Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 19, 20:03)
Suprantu kad sunku patekti,bet jei jau turi kelialapį konkrečiai dienai tai ir turi priimti,negi būtina dar skambint ir klaust ar priims? g.gif

o kodel turi priimti - su kelialapiu tu gaunu finansavima sanatoriniam gydymui.
Lygiai taip pat gauna ir visi kiti. Ligoniu kasos netikrina ar yra tuo metu laisvu vietu sanatorijose - cia jau teveliu rupestis.
Juolab, kad paciame kelialapyje net nebuna nurodyta i kuria sanatorija tau reika vaziuoti - renkiesi pats, arba tai nusprendzia tave gydanti gydytoja. O ligoniu kasos tau tik pateikia sarasiuka, kuriose sanatorijose tu gausi tau skiriama gydyma.
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 20, 09:59)
tai cia, man atrodo , visi virusai, kai viduriuojama, vemiama-adeno vadina. bjaurybe  unsure.gif  beeeee...  blink.gif

na v, pakalbejau su mama-sako, tikrai pirmame aukste buna skersveju, nes duru neuzdaro  rolleyes.gif  bet i proceduras eina su bliuzonu, ir kapisonu ant galvos  rolleyes.gif

Aš irgi savo panikę atrodo taip saugojau, bet vistiek nenusaugojau, o gal čia ne tie skersvėjai kalti. Juk susirenka tiek daug sirgusių ir vis dar sergančių vaikiukų... Tai užsikrėsti nėra labai sunku....
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 20, 10:59)
tai cia, man atrodo , visi virusai, kai viduriuojama, vemiama-adeno vadina. bjaurybe  unsure.gif  beeeee...  blink.gif

na v, pakalbejau su mama-sako, tikrai pirmame aukste buna skersveju, nes duru neuzdaro  rolleyes.gif  bet i proceduras eina su bliuzonu, ir kapisonu ant galvos  rolleyes.gif

Aš tai dar ir kepurytę uždėsiu ax.gif smile.gif
Nežinau kiek metų jūsų močiutei,bet aš jai nepavydžiu...būt su mažu vaiku santorijoj nepyragai,o dar vyresniam žmogui doh.gif mano daug pažystamų,kaimynių ir bendradarbių yra važiavę su anūkais,bet po pirmo karto visos purtėsi''daugiau ne schmoll.gif '',privargsta juodai,tik gal kitos nesiskundžia g.gif mano tėveliam dar tik 55 m.,bet nė už ką nevažiuotų,nors yra auksiniai seneliai ir be proto myli anūkes,na aišku dar nuo vaiko priklauso,o kai mano aktyvistė visą dieną penktą pavarą įjungus,net pietų nevisada pavyksta nuguldyt,tai seneliam ten būtų amen lotuliukas.gif aš pati laukiu ir bijau,nes žinau kad buds sunku su ja,nors ir dičkė kartu važiuos,bet ta nelabai padės žiūrėt,ją jau sesė irgi baigia negyvai užkamuot doh.gif ot ir neišnešiotukė,kai gimė ir mėnesį gulėjo sunkios būklės reanimacijoj kas galėjo pagalvot kad tokia išaugs,daktarai kai nuvežam į Kauną profilaktiškai,tai tik galvas kraipo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 20 gegužės 2008 - 12:16
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 20, 12:06)
Aš tai dar ir kepurytę uždėsiu ax.gif  smile.gif
Nežinau kiek metų jūsų močiutei,bet aš jai nepavydžiu...būt su mažu vaiku santorijoj nepyragai,o dar vyresniam žmogui doh.gif mano daug pažystamų,kaimynių ir bendradarbių yra važiavę su anūkais,bet po pirmo karto visos purtėsi''daugiau ne schmoll.gif '',privargsta juodai,tik gal kitos nesiskundžia g.gif mano tėveliam dar tik 55 m.,bet nė už ką nevažiuotų,nors yra auksiniai seneliai ir be proto myli anūkes,na aišku dar nuo vaiko priklauso,o kai mano aktyvistė visą dieną penktą pavarą įjungus,net pietų nevisada pavyksta nuguldyt,tai seneliam ten būtų amen lotuliukas.gif aš pati laukiu ir bijau,nes žinau kad buds sunku su ja,nors ir dičkė kartu važiuos,bet ta nelabai padės žiūrėt,ją jau sesė irgi baigia negyvai užkamuot  doh.gif ot ir neišnešiotukė,kai gimė ir mėnesį gulėjo sunkios būklės reanimacijoj kas galėjo pagalvot kad tokia išaugs,daktarai kai nuvežam į Kauną profilaktiškai,tai tik galvas kraipo lotuliukas.gif

maniskis irgi greitas, bet ji ten turi daug uzsiemimu. mano mamai 49 metai, turi pedagonini issilavinima. kazkaip moka ji uzimti, sudominti. pati panorejo vaziuot, nes kitaip neturetumem kaip nvaziuot i sanatorija. dar turiu maza dukryte... kaip jau ir minejau, mums tai labai netiketi ir nemalonus rupesciai. vaikas tesiagydyma sanatorijoj iskart po ligonines. kaip suprantu cia kai kuriuos turi glimybe paderint laika, susiplanuot kelione i sanatorija. pas mus viskas vyko spontaniskai....

Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 20, 13:06)
g.gif mano tėveliam dar tik 55 m.,bet nė už ką nevažiuotų,nors yra auksiniai seneliai ir be proto myli anūkes,na aišku dar nuo vaiko priklauso,o kai mano aktyvistė visą dieną penktą pavarą įjungus,net pietų nevisada pavyksta nuguldyt,tai seneliam ten būtų amen :

na mano irgi tikrai ne is ramiuju, bet mano mama vaziuos antra karta. Si kart pati pasisiule, kai kalba apie tai isplauke.
Va antro vaiko nelabai nori imti, nes tada nepailsetu, bet su viena mazaja ir susitvarko ir pailsi.
o pietu miegas tokio amziaus vaiku tikrai dar yra butinas, juolab sanatorijoje, kur vaikams buna didelis fizinis kruvis.
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 20, 14:51)
maniskis irgi greitas, bet ji ten turi daug uzsiemimu. mano mamai 49 metai, turi pedagonini issilavinima. kazkaip moka ji uzimti, sudominti. pati panorejo vaziuot, nes kitaip neturetumem kaip nvaziuot i sanatorija. dar turiu maza dukryte... kaip jau ir minejau, mums tai labai netiketi ir nemalonus rupesciai. vaikas tesiagydyma sanatorijoj iskart po ligonines. kaip suprantu cia kai kuriuos turi glimybe paderint laika, susiplanuot kelione i sanatorija. pas mus viskas vyko spontaniskai....

Dar geriau kai viskas greitai,nereik ilgai sukt galvos g.gif aš kolkas dar nedirbu,nes mažoji kiekvieną mėnesį serga,pabandėm lankyt darželį,tai 5 dienas nueina ir mėnesį serga,atlyginimas mano nebūtų toks kad galėčiau auklę samdyt,o mano tėvukai dirba,kiti seneliai jau seni ir su tokiu vaiku palikus juos tik pribaigtum... doh.gif visa viltis man ta sanatorija,kad GAL po ji kiek padės ir taip dažnai nebesirgs ir aš jau galėsiu eit į darbą,labai sunku pragyvent kai vienas tėtis dirba,bet ką padarysi,kol kas yra taip...
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 05 20, 15:19)

o pietu miegas tokio amziaus vaiku tikrai dar yra butinas, juolab sanatorijoje, kur vaikams buna didelis fizinis kruvis.

Žinau kad būtinas,net ir mokyklinukui patartina numigt pietų,bet kartais migdau ją po valandą ir ilgiau,o ji neužmiega ir viskas,bėda kad ji neguli viena,turiu ir aš kartu prigult,labai gaila būna laiko jei neužmiega,per valandą galėčiau ką nors pasitvarkyt,ar valgyt padaryt,o čia gulim gulim,o ji juokias ir nemiega doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as turiu klausimeli apie Saulute, pati esu buvusi bet tuomet nereikejo smile.gif
Ar ten yra bevielis internetas ???? zinau, kad mokyklelej yra berods kompai o ir sanatorijoje laisvalaikio kambariuose, bei pas gydytojas tai tikrai , ber ar galesiu ten pahakerint, ar ten tik laidinis unsure.gif
Atsakyti
Gal kas planuoja i Abraomiškių sanatoriją važiuot birželį. Ieškom kompanijos smile.gif
Mums patarė pediatrė. Jos sūnus irgi ten gydėsi, tai labai rekomendavo. Ir ežeras yra, galima pasimaudyt (tikiuosiu bus jau šilta g.gif ) kiek skaičiau atsilėpimų, tai ten mamos liudna, o gydymas ir maitinimas yra geras. Skambinau vedėjai, tai sakė kad tikrai gera sanatorija...
Atsakyti
Labutis, mes gavome kelialapį nuo rugsėjo 22 d. į Gintarą. Mūsų šeimos gydytoja paskambino ir pasakė, kad ji mus užregigistravo į Gintarą ir kad man niekur skambinti nereikia, bet aš gavau kelialapį su mažuoju važiuoti (2 metai), bet tiek laiko palikti vyresnėlį tėčio globai (vyresnėliui 4 metai) nelabai noriu. Todėl kas buvote Gintaro sanatorijoje gal galite patarti ar yra įmanoma važiuoti su abiem vaikais ir ar vyresnėlis galės su mumis visur kartu eiti, ar jam nebus nuobodu. Aš į sanatoriją važiuosiu pirmą kartą, todėl išvis neįsivaizduoju kaip ten viskas vyksta. Iškar ačiū už informaciją 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2008 05 21, 13:39)
Labutis, mes gavome kelialapį nuo rugsėjo 22 d. į Gintarą. Mūsų šeimos gydytoja paskambino ir pasakė, kad ji mus užregigistravo į Gintarą ir kad man niekur skambinti nereikia, bet aš gavau kelialapį su mažuoju važiuoti (2 metai), bet tiek laiko palikti vyresnėlį tėčio globai (vyresnėliui 4 metai) nelabai noriu. Todėl kas buvote Gintaro sanatorijoje gal galite patarti ar yra įmanoma važiuoti su abiem vaikais ir ar vyresnėlis galės su mumis visur kartu eiti, ar jam nebus nuobodu. Aš į sanatoriją važiuosiu pirmą kartą, todėl išvis neįsivaizduoju kaip ten viskas vyksta. Iškar ačiū už informaciją 4u.gif .

manau, kad geriausiai paskambint i sanatorija ir pasitart... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2008 05 21, 15:39)

Manau kad bus sunku ten vienai su dviem mažais vaikais,geriau palikt kam nors prižiūrėt,nes dažniausiai ir sveiki vaikai ten atvažiavę suserga,tai bus tik dar daugiau vargo doh.gif jei ten apsirgs,tai ką tada darysi?juk mažiuką reiks po procedūras vedžiot,o kas pabus su kitu?na nežinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2008 05 21, 14:39)

Noriu paklausti, kodel taip ilgai jums tenka laukti vietos t.y.rugsejo 22. Kas jums nurode tokia data?
Atsakyti