Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Jurblond @ 2012 01 06, 11:32)
gal galima Lahjos telefono nr  4u.gif Visos patenkintos, pabandyti norisi  biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 08, 01:09)
man irgi į AŽ gal galit pažnibždėt  4u.gif dėkinga iš anksto.

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 01 08, 17:55)
Laiko gerai, spalvos labai naturalios ir i oda mazai isigeria, o jei ir isigeria (cia jau nuo odos priklauso) tai nesunkiai nusivalo.....  thumbup.gif

Na pabandysim.. ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
sveikos, man reikia patarimo.
plaukus dažau rausvai, kokios galimybės nusidažyti antakius rausvai? žinoma, kad neryškiai, tiesiog panašaus atspalvio... kirpykloje tik pakraipė pečiais, juodai arba rudai - viskas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 08, 20:02)

2. kokias kasdienines priemones, (be pinceto ) naudojate antakiu prieziurai , buciau dekinga uz konkrecias nuorodas ar foto.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

šešėlis ir kirstas šepetėlis:
user posted image
Atsakyti
Parašykite kas nors man Lahjos telefono nr., prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moonyday @ 2012 01 09, 15:46)
plaukus dažau rausvai, kokios galimybės nusidažyti antakius rausvai? žinoma, kad neryškiai, tiesiog panašaus atspalvio... kirpykloje tik pakraipė pečiais, juodai arba rudai - viskas. biggrin.gif

paprasykit, kad kirpeja plauku dazais padazytu ir bus jums rausvi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 01 09, 18:39)
paprasykit, kad kirpeja plauku dazais padazytu ir bus jums rausvi biggrin.gif .

o ar galima? smile.gif nes juk rašo ant plaukų dažų pakuočių, kad negalima dažyti nieko kito, tik galvos plaukus. ax.gif
dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonyday @ 2012 01 09, 18:43)
o ar galima? smile.gif nes juk rašo ant plaukų dažų pakuočių, kad negalima dažyti nieko kito, tik galvos plaukus. ax.gif
dėkui smile.gif

cia ne klausimas galima ar negalima, tiesiog jei jums reikia tam tikros spalvos - tai vienintele iseitis. Tiesiog prisiimat atsakomybe pati del salutiniu padariniu, jeigu ka, o ne kirpeja 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(moonyday @ 2012 01 09, 16:46)

Yra tokie spec. dazai antakiams, bet kirpyklose ju neturi, nes neapsimoka pirkti del "gal kada kas nors uzsimanys" 4u.gif

Antakiu dazai

Atsakyti
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 09, 18:48)
šešėlis ir kirstas šepetėlis:

dekui, toki sepeteli turiu ,o seselis koks ? specialus antakiams ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 10, 12:08)
dekui, toki sepeteli turiu ,o seselis koks ? specialus antakiams ?

as naudoju specialius antakimas ax.gif
user posted image
eurokos ar droge pirkau, nepamenu, iki 10 lt kainuoja
Atsakyti