Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na va, susiskambinau su Gintaro sanatorija, tai vasaros laike šansų jokių, pasiūlė nuo rugsėjo 15 dienos. Tai tada pasiskambinau į Druskininkų saulutę, siūlė nuo liepos 21 dienos, bet nelabai tinka dėl darbo, tai pasiūlė kitą datą nuo rugpjūčio 11dienos. Tai rezervavomės vietą ir dumsim. thumbup.gif Tik pakankamai keista, kad taip sunkiai reikia išsimušinėti tai kas priklauso. Tuo labiau vaikams. Dėl to tai labai liūdna. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(igveta @ 2008 04 16, 20:21)
Na va, susiskambinau su Gintaro sanatorija, tai vasaros laike šansų jokių, pasiūlė nuo rugsėjo 15 dienos. Tai tada pasiskambinau į Druskininkų saulutę, siūlė nuo liepos 21 dienos, bet nelabai tinka dėl darbo, tai pasiūlė kitą datą nuo rugpjūčio 11dienos. Tai rezervavomės vietą ir dumsim. thumbup.gif  Tik pakankamai keista, kad taip sunkiai reikia išsimušinėti tai kas priklauso. Tuo labiau vaikams. Dėl to tai labai liūdna. schmoll.gif

Nesuprantu,pirmą kartą girdžiu kad pirmiausia reikia skambint į sanatoriją ir klaust,juk šeimos gydytojai gauna kelialapius,tik kol kas pvz.mūsų dar nežino kiek jų gaus birželiui,žinos gegužį,man taip aiškino gydytoja g.gif

Ačiū vijelius už paaiškinimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 16 balandžio 2008 - 19:13
QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 15, 21:25)
Nelabai suprantu, kaip jums gali būti nepatvirtinta diagnozė ir kompensuojami vaistai. Siaip manau jums tikrai BA, tik lengva forma.
Maniškiui ir taip yra. Kelalapis buvo 18 d. - sveikatą gražinantis, jei BA kitos formos, ty vidutines, tai tada reabilitacija ir 21 d.

Labas mantučiuk, mano sunus turi tą pačią bėdą. Sausį du kartus sirgome plaučių uždegimu. Tai tada irgi nustatė BA. Tai irgi geriam Singulair, Flicsotide 125mg.x2k per dieną. Tai mums gydytoja pati susikambino su sanatorijos gydytoja ir po penkių dienų mus priėmė į Utenos reabilitacijos centrą.
Tai visa priežiūra ir atmosfera likau patenkinta. Tikrai modernios proceduros ir labai fainas kolektyvas. Tai mes gulėjome tris savaites. Iš ryto tai nenuobodu nes visos procedūros ryte, paskui pietūs, popiečio miegas mažiems ir pamokos didesniems. Vakare yra trys televizoriai, tai kas ką nori tą žiūri. Vaikams žaidimų kambariai yra.
O tu kiek suprantu esi iš Biržų, tai tau Utena arčiau bus, nes savaitgaliais išleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Smigė @ 2008 04 16, 19:22)
Labas mantučiuk, mano sunus turi tą pačią bėdą. Sausį du kartus sirgome plaučių uždegimu. Tai tada irgi nustatė BA. Tai irgi geriam Singulair, Flicsotide 125mg.x2k per dieną. Tai mums gydytoja pati susikambino su sanatorijos gydytoja ir po penkių dienų mus priėmė į Utenos reabilitacijos centrą.
Tai visa priežiūra ir atmosfera likau patenkinta. Tikrai modernios proceduros ir labai fainas kolektyvas. Tai mes gulėjome tris savaites. Iš ryto tai nenuobodu nes visos procedūros ryte, paskui pietūs, popiečio miegas mažiems ir pamokos didesniems. Vakare yra trys televizoriai, tai kas ką nori tą žiūri. Vaikams žaidimų kambariai yra.
O tu kiek suprantu esi iš Biržų, tai tau Utena arčiau bus, nes savaitgaliais išleidžia.

Oi labai smagu, kad papasakojai tikrai gal kitą kartą reiks bandyti važiuoti būtent čia, ypač, kai tokie geri atsiliepimai. O dabar dar ir su darbu reiks derinti, tai matysim.
Beja ar yra ten drusku kambariai, kokios proceduros jums buvo paskirtos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantuciukas: 16 balandžio 2008 - 19:50
QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 16, 19:50)
Oi labai smagu, kad papasakojai tikrai gal kitą kartą reiks bandyti važiuoti būtent čia, ypač, kai tokie geri atsiliepimai. O dabar dar ir su darbu reiks derinti, tai matysim.
Beja ar yra ten drusku kambariai, kokios proceduros jums buvo paskirtos?

Taip yra druskų kambarys ir apie jį labai geri atsiliepimai. Tik nereikia išsigąsti jei pradeda kosėti, nes druskų kambaryje išsivalo mažiausi tarpeliai bronchuose.(Taip sakė gydytoja). Tai mano jau du mėnesius koso, bet jau labai mažai. Tai ar sanatorija padėjo pasakysiu po kitos žiemos smile.gif. Dar buvo inhaliacijos su fiziologiniu tirpalu, sausas vibro masažas krutinės ir nugarytės, mankšta ant kamuolio, nes mano buvo 1,3 metukų. Didesniems buna kiti užsiėmimai. Dar buna baseinas, bet kadangi mano buvo dar su sauskelnėm tai mums nepaskyrė.
Jei dar kas domins rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smigė @ 2008 04 16, 20:11)
Taip yra druskų kambarys ir apie jį labai geri atsiliepimai. Tik nereikia išsigąsti jei pradeda kosėti, nes druskų kambaryje išsivalo mažiausi tarpeliai bronchuose.(Taip sakė gydytoja). Tai mano jau du mėnesius koso, bet jau labai mažai. Tai ar sanatorija padėjo pasakysiu po kitos žiemos  smile.gif. Dar buvo inhaliacijos su fiziologiniu tirpalu, sausas vibro masažas krutinės ir nugarytės, mankšta ant kamuolio, nes mano buvo 1,3 metukų. Didesniems buna kiti užsiėmimai. Dar buna baseinas, bet kadangi mano buvo dar su sauskelnėm tai mums nepaskyrė.
Jei dar kas domins rašyk  mirksiukas.gif

gal žinai kokia internetinę nuorodą? Kažkaip nerandu daugiau apie šią sanatoriją.

O proceduros tai tokios pat, kaip mums ir Palangoje buvo, taip, kad tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar Palangos gintare renovuoti kambariai skiriami tik mamoms su vaikais iki 7 metu, ar visiems norintiems kurie lydi nepriklausomai kokio amziaus yra vaikas. Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilsiketa @ 2008 04 16, 21:11)
Norejau paklausti, ar Palangos gintare renovuoti kambariai skiriami tik mamoms su vaikais iki 7 metu, ar visiems norintiems kurie lydi nepriklausomai kokio amziaus yra vaikas. Busiu dekinga  4u.gif

Visiem norintiems duodami renovuoti kambariai, jei tik jie tuo metu būna laisvi. Tik reikia primokėti po 10 Lt. už parą.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 16, 20:35)
gal žinai kokia internetinę nuorodą? Kažkaip nerandu daugiau apie šią sanatoriją.

O proceduros tai tokios pat, kaip mums ir Palangoje buvo, taip, kad tikrai  thumbup.gif

Dar vakar pamiršau parašyti, kad dar buvo šviesos terapija. Su Bioptron šviesa švietė į krūtinytę. Sakė, kad ši šviesa giliai prasiskverbia ir dezinfekuoja.
O interneto svetainės tai gal nėra, nes turiu lankstinuką, tai ten nieko nėra. Tik el.paštas ir tel numeriai.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2008 04 15, 22:25)
Nelabai suprantu, kaip jums gali būti nepatvirtinta diagnozė ir kompensuojami vaistai. Siaip manau jums tikrai BA, tik lengva forma.
Maniškiui ir taip yra. Kelalapis buvo 18 d. - sveikatą gražinantis, jei BA kitos formos, ty vidutines, tai tada reabilitacija ir 21 d.

Mums rašo ligos kodą J45.9, tai radau ,kad šitas kodas reiškia "Astma,nepatikslinta".
Atsakyti
Mums irgi rašo J45.9. Tai aš daktarės išklausinėjau, tai sakė rašo taip kadangi BA yra išaugama. Todėl tokia diagnozė, kad kompensuotų vaistus. Mums tokią diagnozę nustatė sausio mėnesį ir liepė po pusės metų apsilankyti pas pulmanologą. Tada arba panaikins diagnozę arba pratęs. Aš labai tikiuosi kad panaikins ir mes atsikratysime šitų ligų.
Atsakyti
Nu vasarai laika reikiai is anksto uzsakyt.Kai praeitais metais vaziavom,tai teko apie 2 menesius laukti..Bet dabar vasarai nenoriu,pilna vaiku, beprotnamis, i proceduras sunku normaliai papult, be to vasara ir kitur galima smagiai ir naudingai praleist laika ( mes pas mociute keliausim) ..Paskambinom musu gydytojai sanatorijoj,tai jinai pasiule rugpjucio antra puse, maziau vaiku bus, o orai vis dar geri turetu but ( nu ne ziema gi ) , pasivaiksciuot yra kur, gydytoja pati pasisiule mums parupint kambari..Tai dabar jau be baimes vaziuosim.. smile.gif thumbup.gif Kas turit klausymu rasykit i e-maila wink.gif
Atsakyti