Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(Kristepala @ 2010 05 31, 20:17)
Aciu uz komplimentus blush2.gif Blakstienu nerieciu, o padazytos su ysl mascara volume effet faux cils
Vis perkuosi antakiu piestukus, bet manau reikia pameginti ir seselius. O kazin kuris geriau laiko ir koreguoja?
Pirmoje nuotraukoje nera piestuko, buvau pries pora savaiciu pati pasidazius antakius, nors jie pas mane ir taip tamsus, bet padazius grazesne forma igauna.
Antakius dariausi Palangoje, bet ne pirma karta pas ta mergina. Paskutini karta buvau pas ja pries metus, daugiau niekur nebuvau tvarkiusi, vis pati pasidazydavau, pasipesiodavau. O dabar se tau...labiausiai gaila, kad nuplonino, buvo taip ilgai auginti verysad.gif
P.S. pirmoje nuotraukoje aiskiausiai matosi, kad vienas antakis yra auksciau, atrodo lyg buciau ji pakelusi, arba atvirksciai, kad kita akis uzkritus. Is arti ziurint gal taip skirtumo  ir nesimato, bet is toliau (visa veida)  tikrai yra biggrin.gif
Taip, kad esam likimo seses  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif

Sunku patikėti, kad neriečiate blakstienų. Kaip aš Jums pavydžiu rolleyes.gif Šis Jūsų minėtas tušas kokias savybes turi? Gal vandeniui atsparus, ilgina, tankina blakstienas ir pan.? Bei kokia maždaug jo kaina? g.gif
Ir aš prieš šešėlius naudodavau pieštuką, o dabar pamėginusi šešėlius net neketinu grįžti prie pieštuko. Pati pirkau Eurokos parduotuvėj Essence firmos antakių šešėlius (kainuoja apie 10 litų) ir esu patenkinta, ir laikosi labai gerai.
Vistik labai svarbu eiti pas gerų rekomendacijų sulaukusią vizažistę. Jeigu būtumėte buvusi Vilniuje, būčiau vieną parekomendavusi. Tik niekaip nesuprantu kam Jums reikėjo eiti tvarkytis antakių, jie buvo puikūs. Neįsivaizduoju kaip juos būtų reikėję koreguoti schmoll.gif
P.S. Dabar kai pasakėte ir geriau įsižiūrėjusi pamačiau šiokį tokį skirtumą. O gal Jūs automatiškai kilstelite antakį? Nes kai kurios merginos sako, kad fotografuojantis joms savame vienas antakis pakyla aukščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 31, 22:53)
Sunku patikėti, kad neriečiate blakstienų. Kaip aš Jums pavydžiu  rolleyes.gif Šis Jūsų minėtas tušas kokias savybes turi? Gal vandeniui atsparus, ilgina, tankina blakstienas ir pan.? Bei kokia maždaug jo kaina?  g.gif
Ir aš prieš šešėlius naudodavau pieštuką, o dabar pamėginusi šešėlius net neketinu grįžti prie pieštuko. Pati pirkau Eurokos parduotuvėj Essence firmos antakių šešėlius (kainuoja apie 10 litų) ir esu patenkinta, ir laikosi labai gerai.
Vistik labai svarbu eiti pas gerų rekomendacijų sulaukusią vizažistę. Jeigu būtumėte buvusi Vilniuje, būčiau vieną parekomendavusi. Tik niekaip nesuprantu kam Jums reikėjo eiti tvarkytis antakių, jie buvo puikūs. Neįsivaizduoju kaip juos būtų reikėję koreguoti  schmoll.gif
P.S. Dabar kai pasakėte ir geriau įsižiūrėjusi pamačiau šiokį tokį skirtumą. O gal Jūs automatiškai kilstelite antakį? Nes kai kurios merginos sako, kad fotografuojantis joms savame vienas antakis pakyla aukščiau  smile.gif

Na reikes ir man ismeginti tuos seselius ax.gif
Del antakiu kilnojimo net nezinau...gal tikrai, nes kaip jau rasiau, kai ziuriu i veidrodi lyg viskas daug maz normaliai, o ant foto tai sakes, kaip negraziai nevienodi doh.gif
Pas mus miestuke nezinau visazisciu, gal mazai domejausi, bet turbut nera, nebent tik savaitgaliais gal atvaziuoja kai reikia ka nors vestuvem padazyti... bijau apsimeluoti. O siaip tai dauguma antakius tvarkomes pas manikiuristes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 05 31, 22:17)
Na reikes ir man ismeginti tuos seselius  ax.gif
Del antakiu kilnojimo net nezinau...gal tikrai, nes kaip jau rasiau, kai ziuriu i veidrodi lyg viskas daug maz normaliai, o ant foto tai sakes, kaip negraziai nevienodi  doh.gif
Pas mus miestuke nezinau visazisciu, gal mazai domejausi, bet turbut nera, nebent tik savaitgaliais gal atvaziuoja kai reikia ka nors vestuvem padazyti... bijau apsimeluoti. O siaip tai dauguma antakius tvarkomes pas manikiuristes  4u.gif

Galit pamėginti, juolab kad nebrangiai kainuoja bigsmile.gif Viena mergaitė įdeda kartais savo makiažo foto į makiažų temą, tai jos vienas antakis visada būna pakeltas. Ji sako, kad instinktyviai pakelia antakį fotografuodamasi biggrin.gif Gal sakau ir Jums taip pat, tik pati to nejaučiate g.gif
O Jūs ne iš Palangos? Negi nėra vizažisčių? blink.gif
Atsakyti
esu ir as isbandziusi ir antakiu piestukus ir toki ale tusa antakiams su spalva, taciau galu gale atradau nerealu dalyka - antakiu seseliai. Kazkas nuostabaus! zymiai paprasciau formuoti antakiu forma nei su piestuku ir issilaiko visa diena be jokiu problemu. Taip pripratau, kad nebegaliu ne dienos be antakiu seseliu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Safarida @ 2010 06 02, 23:47)
esu ir as isbandziusi ir antakiu piestukus ir toki ale tusa antakiams su spalva, taciau galu gale atradau nerealu dalyka - antakiu seseliai. Kazkas nuostabaus! zymiai paprasciau formuoti antakiu forma nei su piestuku ir issilaiko visa diena be jokiu problemu. Taip pripratau, kad nebegaliu ne dienos be antakiu seseliu smile.gif))

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kokius šešėlius antakiams naudojate?
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 06 03, 12:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as tai nadoju tuos pacius, kaip ir akims ir tinka, kai noriu labiau pasiryskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamurka @ 2010 05 25, 16:14)
Gal kas dazote antakius pati? Kokius dazus naudojate, kur perkate? Man kazkaip greit nusiplauna, tai brangoka iseina kiekviena karta salone, o paciai sau padazyti visai nesudetinga smile.gif .

sveika, dazau as pati juos jau gal puse metu, o dazus tai perku eurokos "rokolor" rusiski tokie, yra juodi arba rudi. tai ta dezute apie 10 lt kainuoja, o jau matau kad jos man ilgaaam uzteks bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
siuo metu turiu Smashbox antakiu seselius, bet jau nusiziurejau, kad Clarins turi toki antakiu rinkini, ten yra net 3 atspalviu antakiu seseliai, antakiu vaskas, kuris padeda uzfiksuoti antakiu forma ir sepeteliai, pincetas - viskas vienoje vietoje wink.gif gal kas toki jau bandet?

QUOTE(akacijaorama @ 2010 06 03, 12:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 31, 22:53)

Sveika. Nusipirkau as tuos seseliukus...super ir su spalva pataikiau ir tikrai daug graziau atrodo nei su piestuku thumbup.gif . Aciukas uz patarima... nes ir kainyte nedide blush2.gif ...o tai po antakiu korekcijos begau pirkti piestuka ir gavau tik Isadora, kuris kainuoja tris kartus brangiau nei seseliai doh.gif
P.S. Jau kazkaip pripratau prie savo tu antakiu...gal taip blogai ir nebeatrodo kaip pasirode man is pradziu blush2.gif (o gal tik akys priprato biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 06 06, 19:18)
Sveika. Nusipirkau as tuos seseliukus...super ir su spalva pataikiau ir tikrai daug graziau atrodo nei su piestuku  thumbup.gif . Aciukas uz patarima... nes ir kainyte nedide  blush2.gif ...o tai po antakiu korekcijos begau pirkti piestuka ir gavau tik Isadora, kuris kainuoja tris kartus brangiau nei seseliai  doh.gif 
P.S. Jau kazkaip pripratau prie savo tu antakiu...gal taip blogai ir nebeatrodo kaip pasirode man is pradziu  blush2.gif  (o gal tik akys priprato biggrin.gif )

Labas mirksiukas.gif Džiugu, kad tiko šešėliai. Ar Essence firmos pirkot? Ir kuri Jums spalva labiau tinka: šviesesnė ar tamsesnė? g.gif Tikrai nėra už ką mirksiukas.gif
O kodėl tik Isadoros tiko? Ar spalva labiausiai Jums tiko šios firmos?
P.S. Prie visko priprantama, tikrai nėra jau taip blogai mirksiukas.gif
P.S.1. Įmeskit kada, jei nebus sunku, antakių nuotraukytę su šešėliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 06 07, 11:46)
Labas  mirksiukas.gif Džiugu, kad tiko šešėliai. Ar Essence firmos pirkot? Ir kuri Jums spalva labiau tinka: šviesesnė ar tamsesnė?  g.gif Tikrai nėra už ką  mirksiukas.gif
O kodėl tik Isadoros tiko? Ar spalva labiausiai Jums tiko šios firmos?
P.S. Prie visko priprantama, tikrai nėra jau taip blogai  mirksiukas.gif
P.S.1. Įmeskit kada, jei nebus sunku, antakių nuotraukytę su šešėliais  ax.gif

Taip sios Essence firmos. Emiau kur dvi rudos spalvos: tamsesne ir sviesesne, tai naudoju ta sviesene ir dazau nuo puses antakiu, tik galus galima sakyti, nes tik juos reikia paryskinti, o viena ir paiilginti 4u.gif
Isadoros piestuka pirkausi, nes norejau rusvo atspalvio ir su sepeteliu, tai tinkamiasias buvo tik is Isadoros. kazkada buvau pirkusi lorealio, labai patiko, nes spalva buvo sviesiai ruda, tokia kaip i pilkuma ir su blizgesiu, o dabar kaip supratau tokiu jau nebera blush2.gif
Koki syki ikelsiu su seseliais 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete ka parekomenduoti klaipedoje? Man reikia tik kad graziai nudazytu antakius. Aciu smile.gif
Atsakyti