Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vilsiketa @ 2008 05 21, 23:50)
Noriu paklausti, kodel taip ilgai jums tenka laukti vietos t.y.rugsejo 22. Kas jums nurode tokia data?

Man irgi labai keista... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 22, 06:52)
Man irgi labai keista... g.gif

siaip irgi apie tai pagalvojau, nes kai skambinau i gintara ir norejau susitarti veliau truputuka atvaziuot, man pasake, kad ne viesbutis ir vietu nerezervuoja, nebent kelias dienas i prieki....
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 22, 09:06)
siaip irgi apie tai pagalvojau, nes kai skambinau i gintara ir norejau susitarti veliau truputuka atvaziuot, man pasake, kad ne viesbutis ir vietu nerezervuoja, nebent kelias dienas i prieki....

Ir dar,kaip ta gydytoja žino kad būtent nuo tokios datos turės,kai taip dar toli tas rugsėjis?mano tai sužino tik prieš mėnesį,pvz.balandžio pabaigoj tik žinojo kad galim važiuot gegužės 19 arba 27 dieną...pati mačiau tuos kelialapius,ji katik buvo gavus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes gavome kelelapi i Gintara nuo birzelio 2d., mano dukrytei 5 metukai, ieskom draugu, gal kas vaziuosite tokiu laiku smile.gif
Atsakyti
Gintare vietu nera iki rugsejo men. Idomu kaip jums pavyko gaut iskart vietas birzelio 2d.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Korna @ 2008 05 22, 15:40)
Sveiki, mes gavome kelelapi i Gintara nuo birzelio 2d., mano dukrytei 5 metukai, ieskom draugu, gal kas vaziuosite tokiu laiku  smile.gif

Jei ne paslaptis, tai kaip pavyko, nes mes kai išsireikalavom siuntimo į sanatoriją, jau net nesakau kad gavom, bet tiesiogine prasme išsireikalavom, tai liepė susiskambinti arba su Druskininkais arba su Palanga, tai Palangoj artimiausia pasiūlyta data buvo rugsėjo 15 d., kai paklausiau ar vasaros laiku neina, tai pasakė, kad vasaros laiku netgi neregistruoja. Veiksmas vyko prieš kokį mėnesį-pusantro. O druskininkuose pasiūlė nuo liepos 21 d, kai pasakiau, kad nelabai tinka, tai pasiūlė nuo rugpjūčio 11 dienos, tai užsirašė vaiko pavardę ir sakė, kai būsit susitvarkę su ligonių kasom, tai prieš atvažiuojant dar pasiskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Ditka @ 2008 05 22, 18:19)
Gintare vietu nera iki rugsejo men. Idomu kaip jums pavyko gaut iskart vietas birzelio 2d..  g.gif

kazkaip idomu su tom sanatorijom g.gif veniem sako yra, kitiem-nera ax.gif gal kas zinote kokia sistema priima zmones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 22, 18:33)
kazkaip idomu su tom sanatorijom  g.gif  veniem sako yra, kitiem-nera ax.gif  gal kas zinote kokia sistema priima zmones?  g.gif

Aš taip įtariu daktarai "draugauja" su sanatorijų vedėjom, o po to "po blatu" pacientai gauna tos stebuklingus kelelapius. lotuliukas.gif Nors, mano terapeute iškart pasakė, "jeigu norit gauti efektingą gydymą, tai i Palangą važiuoti vasara neverta schmoll.gif vienintelis plusas - jura...
O Abromiškese yra didelis ežeras -irgi neblogai biggrin.gif Ir vietu dar yra. Mes užsiregistravom nuo 19d. Gal kompanija atsiras : cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditka: 22 gegužės 2008 - 20:14
[quote=Ditka,2008 05 22, 22:11]
Aš taip įtariu daktarai "draugauja" su sanatorijų vedėjom, o po to "po blatu" pacientai gauna tos stebuklingus kelelapius. lotuliukas.gif

Taip,mano daktarė sakė kai susitvarkysiu su ligoniu kasom(rytoj einu),ji paskambins sanatorijos vedėjai kad mums rezervuotų kambarį ax.gif pasakysiu atvirai,mūsų daktarė ''patepta''kaip reikiant,todėl taip ir pasistengs... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Korna @ 2008 05 22, 17:40)
Sveiki, mes gavome kelelapi i Gintara nuo birzelio 2d., mano dukrytei 5 metukai, ieskom draugu, gal kas vaziuosite tokiu laiku  smile.gif

Mergaites, galit man pasakyti Gintaras tai Palangoje?
o ka ten taip sunku patekti?
Atsakyti
Paskaiciau, kad mamos vezesi du vaikus, jei vienam tik kelialapis? O ten nufotografuotas kambarys su vonia tai kaip suprantu tai mokami?
Labai aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 22, 19:33)
kazkaip idomu su tom sanatorijom  g.gif  veniem sako yra, kitiem-nera ax.gif  gal kas zinote kokia sistema priima zmones?  g.gif

Sveikos mamytes, mes sanatorija gavome paprasciausiu budu. Kreipemes i apylinkes gydytoja, kuri kad ir labai nenoredama paskyre siuntima i sanatorija. Vieta buvo skirta geguzes galui. Dabar kai arteja geguzes galas as vel paskambinau gydytojai, ji pradejo tvarkyti visus dokumentus i ligoniu kasa. Kaip as suprantu kelialapio gavimo esme , tai viskas daktaru rankose, mes nieko negalime keisti, skambinti i sanatorijas ir t.t. Visa darba ir derybas su sanatorijomis atlieka daktarai, bet ne mamos.
Atsakyti