QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 31, 20:14)
Kristepala>>> gražios Jūsų akys, o jau blakstienų gražumas
Ar riečiat jas?
Kokiu tušu dažėtės pirmoj ir antroj nuotraukoj?
O dėl antakių neišgyvenkit labai, manau galite pabandyti nusipirkti antakių šešėlius ir atrodytų geriau (kaip antroj nuotraukoj). Atvirai pasakius man atrodo, kad ir pirmoj nuotraukoj naudojot šešėlius arba pieštuką antakiams
Man dar toli ir iki Jūsų dabartinių antakių, nes jie gražiai lenkti
P.S. Ir Jūs anksčiau rašėt, kad Jūsų antakiai nuotraukose atrodo skirtingi, tarsi dviejų žmonių, bet aš beveik jokio skirtumo nematau. Pamatytumėt mano- kitaip kalbėtumėt, nes mano tai akivaizdžiai skirtingi, bet turbūt reikia palaukti ilgiau, kol paaugs viršutinė antakių linija
Ėjot Palangoj arba Klaipėdoj pas vizažistę?
Aciu uz komplimentus
Blakstienu nerieciu, o padazytos su
ysl mascara volume effet faux cils
Vis perkuosi antakiu piestukus, bet manau reikia pameginti ir seselius. O kazin kuris geriau laiko ir koreguoja?
Pirmoje nuotraukoje nera piestuko, buvau pries pora savaiciu pati pasidazius antakius, nors jie pas mane ir taip tamsus, bet padazius grazesne forma igauna.
Antakius dariausi Palangoje, bet ne pirma karta pas ta mergina. Paskutini karta buvau pas ja pries metus, daugiau niekur nebuvau tvarkiusi, vis pati pasidazydavau, pasipesiodavau. O dabar se tau...labiausiai gaila, kad nuplonino, buvo taip ilgai auginti
P.S. pirmoje nuotraukoje aiskiausiai matosi, kad vienas antakis yra auksciau, atrodo lyg buciau ji pakelusi, arba atvirksciai, kad kita akis uzkritus. Is arti ziurint gal taip skirtumo ir nesimato, bet is toliau (visa veida) tikrai yra
Taip, kad esam likimo seses