Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

O as noreciau Jusu, merginos, pagalbos, gal zinote ir patartumet kur nusipirkti koki ANTAKIU TUSA, na kaip antakiu zele, tik su spalvyte kad butu 4u.gif Reiktu tamsaus rudo, link juodumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 09 05, 09:29)
O as noreciau Jusu, merginos, pagalbos, gal zinote ir patartumet kur nusipirkti koki ANTAKIU TUSA, na kaip antakiu zele, tik su spalvyte kad butu 4u.gif  Reiktu tamsaus rudo, link juodumo smile.gif

Isadora tokį su spalva turi, tik neįsivaizduoju, kiek realiai spalvos antakiam suteikia smile.gif kaina lyg 28 lt
Atsakyti
kur Kaune graziai tvarko antakius ?? mano kosmetologe isvaziavo i Italija gyvent. ax.gif
Ieskau naujos.
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie Faustinos2000 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 07, 01:09)
kur Kaune graziai tvarko antakius ?? mano kosmetologe isvaziavo i Italija gyvent.  ax.gif
Ieskau naujos.

mole esančiam salone. Daina ar Diana vardas, nepamenu smile.gif Per daug neišpešioja, nenutamsina ir šiap faina tokia.
Atsakyti
seip centre Pjesej tvarko gerai, ir kestucio g. prie policijos esanciam salone Jolanta. laviruoju tarp ju - kai viena negali pas kita tipenu biggrin.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif ga; kas zino, kas Vilniuje gerai ir nebrangiai daro antakiu permanentini makiaza?
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 09 13, 13:55)
labas visoms smile.gif ga; kas zino, kas Vilniuje gerai ir nebrangiai daro antakiu permanentini makiaza?

http://www.supermama...?...3775&st=384
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 09 05, 08:29)
O as noreciau Jusu, merginos, pagalbos, gal zinote ir patartumet kur nusipirkti koki ANTAKIU TUSA, na kaip antakiu zele, tik su spalvyte kad butu 4u.gif  Reiktu tamsaus rudo, link juodumo smile.gif

isadora turi tokia priemone antakiams smile.gif bet dar geriau yra bare escentuals seseliai antakiams wub.gif ir dar jie atskirai turi bespalve zele antakiams. rezultatas tobulas wub.gif
Atsakyti
vakar lankiausi pas Lijana is Vivos, rekomendavo Vitulka smile.gif Likau labai patenkinta, pesiojo, kirpo, daze ax.gif ir siaip puiki moteris, malonu su ja bendraut. rekomenduoju 4u.gif
pries
user posted image

po
user posted image

irgi klause is kur suzinojau apie ja, iskart atsakiau- is supermamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 16 rugsėjo 2011 - 10:30
QUOTE(Portishead @ 2011 09 16, 11:26)
vakar lankiausi pas Lijana is Vivos, rekomendavo Vitulka smile.gif Likau labai patenkinta, pesiojo, kirpo, daze  ax.gif ir siaip puiki moteris, malonu su ja bendraut. rekomenduoju  4u.gif
pries
user posted image

po
user posted image

irgi klause is kur suzinojau apie ja, iskart atsakiau- is supermamos biggrin.gif

grazu!
kuriam mieste?
Atsakyti
aš irgi Lijaną labai myliu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti