QUOTE(Kristepala @ 2010 05 31, 20:17)
Aciu uz komplimentus Blakstienu nerieciu, o padazytos su ysl mascara volume effet faux cils
Vis perkuosi antakiu piestukus, bet manau reikia pameginti ir seselius. O kazin kuris geriau laiko ir koreguoja?
Pirmoje nuotraukoje nera piestuko, buvau pries pora savaiciu pati pasidazius antakius, nors jie pas mane ir taip tamsus, bet padazius grazesne forma igauna.
Antakius dariausi Palangoje, bet ne pirma karta pas ta mergina. Paskutini karta buvau pas ja pries metus, daugiau niekur nebuvau tvarkiusi, vis pati pasidazydavau, pasipesiodavau. O dabar se tau...labiausiai gaila, kad nuplonino, buvo taip ilgai auginti
P.S. pirmoje nuotraukoje aiskiausiai matosi, kad vienas antakis yra auksciau, atrodo lyg buciau ji pakelusi, arba atvirksciai, kad kita akis uzkritus. Is arti ziurint gal taip skirtumo ir nesimato, bet is toliau (visa veida) tikrai yra
Taip, kad esam likimo seses
Vis perkuosi antakiu piestukus, bet manau reikia pameginti ir seselius. O kazin kuris geriau laiko ir koreguoja?
Pirmoje nuotraukoje nera piestuko, buvau pries pora savaiciu pati pasidazius antakius, nors jie pas mane ir taip tamsus, bet padazius grazesne forma igauna.
Antakius dariausi Palangoje, bet ne pirma karta pas ta mergina. Paskutini karta buvau pas ja pries metus, daugiau niekur nebuvau tvarkiusi, vis pati pasidazydavau, pasipesiodavau. O dabar se tau...labiausiai gaila, kad nuplonino, buvo taip ilgai auginti
P.S. pirmoje nuotraukoje aiskiausiai matosi, kad vienas antakis yra auksciau, atrodo lyg buciau ji pakelusi, arba atvirksciai, kad kita akis uzkritus. Is arti ziurint gal taip skirtumo ir nesimato, bet is toliau (visa veida) tikrai yra
Taip, kad esam likimo seses
Sunku patikėti, kad neriečiate blakstienų. Kaip aš Jums pavydžiu Šis Jūsų minėtas tušas kokias savybes turi? Gal vandeniui atsparus, ilgina, tankina blakstienas ir pan.? Bei kokia maždaug jo kaina?
Ir aš prieš šešėlius naudodavau pieštuką, o dabar pamėginusi šešėlius net neketinu grįžti prie pieštuko. Pati pirkau Eurokos parduotuvėj Essence firmos antakių šešėlius (kainuoja apie 10 litų) ir esu patenkinta, ir laikosi labai gerai.
Vistik labai svarbu eiti pas gerų rekomendacijų sulaukusią vizažistę. Jeigu būtumėte buvusi Vilniuje, būčiau vieną parekomendavusi. Tik niekaip nesuprantu kam Jums reikėjo eiti tvarkytis antakių, jie buvo puikūs. Neįsivaizduoju kaip juos būtų reikėję koreguoti
P.S. Dabar kai pasakėte ir geriau įsižiūrėjusi pamačiau šiokį tokį skirtumą. O gal Jūs automatiškai kilstelite antakį? Nes kai kurios merginos sako, kad fotografuojantis joms savame vienas antakis pakyla aukščiau