QUOTE(valiar @ 2007 01 23, 15:04)
O kodel Jus nenorite vaziuoti i "Pusyno kelias"? Ten viskas brangoka, maitinimas vors ne trigubai, as galvoju kodel? Gal ten lygis geras. Skambinau, sake, kad reikia kuo anksciau registruotis, nes pastoviai jiems skambina ir rezervuoja vietas.
As taip dabar galvoju apie Druskininkus. Skambinau, sake, kad visur Euro remontas, plastikiniai langai, ne silta, bet ir ne salta (nors nera skresvejo). Tik tirkriausiai nuobodu ir maitinimas mamytei man juokingas atrodo, tik 7 lt per para. Idomiai kaip ten maitina, nes maniskis labai isrankus del valgio.
Tarp kitko, man dar siulo i Utena vaziuoti, sako, kad ten geros salygos.
Nenorim todėl, kad netikiu jog kas nors pasikeitė nuo vasaros. Procedūros ten tikrai labai geros ir požiūris į darbą darbuotojų labai atsakingas, bet mamas su vaikais apgyvendina nuo tarybinių laikų neremontuotose patalpose (vaikus, kurie be mamų, vilniečius tame pačiame pastate kur vyksta procedūros, ten tikrai labai
).jei II ar III korpuse - labai klaiku...o maisto mamai ten net neprireikė išsipirkt, nes nuo maisto abu vaikai sublogavo (tuo metu ne tik mano vaikai, todėl negaliu sakyt, kad manieji išrankūs), o paskutinėm dienom ir man labai prastai su skrandžiu buvo. Apie maisto pasirinkimą nebuvo nė kalbos, nors tik atvažiavus labai uoliai visi klausinėjo, ar kam nealergiški. Bet turbūt reikia savo kailiu patirt, kad suprastum, kaip ten yra. Patenkinti buvo tik tie, kurie važinėjo iš artimesnių vietų ir maitintis bei gyvent neprireikė...tai mano įspūdžiai iš praeitos vasaros...