QUOTE(zuika12 @ 2008 05 23, 14:09)
Depresija aciu uz issamu paaiskinima
tada bandysime ir mes jau nuo pirmadienio tvarkyti dokumentus
mums sake birzelio 16d. ira kelialapis.
Dar vienas klausimas
tie neisperkami kambariukai tai atskiri? ta prasme be jokiu mamu ir be tv ir ttt.
Taip,visi kambariai yra dviviečiai(mamai su vaiku),prie kambario vonios kambarys,teliką reikia vežtis savo,aš vešiuos,arba bent radiją kokią kad nebūtų taip liūdna jeigu lytų ir negalėtumėt išeit
šaldytuvas yra koridoriuj,prie seselių posto,ten kur pasideda paaugliai geriau dėtis,nes būna užrakinta,sesučių paprašai rakto ir pasiimi kada nori,aišku konforto didelio nerasi,ne namai,bet aš nesu išlepus ir man gerai taip,juolab nežadu kambary tupėt,stengsiuos kuo daugiau savo kruopą vedžiot po lauką,kvėpuot grynu oru,kad tik nesusirgtumėm(nusispjaunu 3 kartus
)tiesa,mano draugė važiuoja nuo birželio 16 dienos,jos mergaitei jau 9 bet ji dar važiuos kartu,kažkaip sutvarkė jai daktarė kad nereiks jai mokėt,o šiaip nuo 7 m.tėvam viskas mokama,vienu žodžiu viską gali tie daktarai sutvarkyt tik reikia noro...
aišku ten nuvažiavus kažkaip turės ''atsilygint''daktarei,ta prasme koki lauknešėlį ir tiek
Papildyta:
QUOTE(igveta @ 2008 05 23, 14:30)
Tai vistiek nelabai suprantu, jei gauni kelialapi, jame nenurodoma į kokią sanatoriją važiuoji, tai kodėl mums gydytoja liepė susiskambint su Druskininkais arba Palanga ir susitarti kada mus priims. Palanga tik nuo rugsėjo 15 gali priimt, Druskininkai anksčiau, t.y. vasarą. Veiksmas vyko kovo mėnesį. Įdomu kaip būtų, jeigu imtum ir paskambintum, susitvarkęs popierius su ligonių kasom, į tą pačią Palangą ir pasakytum, kad turi siuntimą, koks veiksmas toliau, ar priimtų ar ne.
Turi priimt,jei turi visus popierius iš ligonių kasų,tik skambint ne į registratūrą o vedėjai,ar direktoriui,turėtų būt nete tel.