karto puikiausiai pavyko. Nors pries tai galvojau tai neimanoma, nes irgi labai prates buvo.
Pries tai dar galite duoti jam ivairesniu sulciu, kad megtu gerti kazka kito, ir to tiesiog pats noretu.

Atsakyti
diena dar galiu nukreipti jo demesi,duosu gerti ivairiu gerimu,bet nakty vistiek atsibunda ir iesko krutines....vakar 1.5 val negalejo uzmigti,visaip bandziau uzmigdyti be pieno,bet uzmigo rolleyes.gif o kaip nakty neduodi,ka daryti kai atsibunda,kazka kit ka net neisiulysi g.gif
dekoju
Atsakyti