Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Natka @ 2010 02 21, 22:12)
na tiek kad daugiau plaukeliu pagriebia, gal todel atrodo, bet kai sau dariausi, tikrai pakenciamas

O su pincetu ne patogiau?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 02 22, 18:57)
O su pincetu ne patogiau?

kiek zinau, buvo net salonuose toks budas plaukeliams salinti, o ar patogu, ar nelabai, tai turbut nuo igudziu priklauso smile.gif juk ta mergina, taip sauniai tai daro bigsmile.gif
faktas, kad plaikeli galima pasalinti net neturint pinceto ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gan keistas plaukelių šalinimo būdas su tais siūlais. Bandyčiau nebent tuo atveju, jei gyvenčiau kur nėra civilizacijos ir neturėčiau pinceto biggrin.gif
Pešiojant su siūlu atrodo, kad netyčia gali užkabinti ir išpešti tą plaukelį, kuris yra reikalingas doh.gif Bent jau man šis būdas labai rizikingas, nes ir taip mano plaukeliai nėra pavydėtini, o jei dar išsipeštų reikalingas plaukelis, tai išvis būtų katastrofa. Man su pincetu patikimiau smile.gif
Atsakyti
Gal tas budas siulu naudojamas tik nereikalingiems plaukeliams salinti, kuriu gausiai pridygsta po antakiu?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 19:54)
Tai ir yra prekės ženklas smile.gif Toks rinkinukas - dėžutė, į kurį įeina palyginus nemaži kiekiai trijų atspalvių šešėlių, šepėtėliai tepti, trafaretai, veidrodėlis. Kaina apie 50-60Lt pas mus. Prisiminiau - pirmam puslapy mano įdėtoj nuorodoj mergaitė rodo, kaip dažosi būtent tais šešėliais antakiams smile.gif

Čia apie Brow Envy rinkinuką kalbi? Aš turiu nusipirkusi jau seniai, bet naudoju tik porą dalykų iš jo - kai kas ten apskritai man nereikalinga, tai nelabai taupiai gaunas. Šešėliai ir vaškas - super, bet kadangi naudoju tik tamsesnę rudą, tai viena spalva nejudinama, trafaretų ir pieštuko nenaudoju, šepetukas greit nusimozojo, va pincetui pagiriamą žodį galiu tart. Šiaip, mano nuomone, geriau atskirai viską pirktis.
Atsakyti
Kalbant apie antakių šešėlius, dar mačiau Body Shop'e dviejų spalvų šešėlius ir teptuką prie jo, o visa tai kainavo netoli 100 litų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 22, 23:33)
Gal tas budas siulu naudojamas tik nereikalingiems plaukeliams salinti, kuriu gausiai pridygsta po antakiu?

viskuo gali buti, nors pagal video, tai ji ir pati antaki koregavo lyg ir g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 22, 23:26)
viskuo gali buti, nors pagal video, tai ji ir pati antaki koregavo lyg ir  g.gif

nu nzn, o jeigu paklius reikalingo plaukelio virsunele ir ji israus?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 23, 00:37)
nu nzn, o jeigu paklius reikalingo plaukelio virsunele ir ji israus?

turbut ji jau tiek kartu taip pesioja, kad nebeisrauna, nors ka gali zinot rolleyes.gif
Atsakyti
o as noriu atsisauginti antakius (kazin tai isvis imanoma), na turiu juos, bet noriu kaip kazkada seniau turejau veslesnius storesnius antakius, bet man kazkodel neatauga ir pastebejau kazkaip nebereikia ju pesioti net daznai, neauga nors tu ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 06, 23:08)
o as noriu atsisauginti antakius (kazin tai isvis imanoma), na turiu juos, bet noriu kaip kazkada seniau turejau veslesnius storesnius antakius, bet man kazkodel neatauga ir pastebejau kazkaip nebereikia ju pesioti net daznai, neauga nors tu ka g.gif

As irgi esu nusipesiojus per daug, tai dabar man jie per trumpi doh.gif .
Daug kur skaiciau, kad ricinos aliejus skatina augima, tai pradejau tepti ir antakius ir blakstienas nakciai.
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 03 07, 00:08)

As irgi noriu atsiaugint blush2.gif Kad galeciau nueit tokia forma pasidaryt, kad nebutu prie ko prikibt, bet ijau kazkaip... labai man jau geda butu vaiksciot nepesiotais antakiais blush2.gif doh.gif
Atsakyti