Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Portishead @ 2011 09 16, 11:26)
vakar lankiausi pas Lijana is Vivos, rekomendavo Vitulka smile.gif Likau labai patenkinta, pesiojo, kirpo, daze  ax.gif ir siaip puiki moteris, malonu su ja bendraut. rekomenduoju  4u.gif
pries
user posted image

po
user posted image

irgi klause is kur suzinojau apie ja, iskart atsakiau- is supermamos biggrin.gif

nerodo rezultato verysad.gif
Atsakyti
jo jo, Lijana wub.gif nezinau ka reiks daryt kai nebegyvensiu klaipedoj biggrin.gif portished antakiai liuks, kazi ar ji moka negraziai padaryt isvis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 16 rugsėjo 2011 - 14:26
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 16, 15:26)
jo jo, Lijana wub.gif nezinau ka reiks daryt kai nebegyvensiu klaipedoj biggrin.gif portished antakiai liuks, kazi ar ji moka negraziai padaryt isvis  cool.gif

"atidirbusi" savo ranką ji puikiai thumbup.gif
reiks ir man ne už ilgo eit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beibi* @ 2011 09 16, 11:54)
grazu!
kuriam mieste?

Klaipedoj! 4u.gif
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 16, 14:16)
aš irgi Lijaną labai myliu  wub.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi pamilau... is pirmo zvilgsnio biggrin.gif
QUOTE(maye @ 2011 09 16, 14:45)
nerodo rezultato verysad.gif

turi rodyt siaip, kitos mato 4u.gif
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 16, 15:26)
jo jo, Lijana wub.gif nezinau ka reiks daryt kai nebegyvensiu klaipedoj biggrin.gif portished antakiai liuks, kazi ar ji moka negraziai padaryt isvis  cool.gif

aciu 4u.gif pries mane 3 merginom tvarke, nes as neuzsirasius atejau, tai teko palaukt, maciau visu antakius- visom liuks padare thumbup.gif
Atsakyti
Portishead>>> nepykit, bet man spalva truputį per tamsi Jums, nes Jūsų plaukučiai šviesūs, prieš dažymąsi spalva buvo geresnė, o pati forma gražiai sutvarkyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 09 16, 18:17)
Portishead>>> nepykit, bet man spalva truputį per tamsi Jums, nes Jūsų plaukučiai šviesūs, prieš dažymąsi spalva buvo geresnė, o pati forma gražiai sutvarkyta  4u.gif

O man kairysis antakis atrodo tamsesnis uz desinyji... Na zinoma po savaites galbut spalva susilygins, nes kazkiek nusiplaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 09 16, 19:17)
Portishead>>> nepykit, bet man spalva truputį per tamsi Jums, nes Jūsų plaukučiai šviesūs, prieš dažymąsi spalva buvo geresnė, o pati forma gražiai sutvarkyta  4u.gif

nepykstu jokiu budu, cia mano kalte del tamsios spalvos ax.gif 4u.gif
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 16, 19:31)
O man kairysis antakis atrodo tamsesnis uz desinyji... Na zinoma po savaites galbut spalva susilygins, nes kazkiek nusiplaus  smile.gif

antakius tvarke vakar, o nusifotkinau siandien, su makiazu-o kai dazaus, negaliu neperbraukt antakiu seseliais, tai vadinas seseliai per tamsus blush2.gif vis atrodo kad neveslus tie plaukeliai ir noris uzpildyt seseliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 16 rugsėjo 2011 - 19:03
QUOTE(Portishead @ 2011 09 16, 19:02)
nepykstu jokiu budu, cia mano kalte del tamsios spalvos ax.gif  4u.gif
antakius tvarke vakar, o nusifotkinau siandien, su makiazu-o kai dazaus, negaliu neperbraukt antakiu seseliais, tai vadinas seseliai per tamsus  blush2.gif vis atrodo kad neveslus tie plaukeliai ir noris uzpildyt seseliu...

Tai gal pabandykite ne juoda spalva, o tamsiai ruda ar kiek sviesesne ruda. O Lijana su kokios spalvos dazais daze ? Juodais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 16, 19:31)
O man kairysis antakis atrodo tamsesnis uz desinyji... Na zinoma po savaites galbut spalva susilygins, nes kazkiek nusiplaus  smile.gif

Aha, dabar ir aš pastebėjau drinks_cheers.gif Bet gal čia nuo fotografavimo kampo taip išėjo, nes mergaitės kairioji pusė čiu čiut labiau į priekį atsikišusi (bent man taip atrodo).

Papildyta:
Portishead>>> O prieš dažymą nieko antakiams nedarėt? Jų spalva buvo natūrali?
Atsakyti
Zinau Lijana, super mergina, ir makiaza puikiai daro ir blakstienas klijuoja. 4u.gif Bet seip esu nusivylus Viva, kazkaip netraukia manes ten. Kelis kart nuejus pastovejau po 5 ir daugiau min prie administratores stalelio noredama uzsirasyt, bet taip niekas ir nepriejo. Nemyli jie savo klientu. sad.gif

O kas liecia antakius tai visai nesenai padariau atradima "Ameli" Nu nesitikejau, kad is mano tiesiu antakiu galima kazka isgaut, ir va tau pirma karta gyvenime kazkas tobulai juos sutvarke ( o isbandzius tikrai esu labai daug). Man antakius tvarke apie valanda laiko ( tiesa buvau juos labai uzleidus, su mazyle namie uzsisedejau blush2.gif ), antra karta biskuti trumpiau jau buvau. Bet merginu kruopstumas neispasakytas, ir nudaze puikiai (turbut tikslingiau butu sakyt paryskino), nes kai kartais pareidavau po dazymo tai geda savaite rodytos zmonems budavo. Ten trys merginos dirba, ir kiek maciau visos super darbuojas. Ir makiazus jos ten labai graziai daro. Tikiu, kad ne viena nenusivilsite.

Ot reklamos pavariau, bet tikrai is sirdies. Jau antra menesi vaikstau tobulais antakiais.Tiesiog negaliu neparekomenduot.
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2011 09 16, 21:12)
Jau antra menesi vaikstau tobulais antakiais.Tiesiog negaliu neparekomenduot.

Gal pasirodytumet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 16, 20:37)
Tai gal pabandykite ne juoda spalva, o tamsiai ruda ar kiek sviesesne ruda. O Lijana su kokios spalvos dazais daze ? Juodais ?  g.gif

ruda ir naudojau, is sios dezutes:
user posted image
o Lijana daze su juodais bei gan trumpai laike kad nesigautu per tamsus!

QUOTE(akacijaorama @ 2011 09 16, 21:09)
Portishead>>> O prieš dažymą nieko antakiams nedarėt? Jų spalva buvo natūrali?

antakiu pries tai chemiskai nedaziau, tik paryskindavau seseliais is tos dezutes- sviesiai ruda spalvyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 16 rugsėjo 2011 - 21:14