Zinau Lijana, super mergina, ir makiaza puikiai daro ir blakstienas klijuoja.
Bet seip esu nusivylus Viva, kazkaip netraukia manes ten. Kelis kart nuejus pastovejau po 5 ir daugiau min prie administratores stalelio noredama uzsirasyt, bet taip niekas ir nepriejo. Nemyli jie savo klientu.
O kas liecia antakius tai visai nesenai padariau atradima "Ameli" Nu nesitikejau, kad is mano tiesiu antakiu galima kazka isgaut, ir va tau pirma karta gyvenime kazkas tobulai juos sutvarke ( o isbandzius tikrai esu labai daug). Man antakius tvarke apie valanda laiko ( tiesa buvau juos labai uzleidus, su mazyle namie uzsisedejau
), antra karta biskuti trumpiau jau buvau. Bet merginu kruopstumas neispasakytas, ir nudaze puikiai (turbut tikslingiau butu sakyt paryskino), nes kai kartais pareidavau po dazymo tai geda savaite rodytos zmonems budavo. Ten trys merginos dirba, ir kiek maciau visos super darbuojas. Ir makiazus jos ten labai graziai daro. Tikiu, kad ne viena nenusivilsite.
Ot reklamos pavariau, bet tikrai is sirdies. Jau antra menesi vaikstau tobulais antakiais.Tiesiog negaliu neparekomenduot.