merginos padekit issirinkti antakiu forma.as dabar atsiaugineju ir noriu eiti graziai susitvarkyti i salona. manau gal plonesniu dar noreciau.. patarkit kokia forma ir ar ploninti.antakiai
QUOTE(Maserati @ 2010 07 13, 20:46)
Ar karpote plaukelius antakiu? pvz. kaip cia (nuo 2007 m)?
Mano drauge sake, kad buna, kad jie atauga netvarkingai ir gali but daug bedos.. o seip girdejau, kad reik pasukuot i virsu ir kur islenda nukirpt..bet nerizikuosiu be to manau ne visiem tiktu..
Kerpu. Tvarkingai susukavus ir apkirpus graziai atrode, bet atauga gan greit ir tokie sunkiai suvaldomi, jau ieskau geros antakiu zele, nes susitvarkyt kiek sunkiau Ir 2009 metu nuotraukoje aiskiai matosi kaip antakiu pradzia gerokai tvarkyta su zele, nes kitaip tie plaukeliai atauge statmenai stovi
QUOTE(amber123 @ 2010 07 13, 20:51)
Mano drauge sake, kad buna, kad jie atauga netvarkingai ir gali but daug bedos.. o seip girdejau, kad reik pasukuot i virsu ir kur islenda nukirpt..bet nerizikuosiu be to manau ne visiem tiktu..
na kartais tikrai reikia. Nuo plaukeliu priklauso
Sveikutes,
Gal galit patarti kaip tvarkot labai juodus naturalius antakius.Jie pas mane labai stori, aisku forma padaryta, pesioju, bet norint, kad butu tvarkingi praktiskai kiekviena diena reikia pesioti. O kai pradeda augti matosi juodi taskiukai, kol jie isdygsta labai negrazu
gal kuri atradot koki spec tvarkymo buda
Lapkricio menesi zadu eiti lazeriu naikinti. Nors abejoju ar mano tokius storus antakius tas lazeris isnaikins
Gal galit patarti kaip tvarkot labai juodus naturalius antakius.Jie pas mane labai stori, aisku forma padaryta, pesioju, bet norint, kad butu tvarkingi praktiskai kiekviena diena reikia pesioti. O kai pradeda augti matosi juodi taskiukai, kol jie isdygsta labai negrazu
Lapkricio menesi zadu eiti lazeriu naikinti. Nors abejoju ar mano tokius storus antakius tas lazeris isnaikins
QUOTE(brigitauskas @ 2010 07 14, 11:15)
Sveikutes,
mano taip pat matosi, kai juodi taskeliai buna, as pati juoduke esu, tai ryskus tokie. ir stori patys antakiai, daugiau negu puse plocio nupesioju, plius pats plaukas labai storas ir ilgas. zodziu, nepagailejo dievulis o siaip tai ir blakstienas ilgas ir tamsias ir storas turiu, nereikia net tuso tai kai kur ir gerai, kai kur ir negerai turet tokius dalykus
QUOTE(murrrr @ 2010 07 14, 19:45)
mano taip pat matosi, kai juodi taskeliai buna, as pati juoduke esu, tai ryskus tokie. ir stori patys antakiai, daugiau negu puse plocio nupesioju, plius pats plaukas labai storas ir ilgas. zodziu, nepagailejo dievulis o siaip tai ir blakstienas ilgas ir tamsias ir storas turiu, nereikia net tuso tai kai kur ir gerai, kai kur ir negerai turet tokius dalykus
Su manim panaši situacija antakių plaukeliai ilgoki irgi platūs antakiai, bet kadangi nesu suformavus jų normaliai, tai kolkas nenupešioju daugiau nei pusės blakstionos ilgos ir tamsios, jeigu dar naudočiau ilgininatį tušą, nebeatsimerkčiau tai irgi beveik kasdien reikia išpešt tuos juodus taškelius...
QUOTE(murrrr @ 2010 07 14, 19:45)
nu jo tikrai dievulis antakiu ir blakstienu ir man nepagailejo. as irgi niekada nedazau nei tusu, nei jokiu piestuku, nes ir taip kaip smala. o antkius as irgi pesioju kazkur puse. nu bet ir vargelis su jais
pamegisniu lazeriuoti, bet bijau, kad per daug nenulazeriuotu
Merginos SOS. Siandien buvau tvarkyits antakius ir man juos pertamsiai nudaze. Prasiau, kad netamsintu, o butu naturalus. Bet juos man nujuodino. PAti esu sviesi. Kaip greitai juos pasviesinti? Rytoj einu i baliu noriu butu grazi
QUOTE(Carisma @ 2010 07 23, 15:50)
Merginos SOS. Siandien buvau tvarkyits antakius ir man juos pertamsiai nudaze. Prasiau, kad netamsintu, o butu naturalus. Bet juos man nujuodino. PAti esu sviesi. Kaip greitai juos pasviesinti? Rytoj einu i baliu noriu butu grazi
Dazymo diena spalva gerokai intensyvesne buna. Jei vakare ir ryte su prausikliu veida prausi atsiplaus ir nuo odos dazai, kitaip atrodys.. Jei rytoj visgi atrodys per ryskus dek ant ju birios pudros.
QUOTE(Carisma @ 2010 07 23, 15:50)
dargali vakare labai lengvai palei plauka pasveisti su veido sveitikliu gal kiek nuims splavos