Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(lilayte @ 2011 05 16, 13:58)
taip drasiai isbandykite ricina

man nepadejo schmoll.gif vienas antakio galas isplonejes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 16 gegužės 2011 - 21:25
QUOTE(Lemoora @ 2011 05 16, 12:48)
Merginos, gelbėkit! apie pešiojimą jau net negalvoju, nes antakiai labai isretėję ir išplonėję galuose..  ryškinu pieštuku, kad neatrodytų lyg nutrūkę sad.gif

Ar kas nors bandė arba žino veiksmingų būdų, kaip antakius atsiauginti? jau keletą mėnesių nepešioju, bet neauga, nors tu ką, nebent tokie trumpi, šviesūs nematomi, ploni plaukeliai šalia antakio.  unsure.gif 

Skaičiau, kad padeda ricinos aliejus?.. ar jis tikrai veiksmingas?
iš anksto dėkoju  4u.gif

žinokit su ricina pastiprinsit, bet neatsiauginsit, manau schmoll.gif pateplioti aišku verta, nepakenks tikrai, bet čia jau Jums kokio serumo reikia, tik tie, kurie iš tikro veikia yra brangūs doh.gif doh.gif Jau rašiau blakstienų stiprinimo temoj, kad man pačiai Lilash labai padėjo, užrietė blakstienas, ataugino antakį išretėjusį, bet jis brangus doh.gif Ką Jums rinktis labai priklauso nuo to kiek galite sau leisti finansų šiam reikalui smile.gif Jūs blakstienų temoj paskaitinėkit ten merginos nemažai apie atsiauginimą diskutuoja, gal rasite sau ką nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 16, 22:25)
man nepadejo schmoll.gif  vienas antakio galas isplonejes

Prieš keletą mėnesių salone per daug nuplonino vieną antakį, taigi irgi turėjau tokią pat problemą, nes vienas antakis buvo labai plonas. Ir kas blogiausia plaukeliai neatauginėjo. doh.gif Tada išbandžiau ricinų aliejų – man padėjo. Per porą savaičių ataugo plaukeliai. Nors iš pradžių irgi nemačiau jokio poveikio. Manau, kad reiktų patepliot antakius ilgiau, tikrai pamatysit rezultatą. 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau artdeco priemonę antakiams fiksuoti, nu man pasirodė absoliutus šššš doh.gif nieko man nefiksuoja, nors antakiai nėra nei labai stori nei labai neklusnūs doh.gif pinigai į balą, nors kaštuoja ne kelis Lt doh.gif teko įsimaišyt į jį plaukų želės lotuliukas.gif pasitobulinau sudėtį tsakant lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Allure- @ 2011 05 20, 09:28)
Manau, kad reiktų patepliot antakius ilgiau, tikrai pamatysit rezultatą.  4u.gif

tas ir bėda, kad ne visiems vienodai veiksminga doh.gif vienoms veikia ir neblogai, kitoms neveikia visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 20 gegužės 2011 - 12:00
naudojimosi terminas neturi itakos, jeigu is principo man ta priemone nepadeda, tai gali teplioti metu metus su 0 rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 20, 13:44)
naudojimosi terminas neturi itakos, jeigu is principo man ta priemone nepadeda, tai gali teplioti metu metus su 0 rezultatu rolleyes.gif

apie kokią priemonę kalbat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 20, 12:02)
nusipirkau artdeco priemonę  antakiams fiksuoti, nu man pasirodė absoliutus šššš doh.gif nieko man nefiksuoja, nors antakiai nėra nei labai stori nei labai neklusnūs doh.gif pinigai į balą, nors kaštuoja ne kelis Lt doh.gif teko  įsimaišyt į jį plaukų želės lotuliukas.gif pasitobulinau sudėtį tsakant lotuliukas.gif
Papildyta:

artdeco antakiu gelis skirtas labiau apsaugai tiek blakstienu tiek antakiu, stiprinimui ir svytejimui suteikti, o fiksuojantis poveikis labai mazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 05 20, 17:45)
artdeco antakiu gelis skirtas labiau apsaugai tiek blakstienu tiek antakiu, stiprinimui ir svytejimui suteikti, o fiksuojantis poveikis labai mazas  mirksiukas.gif

g.gif pirkau kaip fiksuojančią priemonę doh.gif t.y specialiai tokios priemonės prašiau konsultantės doh.gif tai ji net neskirta fiksuoti turbūt g.gif
Atsakyti
Zvarba o kiek tas lilash kainuoja,verta pirktis kad antaki ataugint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 22 gegužės 2011 - 01:07
QUOTE(mr nobody @ 2011 05 22, 01:06)
Zvarba o kiek tas lilash kainuoja,verta pirktis kad antaki ataugint?

jis apie 300 kainuoja, nu man antakius tikrai ataugino, turėjau keletą stipriai išretėjusių vietų, kurias tekdavo dapiešti, dabar dapiešti nebereikia ax.gif bet yra pigesnių serumų kiek domėjausi, bet gal verčiau pirma pabandyčiau ką pigesnio, gal būtų veiksminga ir nereiktų tiek pinigų išleisti ax.gif O jei jau nepadės tada pirkti tuos brangiuosius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 22, 10:43)
jis apie 300 kainuoja, nu man antakius tikrai ataugino, turėjau keletą stipriai išretėjusių vietų, kurias tekdavo dapiešti, dabar dapiešti nebereikia ax.gif bet yra pigesnių serumų kiek domėjausi, bet gal verčiau pirma pabandyčiau ką pigesnio, gal būtų veiksminga ir nereiktų tiek pinigų išleisti ax.gif O jei jau nepadės tada pirkti tuos brangiuosius smile.gif

na taip ne is pigiuju g.gif o ypac kai buteliukas mazytis.Bet taip noretusi viena antagi atsiaugint verysad.gif kazkada budama jauna nugrybavau tai db nebeatauga tik pavieniai o taip noretusi kad jisai butu gausesnis bigsmile.gif iskart graziau ziuretusi.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 17, 11:06)
žinokit su ricina pastiprinsit, bet neatsiauginsit, manau schmoll.gif pateplioti aišku verta, nepakenks tikrai, bet čia jau Jums kokio serumo reikia, tik tie, kurie iš tikro veikia yra brangūs doh.gif  doh.gif Jau rašiau blakstienų stiprinimo temoj, kad man pačiai Lilash labai padėjo, užrietė blakstienas, ataugino antakį išretėjusį, bet jis brangus doh.gif Ką Jums rinktis labai priklauso nuo to kiek galite sau leisti finansų šiam reikalui smile.gif Jūs blakstienų temoj paskaitinėkit ten merginos nemažai apie atsiauginimą diskutuoja, gal rasite sau ką nors mirksiukas.gif

Hmm.. o gal iš tų pigesnių tepaliukų ką žinot? labai neturiu laiko skaityt visą forumą apie blakstienas.. blush2.gif kiek paskaitnėjau, daugiausia kalbama apie ricinos aliejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemoora: 22 gegužės 2011 - 16:51