QUOTE(Silvute @ 2008 04 14, 12:58)
visai nesudetinga.
Ruosiames ketvirta karta vaziuoti ( i metu viena karta vaziuojame).
Informuojame savo gydytoja, kad noresime pasinaudoti mums priklausanciu sanatoriniu gydymu, o jinai rezervuoja kelialapi mums ( vaikams yra teikiama pirmenybe pries suaugusius). Ir likus koki men nuo suplanuotos datos, pradedame tvarkytis dokumentus.
Ruosiames ketvirta karta vaziuoti ( i metu viena karta vaziuojame).
Informuojame savo gydytoja, kad noresime pasinaudoti mums priklausanciu sanatoriniu gydymu, o jinai rezervuoja kelialapi mums ( vaikams yra teikiama pirmenybe pries suaugusius). Ir likus koki men nuo suplanuotos datos, pradedame tvarkytis dokumentus.
QUOTE(vilsiketa @ 2008 04 16, 10:15)
Pagaliau ir mums skyre sanatorija geguzes galui. Pradzioje buvau nusivylusi, nes gydytoja is kart pasake sanatorija gauti neimanoma nors vyr.sesute pasake kad vaikams sanatorijos nera ribojamos.
Na tai gerai jums kad jusu gydytojos geros arba neskaito pataisu 2008-01-17 atrodo priimta pataisa, kad galima skirti reabilitacija sanatorijoje, tik JEI NERA GALIMYBES SKIRTI AMBULATORINE REABILITACIJA. O galimybe butent Vilniuje yra Pusyno kelias. Ir viskas, nedave kelialapio. Skambinausi i kasas, pasake, kad butent taip ir yra. Yra pusyno kelias Vilniuj, prasom tenais. Na jau ne, pagalvojau, praejau kryziaus kelius bet gavau siuntima i Abromiskes. Proceduru daugybe, baigiasi vienokios, skiria kitokias.
O del vasaros, tai as nesiverzciau i tas sanatorijas, nebent is tiesu labai reikia, nes vasara jos perpildytos, siuncia daug vaiku is vaiku namu ir pan., o personalas atostogauja, jo maziau, todel iseina savotiskas "konvejeris".
QUOTE(Daivika @ 2008 04 15, 09:42)
Sveikos
Pupsai, norejau paklausti dėl Abromiskiu sanatorijos ir aplamai dėl sanatorijų. Aš dabar irgi bandau vaikui išmušti sanatoriją, tik mums sunkiai sekasi Pas mus diagnozė naptvirtinta BA(pagal ligos koda išsiaiškinau). Geriam Singular, bei purškiam fliuksotidą 125mg., pastoviai sergam, tai bronchitu, tai plaučiu uždegimu. Dabar jeigu pavyks gauti kelialapį į sanatoriją, tai bandau susivokti kur norėčiau vežti. Ir gal galite parašyti kiek laiko buna kelialapis,t.y. savaitei, dviem ??
Pupsai, norejau paklausti dėl Abromiskiu sanatorijos ir aplamai dėl sanatorijų. Aš dabar irgi bandau vaikui išmušti sanatoriją, tik mums sunkiai sekasi Pas mus diagnozė naptvirtinta BA(pagal ligos koda išsiaiškinau). Geriam Singular, bei purškiam fliuksotidą 125mg., pastoviai sergam, tai bronchitu, tai plaučiu uždegimu. Dabar jeigu pavyks gauti kelialapį į sanatoriją, tai bandau susivokti kur norėčiau vežti. Ir gal galite parašyti kiek laiko buna kelialapis,t.y. savaitei, dviem ??
Na nezinau, jau sakiau as i Gintara nei uz ka nevaziuociau dar karta. Man patinka Abromiskese, beto ir arciau. Oras fainas, mes pusdieni pusyne vaikstom , gulbes maitinam, ant supyniu supames. Musu tokia pati diagnoze tai skiria 18 lovadieniu. Jau grizta maniskis rytoj issireabilitaves Labiausiai jam patiko burbulines vonios ir masazai:)