Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Ievsius @ 2010 04 09, 13:25)
Ta ilgaplaukė gal tokia tamsi, plona, jauna?

Kad tamsi ir plona sutinku,o del amziaus nezinau nenuspejamo amziaus jinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 04 11, 12:05)
Kad tamsi ir plona sutinku,o del amziaus nezinau nenuspejamo amziaus jinai  biggrin.gif

Aš pas ją nebuvus antakių pešiojimui, bet šiaip ji labai maloni moteris. smile.gif Pas ją makiažo pamokėles lankiau biggrin.gif
Atsakyti
pasidarė įdomu, kaip dažnai einate į saloną tvarkytis antakių? smile.gif
Atsakyti
Aš tai retokai, o mano draugė kas 2 savaites mažsaug. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 13, 15:31)
pasidarė įdomu, kaip dažnai einate į saloną tvarkytis antakių?  smile.gif

Mazdaug karta per menesi- kirpeja, manikiuras ir antakiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 13, 14:31)
pasidarė įdomu, kaip dažnai einate į saloną tvarkytis antakių?  smile.gif

Anksciau kas 2 savaites,dabar kas menesi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievsius @ 2010 04 12, 18:42)
Aš pas ją nebuvus antakių pešiojimui, bet šiaip ji labai maloni moteris.  smile.gif  Pas ją makiažo pamokėles lankiau  biggrin.gif

O kur tos pamokeles vydavo? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mano sesė turi talentą dažyti antakius, nors niekur to nesimokė smile.gif labai gražiai padažo, o aš vėliau pati pagal formą išpešioju. Dažus perkame droge antakiams. Kai sesė padažo visai kaip kitas žmogus atrodau ir savimi labiau pasitikiu, malonu į veidrodį pažiūrėti 4u.gif anksčiau keletą kartu kosmetologė tvarkė man antakius, tačiau pažiūrėjau, kad namie turiu nuostabią "antakių tvarkytoją" rolleyes.gif be to nesenai, kirpausi ir panelė tvarkėsi antakius, tai sumokėjo už dažymą ir išpešiojimą 18 lt, kažkaip man labai brangu pasirodė ir kitose vietose kainos panašios dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(irenka20081 @ 2010 04 21, 12:53)
Mano sesė turi talentą dažyti antakius, nors niekur to nesimokė smile.gif  labai gražiai padažo, o aš vėliau pati pagal formą išpešioju. Dažus perkame droge antakiams. Kai sesė padažo visai kaip kitas žmogus atrodau ir savimi labiau pasitikiu, malonu į veidrodį pažiūrėti 4u.gif  anksčiau keletą kartu kosmetologė tvarkė man antakius, tačiau pažiūrėjau, kad namie turiu nuostabią "antakių tvarkytoją" rolleyes.gif  be to nesenai, kirpausi ir panelė tvarkėsi antakius, tai sumokėjo už dažymą ir išpešiojimą 18 lt, kažkaip man labai brangu pasirodė ir kitose vietose kainos panašios dabar g.gif

Kur cia tokios kainos? g.gif Beje ir pati karta daziausi ir mama daze ne ka prasiau nei salone. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irenka20081 @ 2010 04 21, 12:53)
Mano sesė turi talentą dažyti antakius, nors niekur to nesimokė smile.gif  labai gražiai padažo, o aš vėliau pati pagal formą išpešioju. Dažus perkame droge antakiams. Kai sesė padažo visai kaip kitas žmogus atrodau ir savimi labiau pasitikiu, malonu į veidrodį pažiūrėti 4u.gif  anksčiau keletą kartu kosmetologė tvarkė man antakius, tačiau pažiūrėjau, kad namie turiu nuostabią "antakių tvarkytoją" rolleyes.gif  be to nesenai, kirpausi ir panelė tvarkėsi antakius, tai sumokėjo už dažymą ir išpešiojimą 18 lt, kažkaip man labai brangu pasirodė ir kitose vietose kainos panašios dabar g.gif

Na siaip vidutiniskai (Kaune) 5 Lt. dazymas ir 5 Lt. pesiojimas, tad bendrai 10 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane po 8 lt. Suprantu, kad gal toms kurios turi retus antakius gal ir nepigu, bet juk ateina su "miskais"arba gerokai "ispkaukusiais" antakiais, kai pusvalandis uztrunka vien korekcija.. O skaidyt kainas butu nelogiska (na, man diskriminacija kvepia ax.gif ), todel mnau 8 lt yra tas "aukso viduriukas". Lygiai kaip ir su depiliacija - kartais tereikia puses kasetes, plaukeliai reti, o buna, kad ir dvieju kaseciu neuztenka, kol viska nudepiliuoji... Bet juk siuo atveju irgi kaina visiems vienoda. manau taip teisingiausia. Nemanot? ax.gif
Manau kiekvieno teise rinktis, kai profesionaliai padaromas darbas, tai +/- 1lt esmes nesudaro.. smile.gif . Be to visada galima ir pasideret mirksiukas.gif
Atsakyti
pati ir pasidažau, ir pasipešioju, visuomet labai gerai pavyksta.

Dusele, su depiliacija truputi kitaip, juk kaina priklauso nuo vaško sąnaudų, tikrai, man atrodo, būtų nesąžininga taikyti vienodą kainą visoms klientėms schmoll.gif
aš gerbiu tas kosmetologes, kurios dirba neužsimetusios aukštų kainų ir tokiai, prof. dirbančiai dažnai palieku arbatpinigių, beje, jos turi ir daugiausiai klientų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 04 22, 00:59)
pas mane po 8 lt. Suprantu, kad gal toms kurios turi retus antakius gal ir nepigu, bet juk ateina su "miskais"arba gerokai "ispkaukusiais" antakiais, kai pusvalandis uztrunka vien korekcija.. O skaidyt kainas butu nelogiska (na, man diskriminacija kvepia ax.gif ), todel mnau 8 lt yra tas "aukso viduriukas". Lygiai kaip ir su depiliacija - kartais tereikia puses kasetes, plaukeliai reti, o buna, kad ir dvieju kaseciu neuztenka, kol viska nudepiliuoji... Bet juk siuo atveju irgi kaina visiems vienoda. manau taip teisingiausia. Nemanot? ax.gif
Manau kiekvieno teise rinktis, kai profesionaliai padaromas darbas, tai +/- 1lt esmes nesudaro..  smile.gif . Be to visada galima ir pasideret  mirksiukas.gif

Bent man 8lt tikrai nera viduriukas schmoll.gif Pati visada moku 5 lt,kad ir kur benueiciau,aisku nelyginu su Vilnium. ax.gif
Atsakyti