Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 22:16)
Geriausiai kazkokia foto parodyt, kad nenupesiotu pagal save per kudai  doh.gif

Atsimenu nuejau i viena salona,sakau meistrei man tik neplonai,gerai,gerai sako ji.Nu tai ispesiojo kaip siuliukus doh.gif ,oi tada nervavausi,tai po tokiu meistru,jau kaip ir rasiau,pati pradejau antakius tvarkytis.Man labiau patinka naturalus,nei perdaug,nei permazai ispesioti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites gal galit pasakyt gero antakiu meistro kontaktus kaune? buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galetu duoti Jamunos tel. numeriuka, noriu uzsirasyti pas ja susitvarkyti antakius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2010 03 29, 13:30)
gal kas galetu duoti Jamunos tel. numeriuka

http://www.supermama...?...&p=33127405 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 29, 20:13)

aciukas, einu pas ja siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2010 03 31, 08:59)
einu pas ja siandien

Lauksim atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
pasidaiau permanentini antakiu makijaza ir labai dziaugiusi. patariu ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aihaola @ 2010 03 31, 09:08)
pasidaiau permanentini antakiu makijaza ir labai dziaugiusi. patariu ir kitoms  4u.gif

Kazi kaip bus kai prades blukti?
Kiek laiko laikysis ir kokia kaina jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
Sveikos dar karteli bukit geros pasakykit kur Kaune gerai tvarko antakius? Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
Nu jau kai išriečia tokį kaunackai-bufetavą siaurą, bet ryškiai juodą lanką... lotuliukas.gif geriau palikt netvarkingus, natūralius g.gif
Atsakyti
As taip pat ieskau kur galima butu susitvaryti antakius Kaune, butu geriausia aleksote arba centre, nes is aleksoto i kita miesto gala del antakiu korekcijos kazkaip nesinori vaziuoti... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
iškilo man toks klausymas, man nuo kažko blizga antakiai kaip kokiu riebiu kremu butu ištepti , nuo ko čia taip ? g.gif
Atsakyti