Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na va, ir mes po sunkios pneumonijos gavom kelialapi i sanatorija. Vaziuos mano mama su sunum i Palangos gintara. Planuoja gyventi renovuotame kambaryje. ax.gif kaip man neramu... tikiuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
Gal galetumet pasakyti kokius dokumentus vezet? as pasitkslinimui blush2.gif pirmas kartas cia pas mus blush2.gif gal kazko dar reiketu? ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 05 12, 13:03)
Na va, ir mes po sunkios pneumonijos gavom kelialapi i sanatorija. Vaziuos mano mama su sunum i Palangos gintara. Planuoja gyventi renovuotame kambaryje.  ax.gif  kaip man neramu... tikiuosi, kad viskas bus gerai  ax.gif 
Gal galetumet pasakyti kokius dokumentus vezet? as pasitkslinimui  blush2.gif  pirmas kartas cia pas mus  blush2.gif  gal kazko dar reiketu?  ax.gif  Aciu  4u.gif

veziesi ligoniu kasu isduotus dokumentus ( finansavimo patvirtinimas) vaiko asmens dokumenta ir vaiko gydytojo israsa apie vaiko bukle. As dar kartu dazniausiai paiimi ir reabilitologo israsa
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 05 12, 12:13)
veziesi ligoniu kasu isduotus dokumentus ( finansavimo patvirtinimas) vaiko asmens dokumenta ir vaiko gydytojo israsa apie vaiko bukle. As dar kartu dazniausiai paiimi ir reabilitologo israsa

o reabilitolo israsa ligoniu kasos sau pasiliko unsure.gif gal jo ir nereikia unsure.gif
Atsakyti
Reabilitologo israso nereikes
Atsakyti
Rytoj važiuojame ir mes į sanatoriją Kačerginėje "Žibutė". Gal kas buvot ir turit naujausių atsiliepimų? Kaip ten tie kambariai ar įmanoma gauti tokį, kad tik aš su vaikučiu būtume be kitų?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2008 05 07, 15:40)
o tai dusas su vonia bendras visiems ar vienam kambariui? g.gif

Druskininkuose, kai mes pernai buvom, buvo vienas sparnas ala atrenovuotas, bet ten vyresniu skyriuje apgyvendina sunkesnius ligonius, o maziu skyrius, esantis tame paciame sparne tai manau jau vel remonto prasosi, na cia kiek as maciau viena kambari pirmame aukste, tai sienos nuo grindu nupelijusios buvo doh.gif , bet tikekimes cia ne visuose taip . Tai tam ala renovuotame sparne kambariai su wc ir dusais , o va ten kur mes gyvenom vyresniu skyriuje (nors maniskis 5 metu, bet pernai tik ten prieme del vietu stokos, tai siemet jau savo noru pas ta pacia gydytoje vaziuojam, nors vietu jau irgi nebera), tai gana baisu, yra dusai bendri suremontuoti, bet kambariai nuo riuriko laiku, mums pernai aplamai pasiseke kambari gauti visai be rozeciu, tai fena pasijungt (vaikui po baseino nudziovint) ar arbatos uzsikais tai tik koridoriuje, na bet cia manau blogesnio tikrai nebus. Visas gyvenimas verda viename pastate ir ta gerai. Kai mes savaitgaliui parlekdavom namo tai puikiai vertemis be skalbyklu, dziovyklu, bet kas is toliau atvaziuja ir su mazesniais vaikiukais, tai tokios paslaugos butu super, juk visu namu nesusivesi.
Tai tiek ispudziu apie druskininkus, po poros savaiteliu vaziuosim vel, gal kasnors pagerejo, nors mazai tiketina, juk juos vis zada parduot ir supers spa centra ikurdint, vieta puiki, o vaikai musu valstybeje zmonemis nelaikomi, ir ju vargeliai niekam nerupi verysad.gif
Atsakyti
Aš kaip ta blondinė iš LNK 4u.gif .
Gal ne į temą paklausiu, bet įdomu g.gif: ar visiems vaikučiams priklauso sanatorija, ar tik po sunkių ligų?
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2008 05 14, 12:33)
Aš kaip ta blondinė iš LNK 4u.gif .
Gal ne į temą paklausiu, bet įdomu g.gif: ar visiems vaikučiams priklauso sanatorija, ar tik po sunkių ligų?

as pvz nezinau ax.gif
mano vaikutis sirgo pneumonija. siandien jau isikure su savo mociute PAlango gintare... ziuresim, kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2008 05 14, 10:20)
Druskininkuose, kai mes pernai buvom, buvo vienas sparnas ala atrenovuotas, bet ten vyresniu skyriuje apgyvendina sunkesnius ligonius, o maziu skyrius, esantis tame paciame sparne tai manau jau vel remonto prasosi, na cia kiek as maciau viena kambari pirmame aukste, tai sienos nuo grindu nupelijusios buvo  doh.gif , bet tikekimes cia ne visuose taip . Tai tam ala renovuotame sparne kambariai su wc ir dusais , o va ten kur mes gyvenom vyresniu skyriuje (nors maniskis 5 metu, bet pernai tik ten prieme del vietu stokos, tai siemet jau savo noru pas ta pacia gydytoje vaziuojam, nors vietu jau irgi nebera), tai gana baisu, yra dusai bendri suremontuoti, bet kambariai nuo riuriko laiku, mums pernai aplamai pasiseke kambari gauti visai be rozeciu, tai fena pasijungt (vaikui po baseino nudziovint) ar arbatos uzsikais tai tik koridoriuje, na bet cia manau blogesnio tikrai nebus. Visas gyvenimas verda viename pastate ir ta gerai. Kai mes savaitgaliui parlekdavom namo tai puikiai vertemis be skalbyklu, dziovyklu, bet kas is toliau atvaziuja ir su mazesniais vaikiukais, tai tokios paslaugos butu super, juk visu namu nesusivesi.
Tai tiek ispudziu apie druskininkus, po poros savaiteliu vaziuosim vel, gal kasnors pagerejo, nors mazai tiketina, juk juos vis zada parduot ir supers spa centra ikurdint, vieta puiki, o vaikai musu valstybeje zmonemis nelaikomi, ir ju vargeliai niekam nerupi verysad.gif

Na tikrai baisu-jei sienos supelijusios. blink.gif Maniskiui astma-tai gydytojai pripazista, kad gali ir pelesis alergizuoti.
Jus pati gal is Druskininku? ax.gif
tai lauksim pasakojimo-kaip ten viskas atrodo dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2008 05 14, 15:35)
Na tikrai baisu-jei sienos supelijusios. blink.gif Maniskiui astma-tai gydytojai pripazista, kad gali ir pelesis alergizuoti.
Jus pati gal is Druskininku? ax.gif
tai lauksim pasakojimo-kaip ten viskas atrodo dabar 4u.gif

Ne mes siaip vilnieciai, isvaziuojam po savaites, Druskininkus renkuosi tik todel, kad jie bent mano manymu puikiai atstato po traumu visa motorika, kai vaziavom iskarto po ligonines efektas buvo thumbup.gif ir sanarius islankste ir kiek imanoma sutvirtino rankyte, nes maniskiui pazeistas nervas, tai pradzioje net kumscio nesuspausdavo ir pirstu nevalde, o dabar tik jegos truksta, bet mes dekingi ir uz tai kaip yra biggrin.gif

http://www.abromiske...=...2&Itemid=22
Manau astma ar kitom plauciu ligom sergantiems butu neblogai, juk ten ir miskas aplinkui smile.gif , galima panarsyt puslapiuka pasiklausinet pasiskambinus, na gal tik ten gali kitiems buti per ramu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MikaPuk: 15 gegužės 2008 - 09:23
QUOTE(MikaPuk @ 2008 05 15, 09:22)
Ne mes siaip vilnieciai, isvaziuojam po savaites, Druskininkus renkuosi tik todel, kad jie bent mano manymu puikiai atstato po traumu visa motorika, kai vaziavom iskarto po ligonines efektas buvo  thumbup.gif ir sanarius islankste ir kiek imanoma sutvirtino rankyte, nes maniskiui pazeistas nervas, tai pradzioje net kumscio nesuspausdavo ir pirstu nevalde, o dabar tik jegos truksta, bet mes dekingi ir uz tai kaip yra biggrin.gif

http://www.abromiske...=...2&Itemid=22
Manau astma ar kitom plauciu ligom sergantiems butu neblogai, juk ten ir miskas aplinkui  smile.gif , galima panarsyt puslapiuka pasiklausinet pasiskambinus, na gal tik ten gali kitiems buti per ramu tongue.gif

Dekui, bet mus siuncia seimos gydytoja ir butent i Druskininkus-pasirinkimo neturim ax.gif
O kaip Druskininkuose-nera ten zalumos? g.gif kokio miskelio ar parkelio pasivaiksciojimui?nesu niekad buvusi Druskininkuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2008 05 15, 13:03)
Dekui, bet mus siuncia seimos gydytoja ir butent i Druskininkus-pasirinkimo neturim ax.gif
O kaip Druskininkuose-nera ten zalumos? g.gif kokio miskelio ar parkelio pasivaiksciojimui?nesu niekad buvusi Druskininkuose blush2.gif

Mes antra karta vaziuosim i Druskininkus,ir butent ten norim.. Pasivaiksciuot tikrai daug kur rasit,tik ,kad orai butu geri thumbup.gif
Siek tiek anksciau viska pasakojau ( auksciau) mirksiukas.gif
Atsakyti