Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(S@lsa @ 2010 05 10, 14:04)
Mano manikiuriste sake, jos viena klijente pasidare permanentini ir jos odoje buvo kazkokio pigmento kitokio, tai antakiai pasidare zali  mega_shok.gif ir nieko jau negalima padaryt, nes vis tiek tas pigmentas islenda. As tai nerizikuociau su tuo permanentiniu, nes jei nepavyko nenuvalysi kaip kokiu dazu  biggrin.gif

Eina sau, kaip nepasiseke... unsure.gif
As pati svajoju apie konturini, nes mano antakiu forma nevienoda, nevienodame aukstyje, reti, o plaukeliai ilgi. zodziu kosmaras doh.gif
Kai ziuriu i veidrodi, tai atrodo lyg ir normaliai, bet ant nuotrauku blink.gif , toks jausmas, kad dvieju skirtingu zmoniu uzdeti antakiai.
Man nepadetu net geriausias profas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif nepykit aš čia su tokiu truputį blondišku klausimu blush2.gif flirt.gif O antakiai nuo dažymo blunka? Niekada nesu bandžiusi dažytis antakių, salone tik išsipešioju kartas nuo karto, nes nėra šviesūs, gan tamsoki, bet dabar užsimaniau pabandyti, ir nusidažyti salone, ir galvoju gal neverta visgi, jei antakiai tamsoki, bet jeigu nieko neatsitiks nuo karto, gal pamėginti, ar nenubluks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 05 25, 19:04)
ateikit, paistengsiu pagelbet 4u.gif

Ar jus Klaipedoj? 4u.gif Pati esu is Palangos, bet daznai bunu KLP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 05 25, 18:06)
Ar jus Klaipedoj? 4u.gif  Pati esu is Palangos, bet daznai bunu KLP  ax.gif

ups, nepastebejau, kad jus ne vilniete.. As, Vilniuj, deja smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2010 05 25, 18:01)
Sveikos mirksiukas.gif  nepykit aš čia su tokiu truputį blondišku klausimu blush2.gif  flirt.gif O antakiai nuo dažymo blunka? Niekada nesu bandžiusi dažytis antakių, salone tik išsipešioju kartas nuo karto, nes nėra šviesūs, gan tamsoki, bet dabar užsimaniau pabandyti, ir nusidažyti salone, ir galvoju gal neverta visgi, jei antakiai tamsoki, bet jeigu nieko neatsitiks nuo karto, gal pamėginti, ar nenubluks? ax.gif

tikrai nenubluks 4u.gif . Taciau jei antakiai ir taip tamsoki, tai ryskinti juos reiketu nebent jei plaukai dar tamsesni. Jei siaip esat sviesiu plauku ar dazyta blondine, tai labai ryskus antakiai priduoda vulgarumo.
Bet del blukimo nesijaudinkit - siais laikais ir dazai kokybiski ir niekas nebedazo stipria chemija, kuri kenktu plaukeliui, paprastai dazai laikosi iki 3 savaiciu..
Atsakyti
Ačiū, Dusele už padrąsinimą mirksiukas.gif 4u.gif Ne, mano plaukų spalva yra tamsiai ruda, o antakiai nors, ir nedaug, bet šiek tiek šviesesni už plaukučius, todėl užsimaniau pavasariui pasiryškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 05 26, 14:06)
Ačiū, Dusele už padrąsinimą mirksiukas.gif  4u.gif  Ne, mano plaukų spalva yra tamsiai ruda, o antakiai nors, ir nedaug, bet šiek tiek šviesesni už plaukučius, todėl užsimaniau pavasariui pasiryškinti ax.gif

na, tuomet drasiai dazyk, nes manau tiktu paryskinti, ypac jei esi linkui dazyti akis ryskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 12, 20:29)
buvau tvarkyti antakiu Gaudos namuose - daugiau tikrai neisiu, velavo priimti (atejau laiku,net anksciau),ir kai jau atejo,paaiskejo,kad neturi kabineto,kur dazyti,nes uzimti,nors buvau uzsirasius is anksto, tai antakiu daze koridoriuje, tokiam kampuke,kur striukes kabinamos doh.gif  tai nei apsvietimo normalaus,nei priemoniu po ranka. kai uztepe dazus, dingo beveik 30min blink.gif  pasirode kita moteris,sakau:pakvieskite Jurgita, nes jau tikrai per ilgai laukiu, tai Jurgita neatejo, ta kita nuvale dazus, atejo Jurgita - pradejo pesioti, bet kai toks apsvietimas, tai finalas toks: vienas antakis ilgesnis,kitas trumpesnis, siandien ziuriu,kad ir guli nelabai graziai ir apkarpe zirklutem kreivokai unsure.gif  nu vienzo... mano atsiliepimai labai prasti,tikrai nerekomenduociau. kainavo 20lt.

As kelis kart buvau pas Jurgita, tai man patiko smile.gif Is mano bardako normalius antakius padare smile.gif Bet nepasiseke jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 05 26, 20:30)
As kelis kart buvau pas Jurgita, tai man patiko smile.gif Is mano bardako normalius antakius padare smile.gif Bet nepasiseke jums smile.gif

cia jai nepasiseke,kad prarado potencialia kliente ir gavo bloga rekomendacija is manes,o ne man biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū nuoširdus Duselei, ataugusius antakius puikiai sutvarkė nes pati nei norėjau terliotis, nei žinojau kokių antakių noriu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Gyvenime nebeisiu tvarkyris antakiu cray.gif
galvojau, kad turiu negrazius, kreivus juos, bet dabar kai pasiziuriu, buvo patys graziausi...

Ikelsiu foto kokie buvo...
Cia buvo tik susukuoti:
user posted image

Cia pasikoregavus truputi piestuku:
user posted image

O cia siandien gryzus nudazytais, nupesiotais siulais, nukarpytais...kosmaras cry.gif
user posted image

Tokia baisia forma padare, db atrodau lyg pastoviai buciau nustebus doh.gif

Ka man dabar su tokiais siulais daryti, kada jie ataugs verysad.gif
Atsakyti
Kristepala>>> gražios Jūsų akys, o jau blakstienų gražumas wub.gif Ar riečiat jas? g.gif Kokiu tušu dažėtės pirmoj ir antroj nuotraukoj?
O dėl antakių neišgyvenkit labai, manau galite pabandyti nusipirkti antakių šešėlius ir atrodytų geriau (kaip antroj nuotraukoj). Atvirai pasakius man atrodo, kad ir pirmoj nuotraukoj naudojot šešėlius arba pieštuką antakiams unsure.gif Man dar toli ir iki Jūsų dabartinių antakių, nes jie gražiai lenkti rolleyes.gif
P.S. Ir Jūs anksčiau rašėt, kad Jūsų antakiai nuotraukose atrodo skirtingi, tarsi dviejų žmonių, bet aš beveik jokio skirtumo nematau. Pamatytumėt mano- kitaip kalbėtumėt, nes mano tai akivaizdžiai skirtingi, bet turbūt reikia palaukti ilgiau, kol paaugs viršutinė antakių linija doh.gif
Ėjot Palangoj arba Klaipėdoj pas vizažistę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 31 gegužės 2010 - 18:18
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 31, 20:14)
Kristepala>>> gražios Jūsų akys, o jau blakstienų gražumas  wub.gif  Ar riečiat jas?  g.gif Kokiu tušu dažėtės pirmoj ir antroj nuotraukoj?
O dėl antakių neišgyvenkit labai, manau galite pabandyti nusipirkti antakių šešėlius ir atrodytų geriau (kaip antroj nuotraukoj). Atvirai pasakius man atrodo, kad ir pirmoj nuotraukoj naudojot šešėlius arba pieštuką antakiams  unsure.gif Man dar toli ir iki Jūsų dabartinių antakių, nes jie gražiai lenkti  rolleyes.gif
P.S. Ir Jūs anksčiau rašėt, kad Jūsų antakiai nuotraukose atrodo skirtingi, tarsi dviejų žmonių, bet aš beveik jokio skirtumo nematau. Pamatytumėt mano- kitaip kalbėtumėt, nes mano tai akivaizdžiai skirtingi, bet turbūt reikia palaukti ilgiau, kol paaugs viršutinė antakių linija  doh.gif
Ėjot Palangoj arba Klaipėdoj pas vizažistę?  g.gif

Aciu uz komplimentus blush2.gif Blakstienu nerieciu, o padazytos su ysl mascara volume effet faux cils
Vis perkuosi antakiu piestukus, bet manau reikia pameginti ir seselius. O kazin kuris geriau laiko ir koreguoja?
Pirmoje nuotraukoje nera piestuko, buvau pries pora savaiciu pati pasidazius antakius, nors jie pas mane ir taip tamsus, bet padazius grazesne forma igauna.
Antakius dariausi Palangoje, bet ne pirma karta pas ta mergina. Paskutini karta buvau pas ja pries metus, daugiau niekur nebuvau tvarkiusi, vis pati pasidazydavau, pasipesiodavau. O dabar se tau...labiausiai gaila, kad nuplonino, buvo taip ilgai auginti verysad.gif
P.S. pirmoje nuotraukoje aiskiausiai matosi, kad vienas antakis yra auksciau, atrodo lyg buciau ji pakelusi, arba atvirksciai, kad kita akis uzkritus. Is arti ziurint gal taip skirtumo ir nesimato, bet is toliau (visa veida) tikrai yra biggrin.gif
Taip, kad esam likimo seses ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 31 gegužės 2010 - 19:24