sveikos, gal kuri zinot kur dirba kirpejos dirbusios Vilhelmo pasaze ( buv. buities rumuose) klaipedoje?
QUOTE(akacijaorama @ 2011 10 26, 18:06)
Sveikos,
gal kas nors darėtės antakių korekciją grožio salone "Mylėk save plius" Bige Vilniuje?
gal kas nors darėtės antakių korekciją grožio salone "Mylėk save plius" Bige Vilniuje?
O kiek BIG'e yra grozio salonu ?
nes mano viena pazistama jau gan senai antakius BIG'e tvarkosi, ir yra patenkinta, tai jei ten tik vienas salonas reiskias sitame
QUOTE(ingapoc @ 2011 11 10, 09:15)
O kiek BIG'e yra grozio salonu ?
nes mano viena pazistama jau gan senai antakius BIG'e tvarkosi, ir yra patenkinta, tai jei ten tik vienas salonas reiskias sitame
Turbūt, kad vienas salonas. Ačiū už atsakymą, bet šiuo metu nebeaktualu
Labas vakaras.
Kai paskutinį kartą buvau pas kosmetologę, man antakius dažė kažkokiais naujais dažais kaip sakė. Aišku nesugalvojau paklaust kokiais, o dabar norėčiau nusipirkt juos išbandyti.
Šiaip yprastiniais dažais dažant, kad išgautų mano norimą spalvą dažus laikydavo 8-10min, o dabar 3min palaikė ir spalva buvo tokia pat ryški. Ir žymiai ilgiau laikė negu yprastiniai dažai. Gal kuri turit supratimą kaip ir kas?
Kai paskutinį kartą buvau pas kosmetologę, man antakius dažė kažkokiais naujais dažais kaip sakė. Aišku nesugalvojau paklaust kokiais, o dabar norėčiau nusipirkt juos išbandyti.
Šiaip yprastiniais dažais dažant, kad išgautų mano norimą spalvą dažus laikydavo 8-10min, o dabar 3min palaikė ir spalva buvo tokia pat ryški. Ir žymiai ilgiau laikė negu yprastiniai dažai. Gal kuri turit supratimą kaip ir kas?
QUOTE(Tarantina @ 2011 11 16, 22:22)
Sveikos, o kaip dėl Lijanos? ar dar dirba ji Vivoje ,ar kitur persikėlė, nes čia, iš jūsų žinučių supratau,ka Viva užsidaro..
nebedirba. Atsidarė savo
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 17, 00:28)
nebedirba. Atsidarė savo
Kai buvau pas ją paskutinį kart,tai sakė,kad nori savo atsidaryt O kurioje vietoje dabar ji įsikūrė
QUOTE(braskelina @ 2011 11 17, 11:49)
Kai buvau pas ją paskutinį kart,tai sakė,kad nori savo atsidaryt O kurioje vietoje dabar ji įsikūrė
nežinau, dar nebuvau po to, kai išėjo bet kažkur senamiestyje. Mob. nr. 8699 - 97107.
Kitą savaitę eisiu pati, parašysiu, kur randas
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 17, 12:21)
Susitvarkiau vakar vėl antakius pas Lahją (n-tąjį kartą) ir supratau, kad žymiai geriau man ji sutvarko nei Jurgita, kur šalia Big'o dirba, tai matyt daugiau ir neeksperimentuosiu
O kur ta Lahja dirba?
Aš tvarkiausi pas Birutę, grožio salone Tiamo, kaina kiek didoka, bet šiaip labai patiko, eisiu dar kartą pas ją manau.
QUOTE(LadyLina @ 2011 11 18, 00:10)
O kur ta Lahja dirba?
Aš tvarkiausi pas Birutę, grožio salone Tiamo, kaina kiek didoka, bet šiaip labai patiko, eisiu dar kartą pas ją manau.
Kiek tas brangoka? Pešiojimas+dažymas?
Trakų g.