Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(vaitkute @ 2010 03 07, 18:54)
As irgi  noriu atsiaugint  blush2.gif  Kad galeciau nueit tokia forma pasidaryt, kad nebutu prie ko prikibt, bet ijau kazkaip... labai man jau geda butu vaiksciot nepesiotais antakiais  blush2.gif  doh.gif

ne, ne taip kad ne pesiotais vaikscioti, bet pavyzdziu as per daug ipesiojau gala uz linkio kas eina, tai jei augtu, graziai po truputi atsiaugineciau, o tuos nereikalingus ispesiociau. gal ricina isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 07, 17:54)
As irgi  noriu atsiaugint  blush2.gif  Kad galeciau nueit tokia forma pasidaryt, kad nebutu prie ko prikibt, bet ijau kazkaip... labai man jau geda butu vaiksciot nepesiotais antakiais  blush2.gif  doh.gif

tai pesiok tik is apacios, kur tikrai neturi ju but, o auksciau palik. taip manau g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri žinot apie plaukelių šalinimą lazeriu antakiams? Aš kažkaip nebenoriu nei pešioti, nei skusti, nes yra toks trūkumas: pešiojant likusieji plaukeliai auga storesni ir ima retėti, nes plauko svogūnėliui atsiranda laisvumas kai išrauni šalia esantį. Buvau skaičiusi kažkada tokį dalyką, ir pešiojant 3m. tikrai pastebėjau kad taip vyksta. O skutant tokie stori tamsūs atauga, man jie baisūs, nu, žodžiu, nepatinka tas skutinėjimas. Kaip kitaip dar galima būtų tuos plaukelius šalinti? Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Siuo metu esu apsisarvavus kantrybe ir atsiaugineju antakius, per draugiu pesiojimus visai formos neteko doh.gif manau kad taip ir paliksiu veslius antakius, na truputi pakoreguotus smile.gif kiek zinau madinga dabar biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Mane domina permanentinis antakių sutvarkymas. O gal čia ne ta temelė? Jei ką nors galit patarti, lauksiu. smile.gif
Atsakyti
Teiraukitės temoje Permanentinis makiažas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 03 07, 18:54)

Ir, kad ir kaip geda, bet vaikastau nepesiotais antakiais lotuliukas.gif Visgi noras turet grazius antakius nugalejo biggrin.gif Tik va dabar ricina tepu, kad greiciau ataugtu, nes blakstienoms pastebejau padejo biggrin.gif Tik va idomu kur pesiot juos reikes g.gif
Atsakyti
Buvo toks laiko tarpas kai kiekviena vakara tepdavau antakius ir blakstienas su ricinos aliejum.Dabar vis pamirstu nusipirkt ricinos,ir noriu siek tiek atsiaugint antakius,nes truputi perplonai nusipesiojau unsure.gif .Antakius pasioju tikpati sau,nes iki tol kaur nenueidavau,tai vis perplonai ispesiodavo.Turejau viena meistre kuri labai gerai pesiodavo,bet ji perejokitur dirbt.
Atsakyti
Geriausiai kazkokia foto parodyt, kad nenupesiotu pagal save per kudai doh.gif
Atsakyti
Geram meistrui nereik jokių foto - padaro dar geriau nei tikėjaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 28, 21:30)
Geram meistrui nereik jokių foto - padaro dar geriau nei tikėjaisi  smile.gif

sunku rasti gerai meistra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 28, 20:30)
Geram meistrui nereik jokių foto - padaro dar geriau nei tikėjaisi  smile.gif

Tai gal galima gero meistro kontaktus bigsmile.gif ?
Atsakyti