O as noreciau Jusu, merginos, pagalbos, gal zinote ir patartumet kur nusipirkti koki ANTAKIU TUSA, na kaip antakiu zele, tik su spalvyte kad butu Reiktu tamsaus rudo, link juodumo
QUOTE(Erikute1 @ 2011 09 05, 09:29)
O as noreciau Jusu, merginos, pagalbos, gal zinote ir patartumet kur nusipirkti koki ANTAKIU TUSA, na kaip antakiu zele, tik su spalvyte kad butu Reiktu tamsaus rudo, link juodumo
Isadora tokį su spalva turi, tik neįsivaizduoju, kiek realiai spalvos antakiam suteikia kaina lyg 28 lt
kur Kaune graziai tvarko antakius ?? mano kosmetologe isvaziavo i Italija gyvent.
Ieskau naujos.
Ieskau naujos.
Prisijungiu ir aš prie Faustinos2000
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 07, 01:09)
kur Kaune graziai tvarko antakius ?? mano kosmetologe isvaziavo i Italija gyvent.
Ieskau naujos.
Ieskau naujos.
mole esančiam salone. Daina ar Diana vardas, nepamenu Per daug neišpešioja, nenutamsina ir šiap faina tokia.
QUOTE(Marinochka @ 2011 09 13, 13:55)
labas visoms ga; kas zino, kas Vilniuje gerai ir nebrangiai daro antakiu permanentini makiaza?
http://www.supermama...?...3775&st=384
QUOTE(Erikute1 @ 2011 09 05, 08:29)
isadora turi tokia priemone antakiams bet dar geriau yra bare escentuals seseliai antakiams ir dar jie atskirai turi bespalve zele antakiams. rezultatas tobulas
vakar lankiausi pas Lijana is Vivos, rekomendavo Vitulka Likau labai patenkinta, pesiojo, kirpo, daze ir siaip puiki moteris, malonu su ja bendraut. rekomenduoju
pries
po
irgi klause is kur suzinojau apie ja, iskart atsakiau- is supermamos
pries
po
QUOTE(Portishead @ 2011 09 16, 11:26)
vakar lankiausi pas Lijana is Vivos, rekomendavo Vitulka Likau labai patenkinta, pesiojo, kirpo, daze ir siaip puiki moteris, malonu su ja bendraut. rekomenduoju
pries
po
pries
po
grazu!
kuriam mieste?