Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Portishead @ 2011 09 16, 22:13)
ruda ir naudojau, is sios dezutes:
user posted image
o Lijana daze su juodais bei gan trumpai laike kad nesigautu per tamsus!
antakiu pries tai chemiskai nedaziau, tik paryskindavau seseliais is tos dezutes- sviesiai ruda spalvyte  4u.gif

Žinokit nereikėjo tamsinti ir dažyti išvis pas Lijaną, o dar juodai. Jūsų ankstesnė spalvytė buvo labai gera, kad ir su šešėliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 16, 16:26)
jo jo, Lijana wub.gif nezinau ka reiks daryt kai nebegyvensiu klaipedoj biggrin.gif portished antakiai liuks, kazi ar ji moka negraziai padaryt isvis  cool.gif

kaip as pavydziu jums lijanos klaipedoj,o ka mums kaunietems daryt? cry.gif
Atsakyti
Portishead tikrai graziai sutvarke rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Portishead,2011 09 16, 11:26]
vakar lankiausi pas Lijana is Vivos, rekomendavo Vitulka smile.gif Likau labai patenkinta, pesiojo, kirpo, daze ax.gif ir siaip puiki moteris, malonu su ja bendraut. rekomenduoju 4u.gif

atrodo super thumbup.gif tikiuosi greitai man pasirodysi gyvai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 09 16, 22:13)

o Lijana daze su juodais bei gan trumpai laike kad nesigautu per tamsus!

Lijana nedažo su juodais, maišo juodą ir rudą spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 19, 20:54)
Lijana nedažo su juodais, maišo juodą ir rudą spalvas  smile.gif

na mano atveju gavos labiau į juodumą, todėl ir pamaniau kad juoda spalva nudažė. likau patenkinta. bėje, ta viva užsidaro.
o šiaip ką reiškia nedažo? o jei kliente paprašo nudažyt antakius būtent juoda spalva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 rugsėjo 2011 - 22:26
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 19, 19:54)
Lijana nedažo su juodais, maišo juodą ir rudą spalvas  smile.gif

Tikrai, kad dazo. Mano antakiai visiskai juodi ir man daze su juodais.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 07, 00:09)
kur Kaune graziai tvarko antakius ?? mano kosmetologe isvaziavo i Italija gyvent.  ax.gif
Ieskau naujos.

Nesenai teko ieskotis naujos kosmetologes. Pabandziau susitvarkyti antakius girstucio ikin'ej "bellissimo". Joje dirba dvi merginos. Vardu nepamenu nei vienos blush2.gif
Sviesi stamboka moteriske - labai maloni, rezultatu patenkinta. Pas ja eisiu ir kita karta.
O kita dirbanti kosmetologe - raudonplauke. Ji man schmoll.gif Grubi, skubanti, rezultatas seip sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 09 19, 23:24)
na mano atveju gavos labiau į juodumą, todėl ir pamaniau kad juoda spalva nudažė. likau patenkinta. bėje, ta viva užsidaro.
o šiaip ką reiškia nedažo? o jei kliente paprašo nudažyt antakius būtent juoda spalva?

kodėl užsidaro neklausėt?

mano irgi tamsūs antakiai gaunas, bet tikrai ne juodi. Sakyčiau tamsumas priklauso nuo to, kiek laiko ir organizmo. Kaip ir antakių ataugimas, kartais mėnesį ištempiu nenuėjus, kartais po savaitės baisu žiūrėt doh.gif

QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 20, 10:52)
Tikrai, kad dazo. Mano antakiai visiskai juodi ir man daze su juodais.

maišė prie jūsų akių? g.gif
aš paklausiu, kai eisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 20, 18:11)

mano irgi tamsūs antakiai gaunas, bet tikrai ne juodi. Sakyčiau tamsumas priklauso nuo to, kiek laiko ir organizmo. Kaip ir antakių ataugimas, kartais mėnesį ištempiu nenuėjus, kartais po savaitės baisu žiūrėt  doh.gif
maišė prie jūsų akių?  g.gif
aš paklausiu, kai eisiu  biggrin.gif

Kiek maciau, taip.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 20, 19:11)

mano irgi tamsūs antakiai gaunas, bet tikrai ne juodi. Sakyčiau tamsumas priklauso nuo to, kiek laiko ir organizmo. Kaip ir antakių ataugimas, kartais mėnesį ištempiu nenuėjus, kartais po savaitės baisu žiūrėt  doh.gif
maišė prie jūsų akių?  g.gif
aš paklausiu, kai eisiu  biggrin.gif

paklausiau gal dirbs kitoj Vivoj, tai kaip supratau ne... o kodel uzsidaro nezinau g.gif idomu kur dirbs Lijana, savo numeri paliko, tai gal sekanti karta kai eisiu jau kitur dirbs g.gif
Atsakyti
ikisiu trigrashi del dazu spalu ax.gif u: antakiams skirti dazai buna 3 spalvu - juodos, rudos ir grafito. It TAIP, jie daznai maisomi, priklausomai kokia spalva norim isgaut. Siaip grynakraujes lietuvaites priskiriamos prie tu moteru tipo, kurioms GRYNAI juodos spalvos beveik niekad nereikia, visada geriau imaisyt nors siek tiek rudos (na, cia reikia gilintis i musu plauku, odos, akiu spalvinius tipus norit paaiskint). O jei turima juodus plaukus (naturalius!), tuomet dazniausiai antakiu isvis dazyti nereikia, nes jie ir taip buna juodi. Ir net jei nenaturali juodaplauke dazo plaukus varnos juodumo spalva, rekomenduojama imti tamsaus sokolado spalva.
Visa tai - rekomendacijos 4u.gif , o kaip norim atrodyt - musu paciu reikalas. Tiesiog patarimas: jeigu abejojate del antakiu spalvos - pasitarkite pries tai su kosmetologe, kad rezultatu liktumete patenkintos (kaip ir del antakiu formos 4u.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 21 rugsėjo 2011 - 05:29