Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 18, 15:45)
O kuriam korpuse gyvena? g.gif

antrame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake007 @ 2008 05 18, 19:11)
oi nezinau kaip ten su ta virykle bus  biggrin.gif
man cia paskaicius vis atrodo kad kelione i sanatorija ganetinai sudetingas dalykas  biggrin.gif

Be abejo,bet jei nori kad vaikui po to būtų geriau,tai reikia aukotis,jei tavo taip dažnai neserga,gal dar nebūtina su tokia maža važiuot g.gif mano pvz.mažoji šią žiemą visą prasirgo,kai pagalvoju turbūt nebuvo nuo gruodžio tokios savaitės kad mes nelėktumėm pas gydytoją,jei ne į kliniką,tai tiesiai į vaikų skyrių(mūsų daktarė vedėja skyriaus),jai yra obstrukcinis bronhitas,plius dar dėl gilaus neišnešiotumo reikalinga sanatorija verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 19 gegužės 2008 - 06:59
Vargsiukai musu zuikuciai verysad.gif
uz ka jiems tiek bedeliu... verysad.gif

kaip as bijojau tos sanatorijos-maniskis pirma karta isvaziavo rolleyes.gif
bet kadangi jie gyvena renovuotam kambary-viskuo patenkinti.... vonioj yragyvatukas, kuris nuolat karstas. ant langu zaliuzes, balkonas. kadangi langai iseina i vakarus-vakare kambarys prisisildo nuo saulutes ir buna ganetinai silta visa nakti.... maniskiam patogumu ten tikrai netruksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 19 gegužės 2008 - 07:29
QUOTE(cenzura @ 2008 05 19, 09:14)
Vargsiukai musu zuikuciai  verysad.gif
uz ka jiems tiek bedeliu... verysad.gif

kaip as bijojau tos sanatorijos-maniskis pirma karta isvaziavo  rolleyes.gif
bet kadangi jie gyvena renovuotam kambary-viskuo patenkinti.... vonioj yragyvatukas, kuris nuolat karstas. ant langu zaliuzes, balkonas. kadangi langai iseina i vakarus-vakare kambarys prisisildo nuo saulutes ir buna ganetinai silta visa nakti.... maniskiam patogumu ten tikrai netruksta  ax.gif

O už tą kambarį papildomai sumokėjo,ar taip gavo?Jei ne paslaptis? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 19, 10:20)
O už tą kambarį papildomai sumokėjo,ar taip gavo?Jei ne paslaptis? ax.gif  g.gif

ne paslaptis 4u.gif sitas kambarys kainuoja 20 lt i para. registraturoj "juodai" nieko nemokejo ax.gif pries vaziuojat as paskambinau pasiteiraut del vietu... ir paprasiau mums "rezervuoti" (paskambinau pirmadieni, o jie nuvaziavo treciadieni).

siaip, sakau, kol kas patenkinti viskuo... 4u.gif
aisku sunui supakavau kaldryte, pagalvele-bet galejau ir nepakuot, nes dave odejaliuka ir priedo vilnone kaldryte ax.gif , bet vaikui vis tiek jaukiau, kai savo, is namu turi 4u.gif kambarys atrodo, kaip nuotraukuose, kur cia buvo idetos...
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 19, 12:30)
ne paslaptis  4u.gif  sitas kambarys kainuoja 20 lt i para. registraturoj "juodai" nieko nemokejo ax.gif pries vaziuojat as paskambinau pasiteiraut del vietu... ir paprasiau mums "rezervuoti" (paskambinau pirmadieni, o jie nuvaziavo treciadieni). 

siaip, sakau, kol kas patenkinti viskuo...  4u.gif
aisku sunui supakavau kaldryte, pagalvele-bet galejau ir nepakuot, nes dave odejaliuka ir priedo vilnone kaldryte  ax.gif , bet vaikui vis tiek jaukiau, kai savo, is namu turi  4u.gif  kambarys atrodo, kaip nuotraukuose, kur cia buvo idetos...

Ačiuks,viskas aišku,aš irgi žadu paimt nors pledus,o dičkė mano be savo pagalvės tikrai nevažiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 19, 07:58)
Be abejo,bet jei nori kad vaikui po to būtų geriau,tai reikia aukotis,jei tavo taip dažnai neserga,gal dar nebūtina su tokia maža važiuot g.gif mano pvz.mažoji šią žiemą visą prasirgo,kai pagalvoju turbūt nebuvo nuo gruodžio tokios savaitės kad mes nelėktumėm pas gydytoją,jei ne į kliniką,tai tiesiai į vaikų skyrių(mūsų daktarė vedėja skyriaus),jai yra obstrukcinis bronhitas,plius dar dėl gilaus neišnešiotumo reikalinga sanatorija verysad.gif

tai kad maniske irgi serga ir serga ir ta beda ne viena o ju daug ji turi sunkia negalia ir jos poreikiai kitokie negu sveikesniu vaiku. valgyt jei mazai tik kas galima beto ji nemoka kramtyti todel ir man idomu tos buitines salygos. nes pvz kaip nesenai gulejom Kauno klinikose tai palatoj kriauleje silto vandens nebuvo tai parsiveziau mazaja issutusia visa. man paciai tai kas as jau pripratus prie visokiu salygu g.gif
Atsakyti
kad man atrodo, kd sveiki vaikai negauna siuntimu i sanatorijas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 19, 15:08)
kad man atrodo, kd sveiki vaikai negauna siuntimu i sanatorijas  verysad.gif

Na žiūrint kaip kam atrodo tas ''sveiki'',žinau kur vaikas gal tik porą kartų metuose suserga,o mama su daktare geros draugės ir pasiima kelialapį,o ko nenuvažiuot prie topačio ir mamai poilsis,o dar vasaros metu tai išvis pasaka smile.gif
Atsakyti
negauna sveiki vaikai g.gif bet as manau kaip nori viskas dabar imanoma tik litu reikia tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake007 @ 2008 05 19, 14:37)
tai kad maniske irgi serga ir serga ir ta beda ne viena o ju daug ji turi sunkia negalia ir jos poreikiai kitokie negu sveikesniu vaiku. valgyt jei mazai tik kas galima beto ji nemoka kramtyti todel ir man idomu tos buitines salygos. nes pvz kaip nesenai gulejom Kauno klinikose tai palatoj kriauleje silto vandens nebuvo tai parsiveziau mazaja issutusia visa. man paciai tai kas as jau pripratus prie visokiu salygu  g.gif

Na jūsų atveju tada tikrai reikia išsiklausinėt gerai apie tuos kambarius,arba imt Gintare iškart renovuotą g.gif pas mus tai kažkodėl tik į Palangą siunčia,negirdėjau kad kas gautų kelialapius kur nors kitur g.gif
Papildyta:
QUOTE(plastake007 @ 2008 05 19, 16:02)
negauna sveiki vaikai  g.gif bet as manau kaip nori viskas dabar imanoma tik litu reikia tureti  smile.gif

drinks_cheers.gif Visiškai teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 19, 14:02)
Na žiūrint kaip kam atrodo tas ''sveiki'',žinau kur vaikas gal tik porą kartų metuose suserga,o mama su daktare geros draugės ir pasiima kelialapį,o ko nenuvažiuot prie topačio ir mamai poilsis,o dar vasaros metu tai išvis pasaka smile.gif

nu nezinau... gal but ir yra tokiu... bet as paskaiciau savo vaiko epikrize po ligos ir man vos sirdis nesustojo... atiduociau viska, kad tik nepalikinet savo zuikio reanimacijoj vieno...

siaip mama man sake, kad daktaram gintare jau atrodo, kad mes pirkom si kelialapy, nes vaikas po plauciu uzdegimo, o darant masazusnekosti ir drusku kambary nekosti. o man tik nerima kelia, nes as maciau plauciu nuotraukas... vieno plaucio beveik nesimate-vienas juodas pplemas. kad nebutu kokiu rimtu problemu (vis pagalvoju apie vezi). tikiuosi musu daktarai viska daro teisingai unsure.gif
Atsakyti