Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 18:30)
Aha, kaip tik vakar juos čiupinėjau biggrin.gif O kaip tepasi, ar patogus pridėtas šepėtėlis, kaip laikosi? smile.gif
Beje, dar apžiūrėjau "Too Faced" tokio tipo šešėlius (būna "Sarmoj", "Douglas").

Bent jau man laikosi labai gerai. Valant pieneliu tenka gerokai patrinti, kad nusivalytu. Ir sepetelis patogus thumbup.gif Dar pakuoteje buvo trys trafaretai antakiams. rolleyes.gif
Kokios firmos ir kiek kainuoja tie Jusu mineti seseliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 08, 20:12)
Bent jau man laikosi labai gerai. Valant pieneliu tenka gerokai patrinti, kad nusivalytu. Ir sepetelis patogus  thumbup.gif  Dar pakuoteje buvo trys trafaretai antakiams. rolleyes.gif
Kokios firmos ir kiek kainuoja tie Jusu mineti seseliai?  g.gif

Tai ir yra prekės ženklas smile.gif Toks rinkinukas - dėžutė, į kurį įeina palyginus nemaži kiekiai trijų atspalvių šešėlių, šepėtėliai tepti, trafaretai, veidrodėlis. Kaina apie 50-60Lt pas mus. Prisiminiau - pirmam puslapy mano įdėtoj nuorodoj mergaitė rodo, kaip dažosi būtent tais šešėliais antakiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 19:54)
Tai ir yra prekės ženklas smile.gif Toks rinkinukas - dėžutė, į kurį įeina palyginus nemaži kiekiai trijų atspalvių šešėlių, šepėtėliai tepti, trafaretai, veidrodėlis. Kaina apie 50-60Lt pas mus. Prisiminiau - pirmam puslapy mano įdėtoj nuorodoj mergaitė rodo, kaip dažosi būtent tais šešėliais antakiams smile.gif

Ačiū, pažiūrėjau tą video smile.gif Nemaniau, kad ir pas mus toks šešėlių rinkinukas gali būti. Reiks kada į Douglą užsukti smile.gif Bet dabar turiu šiokį tokį smile.gif
O Jūs kokius nors naudojat? Nusipirkot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 09, 00:07)
Ačiū, pažiūrėjau tą video  smile.gif Nemaniau, kad ir pas mus toks šešėlių rinkinukas gali būti. Reiks kada į Douglą užsukti  smile.gif Bet dabar turiu šiokį tokį  smile.gif
O Jūs kokius nors naudojat? Nusipirkot?  rolleyes.gif

Ne, tik pasibandžiau tą "Too Faced" rinkinį parduotuvėj ax.gif Na, šiaip mano antakiai natūraliai yra pakankamai tamsūs, nėra ploni, niekad nesu dažiusi bei kaip ir patenkinta jais esu, bet paskutiniu metu pagaunu save galvojant, kad prie vakarinio makiažo galbūt norėtųsi ir kiek tamsesnių rolleyes.gif Man labai gražu tamsūs, paryškinti antakiai (aišku, tamsiaplaukėms) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 vasario 2010 - 22:17
QUOTE(Victorious @ 2010 02 08, 23:14)
Ne, tik pasibandžiau tą "Too Faced" rinkinį parduotuvėj ax.gif Na, šiaip mano antakiai natūraliai yra pakankamai tamsūs, nėra ploni, niekad nesu dažiusi bei kaip ir patenkinta jais esu, bet paskutiniu metu pagaunu save galvojant, kad prie vakarinio makiažo galbūt norėtųsi ir  kiek tamsesnių rolleyes.gif  Man labai gražu tamsūs, paryškinti antakiai (aišku, tamsiaplaukėms) bigsmile.gif

Jeigu esat patenkinta, tai kokios problemos? g.gif Pavydžiu Jums, nes man tenka paryškinti juos ir dėl praretėjimo ir dėl jų nesimatymo, kai užsitepu pudros. Antakius dažiausi vieną kartą, bet abejoju ar dažai išgelbėtų, nes jie tik plaukelius nudažo, o ne visumą.
Ačiū, kad pranešėt apie kitokius šešėlius, dabar žinosiu ax.gif

P.S. Jei kuri iš Jūsų nusifotografavot antakius, būtų labai įdomu pamatyti kaip atrodo (tik antakiai) blush2.gif
Atsakyti
http://www.kosmetika...nvy.html?lang=2 stai radau nuorodele,nejaugi jis kainuoja 100lt? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 02 09, 20:36)
nejaugi jis kainuoja 100lt?

O negi tai - didelė kaina už 1)dažus, 2)formos šablonus, 3)pincetą, 4)teptuką, 5)spec.vašką, 6)pieštuką ir 7)šepetėlį?
Atsakyti
O mano antakių plaukeliai labai stori ir tankūs. Pati esu šviesios odos ir šviesių plaukų. Bet kai nueinu susitvarkyt antakių, nudažo juodai, nors prieš tai aiškiai pasakau, kad rudai noriu.. Daug kartų yra taip buvę, tai dabar dažausi pati, nusipirkau dažų ir nusidažau rudai.
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2010 02 20, 16:13)
Pati esu šviesios odos ir šviesių plaukų. Bet kai nueinu susitvarkyt antakių, nudažo juodai, nors prieš tai aiškiai pasakau, kad rudai noriu..

Neįtikėtina ir labai keista unsure.gif Net man brunetei kosmetologės juodai nedažo (tiksliau, nepataria) smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nezinau ar zinot, ar gal jau ir bandot toki pesiojimo buda
as pamaciau ir isbandziau, tikrai daug greiciau nei su pincetu bigsmile.gif
http://www.youtube.c...C/2/iVmbHB2p4WM
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 21, 21:03)
Sveikos merginos, nezinau ar zinot, ar gal jau ir bandot toki pesiojimo buda
as pamaciau ir isbandziau, tikrai daug greiciau nei su pincetu  bigsmile.gif
http://www.youtube.c...C/2/iVmbHB2p4WM

Maciau sita, Anglijoj populiarus, galvoju, kad skausmingesnis uz paprastus budus g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 21, 22:52)
Maciau sita, Anglijoj populiarus, galvoju, kad skausmingesnis uz paprastus budus  g.gif

na tiek kad daugiau plaukeliu pagriebia, gal todel atrodo, bet kai sau dariausi, tikrai pakenciamas, nes profai su pincetu labai greit daro, tai manau tas ant to smile.gif
Atsakyti