Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Sveikutės. Jungiuosi ir aš prie jūsų plepaliukų. Maniškei dukrytei dabar 1 metukai ir mėnuo tuoj bus. Jau iki metukų buvau suplanavus, kad po truputį pratinsiu neduoti krūties, nepavyko iki metukų. O nuo metukų žiūriu, kad situacija su atjunkymu dar sunkesnė. Valgo taip pat kaip ir prieš pusę metų ir negaliu net sumažinti maitinimų skaičiau, nes be galo norim papuliuko g.gif . Bet perskaičiau, kad geriausias metų laikas atjunkymui tai yra pavasaris ankstyvas arba vėlyvas ruduo. Taip kad nuo rytojaus bandysim mažinti maitinimų skaičių dieną, o poto kažkaip ir naktį. Žodžiu nuo rytojaus rimtai uzsiimsim smile.gif
Nes tikra tiesa, kad kai vaikutis jau vyresnis nei metukai sunku tiek vaikui, tiek mamai, kai reikia nutraukti maitinimą. Nes man be galo gaila dukriuko, kai bandau neduoti, o slenka į apačią, gulasi prie papuliuko, kad tik duočiau. Ir žinokit neatsilaikau ir duodu.
Bet pas mus dar bėda ta, kad mes negeriame nei iš buteliuko, nei žinduką čiulpiame. Taip kad sunku bus naktinius maitinimus pakeisti. Bet kažkaip bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre-marija: 28 vasario 2010 - 13:14
QUOTE(giedre-marija @ 2010 02 28, 14:13)
Sveikutės. Jungiuosi ir aš prie jūsų plepaliukų. Maniškei dukrytei dabar 1 metukai ir mėnuo tuoj bus. Jau iki metukų buvau suplanavus, kad po truputį pratinsiu neduoti krūties, nepavyko iki metukų. O nuo metukų žiūriu, kad situacija su atjunkymu dar sunkesnė. Valgo taip pat kaip ir prieš pusę metų ir negaliu net sumažinti maitinimų skaičiau, nes be galo norim papuliuko  g.gif . Bet perskaičiau, kad geriausias metų laikas atjunkymui tai yra pavasaris ankstyvas arba vėlyvas ruduo. Taip kad nuo rytojaus bandysim mažinti maitinimų skaičių dieną, o poto kažkaip ir naktį. Žodžiu nuo rytojaus rimtai uzsiimsim  smile.gif
Nes tikra tiesa, kad kai vaikutis jau vyresnis nei metukai sunku tiek vaikui, tiek mamai, kai reikia nutraukti maitinimą. Nes man be galo gaila dukriuko, kai bandau neduoti, o slenka į apačią, gulasi prie papuliuko, kad tik duočiau. Ir žinokit neatsilaikau ir duodu.
Bet pas mus dar bėda ta, kad mes negeriame nei iš buteliuko, nei žinduką čiulpiame. Taip kad sunku bus naktinius maitinimus pakeisti. Bet kažkaip bandysim mirksiukas.gif

Na stai ne mano vienas bernuzelis neima nei sokskio nei geria is bonkutes,todel beda ta kaip reikes jam duoti gerti ir is ko g.gif Manu kad jis turi gauti kazkokia norma skysciu,parasykite kaip jums seksis,labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2010 02 28, 20:32)
Na stai ne mano vienas bernuzelis neima nei sokskio nei geria is bonkutes,todel beda ta kaip reikes jam duoti gerti ir is ko g.gif Manu kad jis turi gauti kazkokia norma skysciu,parasykite kaip jums seksis,labai lauksiu 4u.gif

Būtinai parašysiu.
Maniškė tai jau seniausiai geria iš paprasto puodelio, nes iš to puodelio su snapelio irgi negeria, nemoka ji iš tokių gerti biggrin.gif
Pasižiūrėjau šiandien pas savo mažiukę kalasi apatiniai krūminiai dantukai. O aš pagalvojau kodėl ji pas mane taip dar dažniau pradėjo naktimis keltis. Galbūt jai skauda, o ji su papuliuku apsiramina wub.gif koks sunkus procesas atjunkymas, negaliu net pagalvoti. maitinčiau tikriausiai iki tiek kiek valgytų, bet jau kažkaip tas išėjimas su vaikučiu tai būna toks: sėdi kakur viešoj vietoj, o ji tiek užsinori papulio, kad ką nori daryk, bet duok. Plešia iš apačios iš viršaus drabužius ir viskas biggrin.gif. O ne visur juk yra mamos ir vaiko kambarys, kad galėtum sau ramiai nueiti ir pamaitinti. Tai ką, tenka imti ir maitinti viešoje vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif
Mes irgi jau bandom po truputi atprasti, jau trecia diena pries pietu miega nabeduodu pienuko, bet is ju dvi buvo kelyje, tai masinoj uzmigo lengvai, o siandien dideliu stresu nebuvo, bet pietu miegelio neuzmigo, nors ir daviau buteliuka su karves pienu. Gerti tai geria is betko - universalus mano vyrukas biggrin.gif Tik dabar nezinau kaip cia su miegu daryti, vezimelyje jau seniai nevazinejam tai lauke uzmigti galimybiu nera, o dar tokiam mazam vistiek tas miegas reikalingas, nes vakare jau kaip lapas vaiksciojo, griuvinejo jau, uzsigaudavo verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės. vakar po truputį bandžiau nutraukti nors vieną maitinimą. Patikėkit, vaikas tikriausiai taip jaučia, kad dar labiau pradėjo norėti biggrin.gif . Nebežinau kaip čia bus, tik matau kad tikrai labai sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 03 02, 12:47)
Sveikutės. vakar po truputį bandžiau nutraukti nors vieną maitinimą. Patikėkit, vaikas tikriausiai taip jaučia, kad dar labiau pradėjo norėti  biggrin.gif . Nebežinau kaip čia bus, tik matau kad tikrai labai sunku  g.gif

Aš apsivyniojau krūtinę ir daugiau apsirengiau, tai vaikas nejautė kvapo ir neprašė. O dėl puodelio su snapeliu tai pradeda mokintis tik nuo aštunto mėnesio. tai jau reikia pratint. Kantrybės viskam savas laikas
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 03 02, 11:47)
Sveikutės. vakar po truputį bandžiau nutraukti nors vieną maitinimą. Patikėkit, vaikas tikriausiai taip jaučia, kad dar labiau pradėjo norėti  biggrin.gif . Nebežinau kaip čia bus, tik matau kad tikrai labai sunku  g.gif

Maniske irgi taip. Vis cepsi ir lenda po drabuziais.
Sianakt jau nusukau 1 maitinima ir nebedaviau pries priespietu miegeli. Diena pereke lygiai 30 sek ir smigo. Nakti prabludijo apie 30 min. doh.gif
Atsakyti
Mums irgi sekasi nekaip, jau antra diena be pietu miego. Drabuziu nedrasko, neprasineja, bet miegot nei per kur. Ir supt bandziau ir arbateles pagert ir nieko verysad.gif
Vakar diena tas pats buvo tai nakti labai neramiai miegojo, vis pabusdavo ir verkdavo verysad.gif
Nezinau ka ir bedaryti, o kadangi jau pradejau nesinori pasiduoti
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 03 02, 17:59)
Mums irgi sekasi nekaip, jau antra diena be pietu miego. Drabuziu nedrasko, neprasineja, bet miegot nei per kur. Ir supt bandziau ir arbateles pagert ir nieko  verysad.gif
Vakar diena tas pats buvo tai nakti labai neramiai miegojo, vis pabusdavo ir verkdavo  verysad.gif 
Nezinau ka ir bedaryti, o kadangi jau pradejau nesinori pasiduoti

Taip širdį suspaudžia kai pasiskaitau apie tuos vaikiukus.......... verysad.gif

Šiandien mums antr dieną irgi niekaip nesisekė nuimti vieną dieninį maitinimą. Tikrai tie vaikiukai jaučia, maniškė tai dar labiau pradėjo reikalauti, ne tik prieš miegelius, bet ir šiaip dieną. O naktį šią tai tai tikriausiai kokių virš 10 kartų kėlėsi doh.gif nebežinau ką ir kaip toliau besielgti g.gif Taip norėtusi, kad ji pati paimtų ir nebenorėtų mano pienelio savaime smile.gif
Viduriniąją dukrą irgi maitinau iki metų, bet neturėjau jokių problemų su nutraukimu. aišku ji man kai pradėjo kitą maistą valgyti, mažiau pradėjo krūtį valgyti. O nuo 9 mėn tik naktim krūtį duodavau, o poto ne kiekvieną naktį keldavosi, taip pradėjo pienuko mažėti ir visiškai sumažėjo ir jaučiu nebūdavo ką ten valgyti, tai pradėjo visiškai nesikelti naktim. Tad ir negalvojau, akd su mano šia pagranduke taip bus sunku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre-marija: 02 kovo 2010 - 22:50
QUOTE(giedre-marija @ 2010 03 02, 22:42)
Taip širdį suspaudžia kai pasiskaitau apie tuos vaikiukus.......... verysad.gif

Šiandien mums antr dieną irgi niekaip nesisekė nuimti vieną dieninį maitinimą. Tikrai tie vaikiukai jaučia, maniškė tai dar labiau pradėjo reikalauti, ne tik prieš miegelius, bet ir šiaip dieną. O naktį šią tai tai tikriausiai kokių virš 10 kartų kėlėsi doh.gif nebežinau ką ir kaip toliau besielgti  g.gif Taip norėtusi, kad ji pati paimtų ir nebenorėtų mano pienelio savaime  smile.gif
Viduriniąją dukrą irgi maitinau iki metų, bet neturėjau jokių problemų su nutraukimu. aišku ji man kai pradėjo kitą maistą valgyti, mažiau pradėjo krūtį valgyti. O nuo 9 mėn tik naktim krūtį duodavau, o poto ne kiekvieną naktį keldavosi, taip pradėjo pienuko mažėti ir visiškai sumažėjo ir jaučiu nebūdavo ką ten valgyti, tai pradėjo visiškai nesikelti naktim. Tad ir negalvojau, akd su mano šia pagranduke taip bus sunku  schmoll.gif

O ka daryti, kai pieno per daug gaminasi? Sianakt nakti baloj atsikeliau doh.gif Nes visa diena nedaviau is kruties blush2.gif
Atsakyti
Zinot mamos as pagalvojau ar ne geriau butu isvis neduoti ir viskas, aisku kankinsis vaikas, bet gal greiciau susitaikys su tuo. O dabar jis diena kankinasi verkia, o vakare gauna pienuko, ir jam keista kodel vat kita diena vel negauna.
Ka apie tai manot?
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 03 03, 11:16)
Zinot mamos as pagalvojau ar ne geriau butu isvis neduoti ir viskas, aisku kankinsis vaikas, bet gal greiciau susitaikys su tuo. O dabar jis diena kankinasi verkia, o vakare gauna pienuko, ir jam keista kodel vat kita diena vel negauna.
Ka apie tai manot?

Manau, kad visai nieko mintis, bet mano atveju, reiktu man dar nusitraukineti. Ir as mazinu grynai del egoistisku priezasciu, kad pamazu mano pienukas dingtu. Bet jei naktimis vis tiek liks 2 kartai maitinti, o diena nebemaitinsiu, reiks tiesiog nebeduoti ir viskas. Taip daug geriau, nei pamazu verysad.gif
Atsakyti