Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(girene @ 2010 04 28, 23:18)
kad nelakstyt daznai i salona,namie nesiterliot,geriausiai permanentinis

mano pacios buvo nelygus.beje su amzium veido oda smunka,tai ir antakiu kampai leidziasi zemyn.darant permanentini,jie buvo pakelti i vieta,ispesti nereikalingi plaukai.daryta plunksnelem,nei kiek nesimato,kaip tatuiruote.is arti ziuresi labai-pamatysi.esu patenkinta,forma yra,issipesioju pati

Permanentinis doh.gif Mačiau ne vieną moteriškę arba merginą, kurios pasidariusios permanentinį. Atrodė klaikiai ir juokingai. Nupiešti ploni ir ryškūs puslankiai doh.gif Dar viena mamos draugė buvo pasidariusi, tai nervinosi visą laiką. Jau mačiau pavyzdžių, todėl gyvenime nesidarysiu permanentinio antakių dažymo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 08, 19:00)
Permanentinis  doh.gif Mačiau ne vieną moteriškę arba merginą, kurios pasidariusios permanentinį. Atrodė klaikiai ir juokingai. Nupiešti ploni ir ryškūs puslankiai  doh.gif  Dar viena mamos draugė buvo pasidariusi, tai nervinosi visą laiką. Jau mačiau pavyzdžių, todėl gyvenime nesidarysiu permanentinio antakių dažymo. schmoll.gif

Kieno naturalus grazus, kam tas permanentas?
Bet yra zmoniu, kuriu naturalus siaipsau. pvz, mano drauges antakiai - tai kaip pukeliai, silpnuciai, sviesus ir reti.
permanentiniai akiu pravedimai man graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 08 gegužės 2010 - 18:10
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 08, 19:10)
Kieno naturalus grazus, kam tas permanentas?
Bet yra zmoniu, kuriu naturalus siaipsau. pvz, mano drauges antakiai - tai kaip pukeliai, silpnuciai, sviesus ir reti.
permanentiniai akiu pravedimai man graziai atrodo  wub.gif

O man žinokit juokingiau tie visokie permanentiniai antakiai nei kad kaip Jūsų draugės. Mano irgi nėra idealūs, bet tam yra visokių priemonių, pvz. pieštukai, antakių šešėliai... rolleyes.gif
Akių pravedimai tai dar dar, o jau antakių tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 08, 19:39)
O man žinokit juokingiau tie visokie permanentiniai antakiai nei kad kaip Jūsų draugės. Mano irgi nėra idealūs, bet tam yra visokių priemonių, pvz. pieštukai, antakių šešėliai...  rolleyes.gif
Akių pravedimai tai dar dar, o jau antakių tai  doh.gif

tai jeigu negraziai padaro, tai ir atrodo nelabai.
As maciau plunksnelem darytus, man negrazu... Kazkaip,manau, kad viskas nuo darytojo priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 08 gegužės 2010 - 18:42
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 08, 19:42)
tai jeigu negraziai padaro, tai ir atrodo nelabai.
As maciau plunksnelem darytus, man negrazu...

Nelabai žinau kaip plunksnelėm atrodo, bet vien žodis permanentas kelia šiurpą doh.gif
Atsakyti
Permanentas siurpa kelia kai isblunka... arba nori pakoreguoti forma - taip mano drauge su dvigubais antakias pusmeti vaiksciojo doh.gif
Manau tai tiesiog mados reikalas, atrodo man nenaturaliai, bet taip sakant kiekvienam savo...
Atsakyti
Permanentinis - dalykas negeras biggrin.gif Bet labai priklauso ir nuo to, kas daro, nes esu macius tikrai labai gerai padarytus antakius.. bet aisku dazniau antakiai buna taip padaryti, kad neduok tu Dieve doh.gif
Atsakyti
Mano manikiuriste sake, jos viena klijente pasidare permanentini ir jos odoje buvo kazkokio pigmento kitokio, tai antakiai pasidare zali mega_shok.gif ir nieko jau negalima padaryt, nes vis tiek tas pigmentas islenda. As tai nerizikuociau su tuo permanentiniu, nes jei nepavyko nenuvalysi kaip kokiu dazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 05 10, 13:04)
Mano manikiuriste sake, jos viena klijente pasidare permanentini ir jos odoje buvo kazkokio pigmento kitokio, tai antakiai pasidare zali  mega_shok.gif ir nieko jau negalima padaryt, nes vis tiek tas pigmentas islenda. As tai nerizikuociau su tuo permanentiniu, nes jei nepavyko nenuvalysi kaip kokiu dazu  biggrin.gif

Vat butent, kad paskui nebepataisysi, o ir neaišku kaip oda reaguos į tokius dažus doh.gif

Jeigu žinot tą Skaistę iš Olialia, tai jos antakiai kaip suprantu permanentuoti. Gal ir neblogai padaryta, bet labai jau nenatūraliai atrodo doh.gif Ir iš viso bent jau man, ji tokia dirbtinė gražuolė atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 08, 19:43)
Nelabai žinau kaip plunksnelėm atrodo, bet vien žodis permanentas kelia šiurpą  doh.gif

na,nebuciau tokia kategoriska,pripazinkim nera lietuvaiciai jau labai ryskiu bruozu
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 05, 20:40)
Man labai gražiai sutvarko Jūratė iš Herados, Kaune. Visada patenkinta išeinu.  rolleyes.gif

o kiek pas ją kainuoja? mane domintų vien pešiojimas ax.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, jau kelinta kart ziuredama Youtube pamatau, kad tarp daugumos uzsienieciu, ypac angliu lb madinga nuo puse antakio neturet g.gif ta prasme galo nuo auksciausios dalies ner.. ir jos dasipiesia, kaip jom nuotaika ta diena buna bigsmile.gif idomu sakyciau labai.. gal ir jus kazkuri taip darot? g.gif 4u.gif va idedu filmuka, kad suprastumet, apie koki antaki kalbu smile.gif
http://www.youtube.c.../15/RCIsv_mUllU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gegužės 2010 - 12:27