Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(ericute @ 2010 02 23, 11:02)
na va bandziau rytinio miegelio uzmigdyti salia pasiguldzius ir lopsine dainuodama,tai ant galo vis tiek teko pasupti, labai priesinosi,spjaude soske ,purske,bet uzmigo. diena tai zadu i lauka eiti ir migdyti. vakare jau moka be papuko uzmigti.tai kai atpras ryte.imsiuos nakties valgymu  doh.gif  oi kai baisu

Šį ryt jau nedaviau, tai paverkė ir dar nusnūdo, visai sklandžiai, tik atsikėlė l.anksti teko bėgti iš lovos košės virti. Bet visą dieną tokia irzli mergina. Pritariu, kad baisus procesas. Mano tai vakare nemoka be MP užmigti, kai kelias dienas rytai sklandžiai praeis teks ir vakaro imtis blink.gif Jau krūtinė pilnoka, nežinau ar iki vakaro ištempsiu, nenoriu nutraukinėti kol kas, bet bijau,kad neužsidegtų g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
na man kaip ir nebutu manau sunku nutraukti maitinima,nes karta tai jau buvau pasiryzusi.Bet beda ta,kad maniskis negeria is bonkutes doh.gif karta jau nakcia buvau padariusi misinuko,tai tik paima bonkute ir pradeda ja kramtyti,sugalvojau kad tada duosiu paragauti is gertuves,tai is jos istrauke daugiau nei is bonkutes,geria kazkiek ir is puodelio smile.gif .Tad norejau suzinoti gal kazkuriai panasiai taip yra ir ar mazyliui yra kazkokia norma kiek turi per para isgerti pieno ar misinuko (sunui 9 men)? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

10 menesiu maitinimo proga susikilinejo speneliai blink.gif Iki krauju. Badziau viena kruti gydytis nusitraukdama pienuka, 3 paras nusitraukiau, uzsigydziau siek tiek, bet kai daviau vel papuka, speneliu zaizdeles atsinaujino. Viska isbandziau visus tepaliukus vaistukus. Daugiau nebegaliu. Skausmas nugali nora maitinti unsure.gif

Buteliuko beveik neima. Tik retom progom. Nakti keliasi paspapinti 3 kartus.
Planuoju daryt taip: duoti papuka pries nakties miega, viena karta nakti ir viena karta pries kazkuri dienos miegeli. Jei pripras gerti misinuka, nutrauksiu is viso. Bet pienelio pas mane upes doh.gif doh.gif doh.gif Reiks metu lasiuku ir arbatos pagerti. Vaistu nenoriu naudoti.
Koki misinuka duoti? Zuikiui beveik 11 menesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2010 02 23, 17:22)
Sveikos,

10 menesiu maitinimo proga susikilinejo speneliai  blink.gif Iki krauju. Badziau viena kruti gydytis nusitraukdama pienuka, 3 paras nusitraukiau, uzsigydziau siek tiek, bet kai daviau vel papuka, speneliu zaizdeles atsinaujino. Viska isbandziau visus tepaliukus vaistukus. Daugiau nebegaliu. Skausmas nugali nora maitinti  unsure.gif

Planuoju daryt taip: duoti papuka pries nakties miega, viena karta nakti ir viena karta pries kazkuri dienos miegeli. Jei pripras gerti misinuka, nutrauksiu is viso. Bet pienelio pas mane upes  doh.gif  doh.gif  doh.gif Reiks metu lasiuku ir arbatos pagerti. Vaistu nenoriu naudoti.
Koki misinuka duoti? Zuikiui beveik 11 menesiu  cool.gif

mano irgi neėmė buteliuko. Užsispyriau 8 men. ir nebedaviau, tai pradėjo gert iš puodelio su snapeliu. Geriam tik vandenuką, jokio mišinuko negeria, nors su juo verdu košes ir skonį turėtų žinot. Naktį irgi duodu vandenuko atsigert. Ryte ir vakare valgom košes. Apsirišau su tokiu korsetu, kurį naudojau po gimdymo ir dar megstinį užsidėdavau, tai kai vaikas nejaučia kvapo tai ir nereikia to pienelio. Iš pradžių palikau tik užsimigdymui, o po to ir to nebedaviau. Tai paverkė lygiai penkias minutes ir užmigo. Sėkmės kiekvienam vaikui savas laikas thumbup.gif
Atsakyti
As maitinau trecia vaika iki 1.7 men,jau buvau pavargus,tai tik uzsispyrimu nutraukiau maitinima.
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2010 02 23, 17:22)
Sveikos,

10 menesiu maitinimo proga susikilinejo speneliai  blink.gif Iki krauju. Badziau viena kruti gydytis nusitraukdama pienuka, 3 paras nusitraukiau, uzsigydziau siek tiek, bet kai daviau vel papuka, speneliu zaizdeles atsinaujino. Viska isbandziau visus tepaliukus vaistukus. Daugiau nebegaliu. Skausmas nugali nora maitinti  unsure.gif

Planuoju daryt taip: duoti papuka pries nakties miega, viena karta nakti ir viena karta pries kazkuri dienos miegeli. Jei pripras gerti misinuka, nutrauksiu is viso. Bet pienelio pas mane upes  doh.gif  doh.gif  doh.gif Reiks metu lasiuku ir arbatos pagerti. Vaistu nenoriu naudoti.
Koki misinuka duoti? Zuikiui beveik 11 menesiu  cool.gif

mano dukrytei buvo be keliu dienu metukai kai teko nutraukti maitinima, daviau virinta karves piena, mums tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2010 02 24, 17:30)
mano irgi neėmė buteliuko. Užsispyriau 8 men. ir nebedaviau, tai pradėjo gert iš puodelio su snapeliu. Geriam tik vandenuką, jokio mišinuko negeria, nors su juo verdu košes ir skonį turėtų žinot. Naktį irgi duodu vandenuko atsigert. Ryte ir vakare valgom košes. Apsirišau su tokiu korsetu, kurį naudojau po gimdymo ir dar megstinį užsidėdavau, tai kai vaikas nejaučia kvapo tai ir nereikia to pienelio. Iš pradžių palikau tik užsimigdymui, o po to ir to nebedaviau. Tai paverkė lygiai penkias minutes ir užmigo. Sėkmės kiekvienam vaikui savas laikas thumbup.gif

Maniskei matyt tas laikas neatejo, nes nakti 1,5 val prareke verysad.gif Tai vel daviau 2 kartus. Diena uzteko tik vieno. ir vieno pries nakti.
Matyt kankinsiuos toliau. Nusipirkau medetku tepalo. Visai nieko. truputi apgydo thumbup.gif
Atsakyti
na ka diena visai nebeduodu MP,tai pirma diena daugiausia verke kai migdziau be MP. kuo toliau tuo trumpiau, jei viskas bus gerai zadu nuo pirmadienio ir nakti imtis darbo doh.gif jau dabar bijau net pagalvoti
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 02 25, 11:59)
na ka diena visai  nebeduodu MP,tai pirma diena daugiausia verke kai migdziau be MP. kuo toliau tuo trumpiau, jei viskas bus  gerai zadu nuo pirmadienio ir nakti imtis darbo  doh.gif  jau dabar bijau net pagalvoti

Ir aš pritariu, kad geriau palaipsniui retinti nei iš karto nutraukti, mažesnis stresas ir vaikui ir mamai. Svarbiausia mama turi būti 100 proc. pasirįžus, tvirta ir neabejoti sprendimu, nes kitaip vaikas jaus, kad gali gauti ko nori.
Maniškė tai didelė, aiškinu, kad serga pienukas nėra jau visai mažai liko, tai laukia vakaro kantriai. O karvės pienas netinka, paragavo sako skanu, bet negėrė g.gif
Papildyta:
QUOTE(mildamile @ 2010 02 25, 10:28)
Maniskei matyt tas laikas neatejo, nes nakti 1,5 val prareke  verysad.gif Tai vel daviau 2 kartus. Diena uzteko tik vieno. ir vieno pries nakti.
Matyt kankinsiuos toliau. Nusipirkau medetku tepalo. Visai nieko. truputi apgydo  thumbup.gif

naktį sunkiausiai, stiprybės tau pačiai 4u.gif O gal po 1,5 val. atkentėjimo jau netoli pergalė buvo g.gif Gal pavyks visai dienos atsisakyti, o paskui ir nakties kaip nors. Aš tai prieš miegą dar daržovienės sumaitinu, kad naktį neišalktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 02 25, 13:42)
. Svarbiausia mama turi būti 100 proc. pasirįžus, tvirta ir neabejoti sprendimu, nes kitaip vaikas jaus, kad gali gauti ko nori.

tikrai taip drinks_cheers.gif pirma diena kai migdziau ir kai ji labai verke,tai pati save raminau kad ipras ir kad nenusileisciau jai,nes jeigu tik biski nusileisi tai tikrai niekad nebaigsi maitinti biggrin.gif
o mano drauge nutraukinejo maitinima kai mergaite buvo gal 1.5 metu tai pasake jai kad skauda mamytei papukus ,apsiriso bintu,tipo serga papukai ir zinok mergaite kazkaip suprato ir neprase. na bet cia aisku nuo vaiko priklauso
Atsakyti
o mano drauge nutraukinejo maitinima kai mergaite buvo gal 1.5 metu tai pasake jai kad skauda mamytei papukus ,apsiriso bintu,tipo serga papukai ir zinok mergaite kazkaip suprato ir neprase. na bet cia aisku nuo vaiko priklauso
[/quote]

va va, ir aš tokį spektaklį ruošiuos suvaidinti 4u.gif .maniškiui ne už kalnų du metai smile.gif .ruošiuos po gimtadienio imtis pienuko gėrimo nutraukimo rolleyes.gif .šiaip nuo 1,5m.,jau geria tik naktimis ir rytais,o ir pastaruoju metu nelabai girdžiu, kad kažką rytų g.gif .matyt jau dirbu naktimis soske doh.gif .tai galutinis veiksmas bus-visiškas nutraukimas.apsibintuosiu ir aiškinsiu, kad mamai laaabai popa mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 02 25, 13:42)

Papildyta:

naktį sunkiausiai, stiprybės tau pačiai  4u.gif  O gal po 1,5 val. atkentėjimo jau netoli pergalė buvo  g.gif  Gal pavyks visai dienos atsisakyti, o paskui ir nakties kaip nors. Aš tai prieš miegą dar daržovienės sumaitinu, kad naktį neišalktų  rolleyes.gif

Tai tada ir nebegere, bet ryte tooookio piktumo atsikele, kad teko vis tiek duoti doh.gif AS vakare irgi stengiuosi valgyt duoti. Tik abejoju, kad jinai nori nakti valgyti. Paciulpti nori ir viskas. Jau nervu nebera. Pirmadieni vaziuosim namo, tai teks kazkaip nepasiduoti ir nakti nors viena maitinima pripratinti blink.gif
Atsakyti