Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sonatarin @ 2007 01 22, 23:14)
o tai labiau apsimoka i druskininkus ar as ka ne taip suprantu g.gif

Apie Druskininkus nieko, apart čia esančių nuomonių, nežinau. Mums irgi reiktų važiuot šįmet, bet neįsivaizduoju, kur...Į Pušyno kelią tikrai nebevažiuosim.
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2007 01 23, 08:31)
Apie Druskininkus nieko, apart čia esančių nuomonių, nežinau. Mums irgi reiktų važiuot šįmet, bet neįsivaizduoju, kur...Į Pušyno kelią tikrai nebevažiuosim.

O kodel Jus nenorite vaziuoti i "Pusyno kelias"? Ten viskas brangoka, maitinimas vors ne trigubai, as galvoju kodel? Gal ten lygis geras. Skambinau, sake, kad reikia kuo anksciau registruotis, nes pastoviai jiems skambina ir rezervuoja vietas.
As taip dabar galvoju apie Druskininkus. Skambinau, sake, kad visur Euro remontas, plastikiniai langai, ne silta, bet ir ne salta (nors nera skresvejo). Tik tirkriausiai nuobodu ir maitinimas mamytei man juokingas atrodo, tik 7 lt per para. Idomiai kaip ten maitina, nes maniskis labai isrankus del valgio.
Tarp kitko, man dar siulo i Utena vaziuoti, sako, kad ten geros salygos.
Atsakyti
QUOTE(valiar @ 2007 01 23, 14:04)
As taip dabar galvoju apie Druskininkus. Skambinau, sake, kad visur Euro remontas, plastikiniai langai, ne silta, bet ir ne salta (nors nera skresvejo). Tik tirkriausiai nuobodu ir maitinimas mamytei man juokingas atrodo, tik 7 lt per para. Idomiai kaip ten maitina, nes maniskis labai isrankus del valgio.

nu vat idomu kaip istikruju dabar yra, galetu kas neseniai buvo pasidalint informacija ax.gif
gintare irgi 7 lt maistas, bet nera nuobodu, eini prie juros, prie gintaro muziejaus ir t.t. ir valgis gan normalus. maniskis viska valge, o jei dar spedavo pasirinkt tai is vis lafa buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valiar @ 2007 01 23, 15:04)
O kodel Jus nenorite vaziuoti i "Pusyno kelias"? Ten viskas brangoka, maitinimas vors ne trigubai, as galvoju kodel? Gal ten lygis geras. Skambinau, sake, kad reikia kuo anksciau registruotis, nes pastoviai jiems skambina ir rezervuoja vietas.

Nenorim todėl, kad netikiu jog kas nors pasikeitė nuo vasaros. Procedūros ten tikrai labai geros ir požiūris į darbą darbuotojų labai atsakingas, bet mamas su vaikais apgyvendina nuo tarybinių laikų neremontuotose patalpose (vaikus, kurie be mamų, vilniečius tame pačiame pastate kur vyksta procedūros, ten tikrai labai thumbup.gif ).jei II ar III korpuse - labai klaiku...o maisto mamai ten net neprireikė išsipirkt, nes nuo maisto abu vaikai sublogavo (tuo metu ne tik mano vaikai, todėl negaliu sakyt, kad manieji išrankūs), o paskutinėm dienom ir man labai prastai su skrandžiu buvo. Apie maisto pasirinkimą nebuvo nė kalbos, nors tik atvažiavus labai uoliai visi klausinėjo, ar kam nealergiški. Bet turbūt reikia savo kailiu patirt, kad suprastum, kaip ten yra. Patenkinti buvo tik tie, kurie važinėjo iš artimesnių vietų ir maitintis bei gyvent neprireikė...tai mano įspūdžiai iš praeitos vasaros...
Atsakyti
As dar pakolkas neasisprendziau kur vaziuoti. I "Pusyno kelias" skambinau, tai sake, kad ka tik suremontavo viena pastata, tai ten i apgyvendins, jeigu nuspresim vaziuoti, tai galvoju gyvenimo salygos bus neblogos. Dabar galvoju del maisto, kodel ten taip brangu? Mes is Visagino ,tai pliusas kad vaziuoti netoli. O kaip nuvaziuoti i Druskininkus, gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Megiuke @ 2007 01 10, 15:07)
gal kas buvot utenos vaiku sanatorijoje ir galite papasakoti kaip ten viskas yra, kaip proceduros, gyvenimo salygos? Ar mamos su vaiku gyvena vieni kambari ar tenka dalintis su kuo nors kambariu?

as irgi planuoju i utena,bet nerandu jokiu atsiliepimu,gal ten niekas nevaziuja?
Atsakyti
4u.gif Sveiki norėtumėm ir mes į Palangą, bet ten po širdies operacijų vaikiukų nepriima, o Druskininkuose nelabai geri atsiliepimai. Gal dar kur priima vaikiukus su širdelės ligom g.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes, esu naujoke siame porteale, bet gal kas gali informuoti ar reikalauti ( ir pas ka) siuntimo i sanatorija vaikui kuriam 6 metai po bronchopneuminijos, ar mums tokia privilegija neprikauso? taip pat smalsu suzinoti kaip apmoka ligoniu kasos sias proceduras, ar mamoms duodamas biuletenis ar reik atostogas savo saskaita pasiimti. Labai dekoju is anksto uz atsakymus. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes norejau pasiteirauti spie Palangos senatorija Gintaras? Gal ka sbuvote neseniai kaip ten dabar viskas yra?
Atsakyti
Aš pernai vežiau savo dukra į Druskininkus.Už procedūras mokėjau pati.Nes teiravausi pas gydytoja tai ji sakė, kad vaikas gali gauti kelelepį jei per metus bent 3 kartus serga bronchitu.O šeip silpnas nieko nepriklauso.Vežėm per pavasario atostogas 2 savaitėm.Maniau pailsės, atsigaus.Kai pamačiau koridoriu, palatas išsižiojau doh.gif .Siaubas kažkoks remonto nedaryta nuo ,,rusų,, laikų lovos baisios spintos sulūže.Bet jei jau nuvažiavom iš kito Lietuvos galo sakau visvien paliksiu.Nors gydytoja papuolė maloni.Paskyrė daugybe procedūrų, bet po 5 min biggrin.gif jokio poveikio nemačiau tik mergaitė skambydavo ir vergdavo, kad liūdna vaikų tik keletas ir maistas šlykštus.Aišku jei vaikai sunkiai serga jei pabūtų nors 2 mėn, tai gal ir pagerėtų, bet jei tik šeip tai jokiu būdu neverta schmoll.gif
Atsakyti
Aš su vaiku gruodį mėn. buvau Druskininkuose. Tai galiu pasakyti apie sanatorija: palatos sutvarkytos: plastikiniai langai, gyvenom su vaiku dviese, bet yra ir tokiu palatu kur guli mama+vaikas; mama+vaikas. Mūsų WC priklausė 2 palatom (jis sujungtas su kambariais, nereikėjo išeiti į koridorį). Vienu žodžiu sąlygos normalios, mes buvom 3 savaites, vaikui 2 metukai. Dėl valgio, maitinimas vidutiniškas ( ne aš, nei mano vaikas ne valgėm, bet mes tokie valgytojai doh.gif ), bet pliusas yra tame, kad šalia daug parduotuvių (norfa, maxima, iki drinks_cheers.gif ). Mes vėl planuojam važiuoti pavararį.
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2007 02 01, 09:07)
Aš su vaiku gruodį mėn. buvau Druskininkuose. Tai galiu pasakyti apie sanatorija: palatos sutvarkytos: plastikiniai langai, gyvenom su vaiku dviese, bet yra ir tokiu palatu kur guli mama+vaikas; mama+vaikas. Mūsų  WC  priklausė 2 palatom (jis sujungtas su kambariais, nereikėjo išeiti į koridorį). Vienu žodžiu sąlygos normalios, mes buvom 3 savaites, vaikui 2 metukai. Dėl valgio, maitinimas vidutiniškas ( ne aš, nei mano vaikas ne valgėm, bet mes tokie valgytojai doh.gif ), bet pliusas yra tame, kad šalia daug parduotuvių (norfa, maxima, iki  drinks_cheers.gif ).  Mes vėl planuojam važiuoti pavararį.

tai ta prasme tualetas kaip bute, tik kad du kambariai ir mazas koridorius g.gif ar as teisingai supratau blush2.gif o cia ar prasei kadf atskirai paguldytu ar kaip?ar palatas valo valytoja, ar pati?jei nepaslaptis, del kokios priezasties vaziavai, nes mes turim del kojyciu vaziuot.gal jei yra kitos problemos ten skirtingai ir guldo.man aktualu nes reik vaziuot ir niekaip neapsisprandziu unsure.gif
Atsakyti