Labai reikia, kad parekomenduotumėt gerą kosmetologę Šiauliuose, geriausia centre, antakių išpešiojimui...
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 06 29, 16:24)
sveiki.
Jūsų vienas antakis šiek tiek aukščiau už kitą, bet tai lengvai pataisoma. Svarbu, kad yra ką taisyti .
Jūsų vienas antakis šiek tiek aukščiau už kitą, bet tai lengvai pataisoma. Svarbu, kad yra ką taisyti .
jo auksciau,bet niekas nepataiso, paskaiciau temute ir supratau kad turiu atsiauginti savo ir tada lekti i salona koki
visada zavejaus plonais antakiais,bet man jauciu nelabai tiktu nes manau yra reti
manau reikia dešinį išpešioti iš apačios, o kairįjį iš viršaus, bet čia tik mano garsūs pamąstymai
iš tiesų antakiai jau platūs, kiek gi čia atsiauginėsi
QUOTE(lilayte @ 2010 06 28, 22:51)
ir man ypac kai antakiai nesimetriski
tas kuris is desnes -gana simetriskas, tik prasosi lengvos korekcijos, o ta is kaires reiktu patvarkyt - apacioj atsiaugint, naikint ta per dideli isgaubtuma.. Jei norisi siauresniu - drasiai galima pasiaurint abu. Siaip viskas sutvarkoma ir net prognozuociau gerus rezultatus..
QUOTE(Turkish @ 2010 06 30, 11:50)
manau reikia dešinį išpešioti iš apačios, o kairįjį iš viršaus, bet čia tik mano garsūs pamąstymai
jei ka ispesioti jie
QUOTE(Dusele @ 2010 06 30, 14:29)
tas kuris is desnes -gana simetriskas, tik prasosi lengvos korekcijos, o ta is kaires reiktu patvarkyt - apacioj atsiaugint, naikint ta per dideli isgaubtuma.. Jei norisi siauresniu - drasiai galima pasiaurint abu. Siaip viskas sutvarkoma ir net prognozuociau gerus rezultatus..
nu suprantu,bet pasakykit kur Siauliuose tai padarytu
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 07 01, 19:05)
Sveikos,gal zinot kokiu priemoniu antakiu stiprinimui ,kad plaukas storesnis,stipresnis butu,kad geriau augtu,pas mane nupeze tokie sunku norima forma pasidaryt
Ricinų aliejų pabandyk
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 07 01, 20:27)
O kur siais laikais galim jo rasti?
Vaistinėse
QUOTE(lilayte @ 2010 06 30, 19:53)
nueik i Siaulieciu tema pasiklausinet, manau, kad vis tik dauguma cia labiau zino kas dedasi Vilniuj ir Kaune.. As tikrai nezinau nei vienos kosmetologes siauliuose, o jei ir zinociau, nebuciau tikra apie jos sugebejimus sutvarkyti antakius
Papildyta:
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 07 01, 19:05)
Sveikos,gal zinot kokiu priemoniu antakiu stiprinimui ,kad plaukas storesnis,stipresnis butu,kad geriau augtu,pas mane nupeze tokie sunku norima forma pasidaryt
stiprinti antakius siek tiek galima (ricina, antakius siek tiek stiprinanti zele), bet kad jie taptu tankesni - vargu... Svarbiausia - neisrauti tu likusiu netaisyklingai, nes jei jusu plaukeliai silpni ir reti, tai isrovus gali ir apskritai nebeataugti tose vietose. Daznai genetiskai jau kokiu duoda gamta antakius, tokie ir yra. Tiesiog reikia ismokti susitvarkyti, pasikoreguoti , jei labai reti - padazyti chemiskai ar krastutiniu atveju - permanentu.