Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[skambinau i utena,kambariuose agyvendina po 4,pagrinde vaziuoja su judejimo negalia.Mazu vaiku nelabai nori.
Atsakyti
nu su utena mums nelabai aktualu, gal dar kas ka zino apie druskininkus
Atsakyti
tai ta prasme tualetas kaip bute, tik kad du kambariai ir mazas koridorius ar as teisingai supratau o cia ar prasei kadf atskirai paguldytu ar kaip?ar palatas valo valytoja, ar pati?jei nepaslaptis, del kokios priezasties vaziavai, nes mes turim del kojyciu vaziuot.gal jei yra kitos problemos ten skirtingai ir guldo.man aktualu nes reik vaziuot ir niekaip neapsisprande

Palatoj yra 2 durys: 1 į koridorį;2 į WC. Bet jra tokiu palatu kur WC priklauso tik vienai palatai. Dėl valymo yra problema, nes kambariai visos rakinamos, tai niekas neateina ir ne valo, jei nori valyk pats, bet kartais galima pagauti valytoja ir paprašyti kad ji išvalytų... tipo kad nebūtų antisanitorijii...
Mes važiavom dėl kojyčių, pas mus jis vaikšto ant pirštukų,tonusas, tai procedūros normalios... masažai, kineziterapija, karšti įvyniojimai, purvos, yra vandens procedūros (mes slogavom, dėl to ir nevaikštėm į baeiną). Aš su vaiku dar papildomai ėjau į druskų kambarį (su vaiku iki 5 m. mama+vaikas kaia-6 Lt)
Šiaip ten sąlygos normalios, aišku ne prabangu, bet gyventi galima.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Po savaites vaziuojam i Druskininku Saulute,bet jau kad prisiskaiciau tai net isigandau ir noras dingo....O kaip ten personalas?Ar priima 1,5m vaikus?
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2007 02 10, 22:34)
Sveikos mamos  4u.gif Po savaites vaziuojam i Druskininku Saulute,bet jau kad prisiskaiciau tai net isigandau ir noras dingo....O kaip ten personalas?Ar priima 1,5m vaikus?

neliudek, gal istikruju ten taip nera baisu kaip raso, pamatysi pati viska savo akim, ir jei galesi, parasyk kai grisi kaip istikruju, nes as vis dar neapsisprendziu. o kiek laiko busit?
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 12, 17:23)
neliudek, gal istikruju ten taip nera baisu kaip raso, pamatysi pati viska savo akim, ir jei galesi, parasyk kai grisi kaip istikruju, nes as vis dar neapsisprendziu. o kiek laiko busit?

Busiu 18dienu tai viska isniukstinesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2007 02 12, 21:38)
Busiu 18dienu tai viska isniukstinesiu  4u.gif

Labas cia mes turbut buvom susitike ir kalbedovames as su Jakubu buvau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jester @ 2007 03 11, 10:15)
Labas cia mes turbut buvom susitike ir kalbedovames as su Jakubu buvau. smile.gif

sveika. gal gali papasakot placiau, kaip ten kas ir kur?man aktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 03 11, 18:27)
sveika. gal gali papasakot placiau, kaip ten kas ir kur?man aktualu blush2.gif

As buvau Saulutei, nu ka galiu pasakyt, kai buvom tai 1.5 savaites buvo ziema tai buvo saltoka. Nors ir plastikiniai langai, bet pripratom, koridoriuje vaikas aprengtas siltai. Personalas malonus, sutarem ir save palepint (povandeninis masazas ir paprastas masazas. Kambarys didelis ant dvieju mamu ir 2 vaiku bet gyvenau viena, nera niekur veidruodzio. Blogai buvo tik kad dusas ant koridoriaus ir labai prastas, saltas. O taip nieko blogo ne galiu pasakyt, iki tobulu salygu toli bet gyvent imanoma. Klaus konkreciau ka idomu.
Atsakyti
sveikos mamaites. mes siuo metu randames Druskininku saulutej, jei kuriai kas aktualu - klauskit!
Atsakyti
Sveikutes mamytes tongue.gif Siuo metu mano dukra druskininkuose SAULUTEJE . Noreciau nuraminti visas mamytes, sanatorija tikrai faina 4u.gif personalas malonus. Vos nuvykus pasitiko maloni daktare kuri apziurejus vaika iskarto rekomendavo ( be visu privalomu proceduru) pasikonsultuoti su ortopedu del pilnapadystes, ir ka Jus manote- apziurejes ortopedas israse ortopedinius batukus ir vidpadzius, o juk pries tai kelis sykius lankemes pas chirurga, kuris net nezvilgteledavo i vaiko pedutes schmoll.gif Vos nuvaziavus ( po plauciu uzdegimo )paskyre manksta, drusku kambari, inhaliacijas, vaistazoliu kokteilius, masazus o po kiek laiko sukurines vonias ir baseina thumbup.gif Mano vaikas namo nenori grizti, sako " as cia pasiliksiu" Maitina gerai, galima pasirinkti is keliu patiekalu, be to jei porcijos negana - pasiulo dar viena. Mano vaikas atsigavo, juodi ratilai po akimis pranyko, tikrai siulyciau sia sanatorija. Super thumbup.gif Kai rinkomes kur vaziuoti abejojau tarp Druskininku ir Palangos, bet ligoniu kasose rekomendavo Saulute o apie palanga negraziai atsiliepe, atseit daug mamu grizta su skundais is palangos. Tai tiek, jei kam idomu, parasysiu daugiau. 4u.gif
Atsakyti
sveikos. nu mes buvom palangoj rugsejo menesi, nu siaip gal ir neblogai, viskas normaliai, tik mane ziauriai nervino kad visur skersvejai, tai vas taip sirgo kad siaubas. nebuvo nei proceduru, nieko. tai uztai ten ir nenoriu, galvoju apie druskininkus. o druskininkai man nepatinka, kad gyvena vienam kambari 2 mamytes su vaikuciu. o jei tas vaikutis neramus, tai tas dvi savaites ar daugiau ir kankinsis su jais. pvz, maniskis iki 2 metu visai nemiegojo normaliai naktimis, vis verkdavo ir tai tas tai anas, tai kaip su manim galetu kazkas gyventi, nuprotetu. del duso ir tualeto- irgi biski nesamone, kaip ta vaika ismaudzius per koridorius tampyt.del palatu tvarkymo, nu nejaugi reikia dar ten atvaziavus tvarkytis, nejaugi nera valytoju, kurios sutvarkytu. nu zodziu nezinau. del proceduru nieko nesakau, gal ir fainai, bet palangoj mums irgi patiko, ir daug gavom.mano nuomone tokia
Atsakyti