Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(shimmer @ 2008 05 15, 11:03)
Dekui, bet mus siuncia seimos gydytoja ir butent i Druskininkus-pasirinkimo neturim ax.gif
O kaip Druskininkuose-nera ten zalumos? g.gif kokio miskelio ar parkelio pasivaiksciojimui?nesu niekad buvusi Druskininkuose blush2.gif

Oi tirai pasivaiksciojimamas puikiu vietu yra, o jei dar su maske tai manau dar daugiau, prie sanatorijos didziulis miskas, prie upes nusileidu vaiku megstama :antyciu serykla" biggrin.gif , yra ir ezeras su gulbem , uz jo velgi miskas, siaip ir ta senoji druskininku dalis super pasivaiksciot pazioplinet, tik reikia kad vaikas megtu slampinet ir oras nejurtu, mes pernai rugseji buvom super, ai dar galima laivu pasiplaukiot , maniskis kaifavo biggrin.gif , siemet pasiliksim maske ir dvirati pasiimsim, tikiuosi bus dar smagiau

o musu siaip teiravosi kur vyksim, o ana kart kai dar nebuvom niekur susitare, tai aplamai nerase jokios sanatorijos , pasimk kelialapi mol ir varyk kur priims rolleyes.gif

siaip jei vaikas mazas tikrai bus geresnes salygos mazuju skyriuje, tik as prasyciaus ne pirmam aukste, nes jau sakiau koki ten vaizda maciau, bet gal tai tik isskirtinis toks pasitaike lotuliukas.gif

ai tiesa siulyciau pasiimt kokiu uzuolaidu langui prisidengt, nes kaip ir neteko matyt, daugiausia kazkie skudureliai pusei lango doh.gif , na mes jau kaip pabuvoje tai manau nemazai ko teks susikraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2008 05 15, 17:05)
, mes pernai rugseji buvom super, ai dar galima laivu pasiplaukiot , maniskis kaifavo  biggrin.gif , siemet pasiliksim maske ir dvirati pasiimsim, tikiuosi bus dar smagiau

Mes irgi rugseji buvom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2008 05 15, 15:05)
Oi tirai pasivaiksciojimamas puikiu vietu yra, o jei dar su maske tai manau dar daugiau, prie sanatorijos didziulis miskas, prie upes nusileidu vaiku megstama :antyciu serykla"  biggrin.gif , yra ir ezeras su gulbem , uz jo velgi miskas,  siaip ir ta senoji druskininku dalis super pasivaiksciot pazioplinet, tik reikia kad vaikas megtu slampinet ir oras nejurtu, mes pernai rugseji buvom super, ai dar galima laivu pasiplaukiot , maniskis kaifavo  biggrin.gif , siemet pasiliksim maske ir dvirati pasiimsim, tikiuosi bus dar smagiau

o musu siaip teiravosi kur vyksim, o ana kart kai dar nebuvom niekur susitare, tai aplamai nerase jokios sanatorijos , pasimk kelialapi mol ir varyk kur priims rolleyes.gif

siaip jei vaikas mazas tikrai bus geresnes salygos mazuju skyriuje, tik as prasyciaus ne pirmam aukste, nes jau sakiau koki ten vaizda maciau, bet gal tai tik isskirtinis toks pasitaike lotuliukas.gif

ai tiesa siulyciau pasiimt kokiu uzuolaidu langui prisidengt, nes kaip ir neteko matyt, daugiausia kazkie skudureliai pusei lango  doh.gif , na mes jau kaip pabuvoje tai manau nemazai ko teks susikraut ax.gif

oi, tai fainai thumbup.gif
dekui labai.
gal dar ka prisiminsit ka pasiimti-tai brukstelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif mes su mazaja ruosemes vaziuoti i Druskininku Saulutes sanatorija, bet cia komentaru pasiskaicius mane istiko sokas ir as nebenoriu sanatorijos g.gif
mano mazojai yra sutrikusi vystimosi raidos tai gal kas zino kur dar tokius vaikucius priima ne tik i Saulute, nes as jau ten bijau vaziuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake007 @ 2008 05 17, 01:01)
sveikos merginos  smile.gif mes su mazaja ruosemes vaziuoti i Druskininku Saulutes sanatorija, bet cia komentaru pasiskaicius mane istiko sokas ir as nebenoriu sanatorijos  g.gif
mano mazojai yra sutrikusi vystimosi raidos tai gal kas zino kur dar tokius vaikucius priima ne tik i Saulute, nes as jau ten bijau vaziuot  verysad.gif

Jeigu klausysi visų ką čia rašo tai niekur neišvažiuosit lotuliukas.gif yra visokių žmonių ir visokių nuomonių,kas įpratę prie konforto ir kad apie juos šokinėtų tai jiems ir būna stresas neradus to,ko tikėjos nuvažiavus,aš pvz.išvažiuoju su abiem merginom į Gintarą nuo 27 d.,irgi visokių čia prisiskaičiau komentarų,bet esu nusiteikus bet kam,nes svarbiausia ko tikiuos,kad po sanatorijos vaikai mažiau sirgs,o dėl gyvenimo salygų ir aptarnavimo galiu pasakyt,kad pirmiausia važiuojam gydyt vaikų,ir jeigu būsit surūgę ir amžinai nepatenkintos kažkuom,tai ir tas personalas atitinkamai į jus žiūrės,mano draugės į Gintarą važiuos jau 7 metai,niekada negavo jokių ten renovuotų kambarių ir panašiai,ir elgiasi sesutės gražiai,ir procedūras įmanoma susitart kad nuo ryto viską atlikt,manau kad reikia biški nusileist ant žemės ir pagalvot kad kelialapius gaunam jau yra gerai,nes žinau daug kurie negauna,ir tuo tik džiaukitės ir važiuokit,linkiu optimizmo mamytei ir vaikučiui sveikatytės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shimmer @ 2008 05 15, 13:03)
Dekui, bet mus siuncia seimos gydytoja ir butent i Druskininkus-pasirinkimo neturim ax.gif
O kaip Druskininkuose-nera ten zalumos? g.gif kokio miskelio ar parkelio pasivaiksciojimui?nesu niekad buvusi Druskininkuose blush2.gif

Nu jei Druskininkuose nebūtų kur pasivaikščiot,tai nežinau tada kur dar... lotuliukas.gif Man ten tikras rojus,gaila kad labai toli gyvenam,jei arčiau,tai nuvažiuočiau bent pasivaikščiot po miestą,jaučiu didelę nostalgiją... 4u.gif
Atsakyti
Teisingai, manau, kad kiekvienam savo. Bet, dazniausiai i sanatorija vaziuojama ne trumpam laikui, todel patogumas tikrai svarbu. Man, asmeniskai, buvo tikrai nepatogu su vaikuciu buti Kacergines sanatorijoje, nes kazkaip dalintis vonia ir kriaukle su kruva mamyciu ir vaikuciu nei sis, nei tas. Arba miegoti lovose, kur vietoj ciuziniu kaldros patiestos schmoll.gif Taip kad tikrai svarbu pasiklausyti kitu mamyciu ispudziu...
Atsakyti
as aisku nesitikiu 5 zvaigzduciu viesbucio, bet bent elementarus patogumai kaip nusiprausti vaika nuprausti, be to vaikas tai mazas ir buteliukus virinti reik ir valgyti jei isvirti nes mazai ka jei galima valgyt tai net nezinau g.gif o gal kas esat buve panemunes sanatorijoj Kaune. as ju internetiniame puslapyje prisiskaiciau tai ten graziai jie apie save raso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 17, 09:44)

Nu jei Druskininkuose nebūtų kur pasivaikščiot,tai nežinau tada kur dar... lotuliukas.gif Man ten tikras rojus,gaila kad labai toli gyvenam,jei arčiau,tai nuvažiuočiau bent pasivaikščiot po miestą,jaučiu didelę nostalgiją... 4u.gif

Visiskai pritariu
Atsakyti
QUOTE(plastake007 @ 2008 05 18, 00:18)
as aisku nesitikiu 5 zvaigzduciu viesbucio, bet bent elementarus patogumai kaip nusiprausti vaika nuprausti, be to vaikas tai mazas ir buteliukus virinti reik ir valgyti jei isvirti nes mazai ka jei galima valgyt tai net nezinau g.gif  o gal kas esat buve panemunes sanatorijoj Kaune. as ju internetiniame puslapyje prisiskaiciau tai ten graziai jie apie save raso  4u.gif

Na nelabai tikiu kad kur nors kambariuose būtų vyryklė,bet kokiu atveju su mažu vaiku manau teks vežtis kokią el.plytelę kad kažką galėtum pravirt,aš irgi vešiuos į gintarą viską būtiniausią,ir indus,virdulį nusipirkau kad nereiktų tėčio palikt be virdulio namie,vėjelį kad šiltą orą papūstų jei kartais lytų ir būtų kambary drėgna,daug visko,nes juk neparlėksi į kitą galą Lietuvos ir nepasimsi,tik va galvoju ar tilps viskas į septinvietį ''Šaraną'',ar dar reiks priekabą prisikabint? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jau ir minejau mano mama su mano sunumi dabar palangos gintare. kol kas patenkinti. kambary svaru, silta. virduliuka tai tikrai verta su savimi pasiimt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 18, 14:29)
Kaip jau ir minejau mano mama su mano sunumi dabar palangos gintare. kol kas patenkinti. kambary svaru, silta. virduliuka tai tikrai verta su savimi pasiimt.  4u.gif

O kuriam korpuse gyvena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 05 18, 11:14)
Na nelabai tikiu kad kur nors kambariuose būtų vyryklė,bet kokiu atveju su mažu vaiku manau teks vežtis kokią el.plytelę kad kažką galėtum pravirt,aš irgi vešiuos į gintarą viską būtiniausią,ir indus,virdulį nusipirkau kad nereiktų tėčio palikt be virdulio namie,vėjelį kad šiltą orą papūstų jei kartais lytų ir būtų kambary drėgna,daug visko,nes juk neparlėksi į kitą galą Lietuvos ir nepasimsi,tik va galvoju ar tilps viskas į septinvietį ''Šaraną'',ar dar reiks priekabą prisikabint? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi nezinau kaip ten su ta virykle bus biggrin.gif
man cia paskaicius vis atrodo kad kelione i sanatorija ganetinai sudetingas dalykas biggrin.gif
Atsakyti