Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(andorinha @ 2010 05 14, 21:54)
itariu, kad ji nusipesiojo taip, kad galetu aukstesnius antakius nusipiesti...idomu, bet as nesiryzciau.

na nezinau, bet Lietuvoj kad tokiu budu antakius formuotu dar nemaciau g.gif Gal per mazai maciau...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 12, 13:19)
Norejau paklaust, jau kelinta kart ziuredama Youtube pamatau, kad tarp daugumos uzsienieciu, ypac angliu lb madinga nuo puse antakio neturet g.gif ta prasme galo nuo auksciausios dalies ner.. ir jos dasipiesia, kaip jom nuotaika ta diena buna bigsmile.gif idomu sakyciau labai.. gal ir jus kazkuri taip darot? g.gif  4u.gif va idedu filmuka, kad suprastumet, apie koki antaki kalbu  smile.gif
http://www.youtube.c.../15/RCIsv_mUllU

Man asmeniskai negrazu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 12, 13:19)
Norejau paklaust, jau kelinta kart ziuredama Youtube pamatau, kad tarp daugumos uzsienieciu, ypac angliu lb madinga nuo puse antakio neturet g.gif ta prasme galo nuo auksciausios dalies ner.. ir jos dasipiesia, kaip jom nuotaika ta diena buna bigsmile.gif idomu sakyciau labai.. gal ir jus kazkuri taip darot? g.gif  4u.gif va idedu filmuka, kad suprastumet, apie koki antaki kalbu  smile.gif
http://www.youtube.c.../15/RCIsv_mUllU

schmoll.gif nea, bent man tai labai negražu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(OneLove @ 2010 05 12, 21:31)
Aš irgi tik pešioju, tai šiaip kaina 8Lt, bet jei tik keli plaukeliai būna tai apie 5 tada moku.  smile.gif

gal reiktų pabandyti, šiaip tvarkausi pas Romą, bet važinėt į Aleksotą nepatogu, o ir kainą iki 10lt pakėlė g.gif
o pas Jūratę reikia iš anksto užsirašyti, ar ji kasdien ten dirba? smile.gif Beje, dar klausimėlis, Herada, tai čia laisvės alėjoje, netoli ūkio banko?
Atsakyti
Man tai antakius su vašku tvarko. Tai tikrai net nebenoriu pagalvoti apie egzekuciją pincetu doh.gif: Su vašku kelios minutės ir viskas: nereikia kentėti ir ašarot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 05 15, 11:52)
Man tai antakius su vašku tvarko. Tai tikrai net nebenoriu pagalvoti apie egzekuciją pincetu doh.gif: Su vašku kelios minutės ir viskas: nereikia kentėti ir ašarot smile.gif

mano pazistama taip irgi tvarkosi ir gyria ta metoda.kur tvarkaisi? zinau,kad bige taip tvarko.
Atsakyti
amber123 , nezinau, ar cia tikrai tokia mada, nes pvz turejau drauge pas kuria buvo lygiai tokie patys antakiais, bet ne del to, kad madinga, o tiesiog nemokejo pati normaliai issipesioti ir taip nuplonindavo tikrai ne tycia biggrin.gif

Dusele , na turbut tam kosmetologes tuomet ir reikalingos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KashaloTe: 15 gegužės 2010 - 11:13
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 15, 12:08)
mano pazistama taip irgi tvarkosi ir gyria ta metoda.kur tvarkaisi? zinau,kad bige taip tvarko.

"Mylėk save" salone. Aš tai Fabuose, bet bige irgi yra "Mylėk save".
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 05 15, 12:15)
"Mylėk save" salone. Aš tai Fabuose, bet bige irgi yra "Mylėk save".

jo,zinau,jis ten 2 aukstu.kiek moki ir kokia kosmetologe tvarko?
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 05 15, 09:56)
Man asmeniskai negrazu.  unsure.gif

aha, kai be makiazo ir tie galiukai nenupiesti. Asmeniskai turiu drauge, kurios plaukuciau antakiu labai silpnuciai ir jinai visus antakius nusipiesia. Visai nieko atrodo
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 15, 18:20)
jo,zinau,jis ten 2 aukstu.kiek moki ir kokia kosmetologe tvarko?

Aš pas Aleksandrą einu. Ji moterytė apie 50 metų bet su tokiu teigiamu užtaisu smile.gif Tiko biolaukai tikriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2010 05 15, 10:14)
schmoll.gif nea, bent man tai labai negražu  schmoll.gif
Papildyta:

gal reiktų pabandyti, šiaip tvarkausi pas Romą, bet važinėt į Aleksotą nepatogu, o ir kainą iki 10lt pakėlė  g.gif
o pas Jūratę reikia iš anksto užsirašyti, ar ji kasdien ten dirba? smile.gif Beje, dar klausimėlis, Herada, tai čia laisvės alėjoje, netoli ūkio banko?

Taip, šalia ūkio bankas smile.gif reikia pasiskambint į Heradą ir užsiregistruoti, nes ji kas antrą dieną dirba. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas dazote antakius pati? Kokius dazus naudojate, kur perkate? Man kazkaip greit nusiplauna, tai brangoka iseina kiekviena karta salone, o paciai sau padazyti visai nesudetinga smile.gif .
Atsakyti