Sveikos mamytės,skubiai reikia informacijos apie palangos gintarą.Gyd mums pažadėjo kelionę į šią sanatoriją,iš aplinkinių girdėjau visokių patarimų,bet man reikia ,kad padėtų jau ten buvęs žmogus .Mano klausimai 1.Kiek kainuoja maistas mamai(sūnui 6 metai serga astma)?2.Kada reikia už maistą susimokėti ,tik atvykus,išvykstant,ar einant valgyti?3 Ką reikia pasiimti į sanatoriją,gal yra kokių specifinių dalykų,aš nekalbu apie higienos reikmenis 4 KIek minimaliai pinigėlių reikia turėti su savimi.Prašau papasakokit viską nes mes pirmą kartą susiruošėm tai baisu,neramu,bijau ,kad jei ko nežinosiu tai nieko ir negausiu.Girdėjau jei masažistei įdedi į kišenę 10 lt tai atidirba,ar tiesa?Prašau nepatingėkite ir patarkit
Matyt sloga smegenis užspaudė sūnui 5,o ne 6 metai
QUOTE(noir1 @ 2006 10 22, 08:55)
Sveikos mamytės,skubiai reikia informacijos apie palangos gintarą.Gyd mums pažadėjo kelionę į šią sanatoriją,iš aplinkinių girdėjau visokių patarimų,bet man reikia ,kad padėtų jau ten buvęs žmogus .Mano klausimai 1.Kiek kainuoja maistas mamai(sūnui 6 metai serga astma)?2.Kada reikia už maistą susimokėti ,tik atvykus,išvykstant,ar einant valgyti?3 Ką reikia pasiimti į sanatoriją,gal yra kokių specifinių dalykų,aš nekalbu apie higienos reikmenis 4 KIek minimaliai pinigėlių reikia turėti su savimi.Prašau papasakokit viską nes mes pirmą kartą susiruošėm tai baisu,neramu,bijau ,kad jei ko nežinosiu tai nieko ir negausiu.Girdėjau jei masažistei įdedi į kišenę 10 lt tai atidirba,ar tiesa?Prašau nepatingėkite ir patarkit
maistas dienai berods 7lt (jei neapsirinku-geriau pasiskambink ir paklausk). moket reiks is anksto min 3dienom. geriau pasikalbek pradziai su valgyklos administratore, o po to eik i kasa, nes kasininke-labai svelniai tariant-nuotaikos zomogus.
pasiimk virduli, plytele- jei noresi vaikui desreliu ar kiausini isvirt, sildytuva-langai seni.
dideliu ranksluosciu 2-3 procedurom., mazus duoda ir patalyne keicia daznai.
personalas geras, proceduros-konvejeris, nemanau, kad 10lt pades, nes laiko skirta mazai, verciau sypsena . i vonias reikia per lauka eit. koridoriuose skersvejai.
yra biblioteka, laisvas laikas - nuo 14 val.
sekmes
Gal kas pasidalintų atsiliepimais apie Abromiškių vaikų sanatoriją?
Kažkaip labai mažai apie ją rašo, tik vienas atsiliepimas šioje temoje.
Kažkaip labai mažai apie ją rašo, tik vienas atsiliepimas šioje temoje.
O kur galima pailseti su maziuku leliuku (5 men. ) ? Ar Palangos vaiku reablitacijos centre ar kt. sanatorijose galima isipirkti kokias proceduras, pvz. baseina, druskos kambariai?
gal kas buvot utenos vaiku sanatorijoje ir galite papasakoti kaip ten viskas yra, kaip proceduros, gyvenimo salygos? Ar mamos su vaiku gyvena vieni kambari ar tenka dalintis su kuo nors kambariu?
sveikos.mes irgi gavom antra karta siuntima i sanatorija, tik dabar mastau kada vaziuot, balandi ar rugseji. buvom palangos gintare, dabar turiu minti i druskininkus vaziuoti. bet kai pasiskaiciau kas per atsiliepimai, tai dabar galvoju, nes vaziuosim tai is klaipedos, tolokai gan. jei galit kas papasakokit kaip dabar yra, nes siaip noretusi geru atsiliepimu o ne tik nusivylimu laukiu ziniu
QUOTE(agnie6ka @ 2006 11 09, 12:52)
O kur galima pailseti su maziuku leliuku (5 men. ) ? Ar Palangos vaiku reablitacijos centre ar kt. sanatorijose galima isipirkti kokias proceduras, pvz. baseina, druskos kambariai?
o ka su tokiu vaiku tenais veikti - daugumai proceduru per mazas.
Gal geriau niekur nevaziuojant pavaikscioti i masazus ir baseina
Na ir as prie jusu prisijungsiu. Bandziau paskelbti nauja tema, bet ja uzrakino, nors man reikia skubaus atsakymo. Mano susunui 2 metai, o tiksliau 2.9 metai po pneumonijos. Renkuosi tarp Druskininku "Saulute" ir Vilniaus "Pusyno kelias". Klausimai kaip visada: kokios gyvenimo salygos, proceduros, ar labai nuobodu, ar galima kur nors palikti vaikia ir nueiti paciai kur nors (pvz. i baseina). Dekoju is anksto uz atsakymus.
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 10:44)
Tikrai rekomenduoju "Pusyno kelia", mes su vaiku jau 3 metus is eiles vaziavom. Jeigu vaikas mazas tai ji galima ir pietu miego ten palikti.
Laba diena, noriu pasiteirauti del "Pusyno kelias" sanatorija. Dabar turim (as ir sunus 2.9 metai) vaziuoti i kokia nors sanatorija. As svyruoju tarp Druskininku ir "Pusyno kelias". Sakykit, kokios ten gyvenimo salygos, ar geros proceduros, koks maitinimas? Zinau kad mamai uz maitinima reikia moketi 17 Lt, bet nezinau ar uz nakvynes reikia moketi? Padekit man apsispresti, prasau, nes vis del to, Druskininkuose daug pigiau (maitinimas kainuoja tik 7 lt). Bet jeigu tikrai verta, as geriau daugiau sumokesiu.
Papildyta:
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 11:11)
Tikrai yra aukles, aukles nuveda vaikus i valgykla, i visas proceduras, i baseina. Vaikai kurie pasilieka be tevu gyvena naujame korpuse, kur visa administracija ir gydytojai. Tik gydytojos reikai paprasyti kad skirtu daugiau proceduru
Laba diena, noriu pasiteirauti del "Pusyno kelias" sanatorija. Dabar turim (as ir sunus 2.9 metai) vaziuoti i kokia nors sanatorija. As svyruoju tarp Druskininku ir "Pusyno kelias". Sakykit, kokios ten gyvenimo salygos, ar geros proceduros, koks maitinimas? Zinau kad mamai uz maitinima reikia moketi 17 Lt, bet nezinau ar uz nakvynes reikia moketi? Padekit man apsispresti, prasau, nes vis del to, Druskininkuose daug pigiau (maitinimas kainuoja tik 7 lt). Bet jeigu tikrai verta, as geriau daugiau sumokesiu.
QUOTE(valiar @ 2007 01 22, 16:32)
Na ir as prie jusu prisijungsiu. Bandziau paskelbti nauja tema, bet ja uzrakino, nors man reikia skubaus atsakymo. Mano susunui 2 metai, o tiksliau 2.9 metai po pneumonijos. Renkuosi tarp Druskininku "Saulute" ir Vilniaus "Pusyno kelias". Klausimai kaip visada: kokios gyvenimo salygos, proceduros, ar labai nuobodu, ar galima kur nors palikti vaikia ir nueiti paciai kur nors (pvz. i baseina). Dekoju is anksto uz atsakymus.
Sveika
noriu ir aš savo nuomonę pareikšt Jei esi vilnietė tikrai verta važiuot į Pušyno kelią ir tik tuo atveju jei apgyvendins tam pačiam korpuse, kur ir vyksta procedūros.Bet jei esat iš toliau tai nerekomenduoju.Mes buvom vasarą, gyvenimo sąlygos ir maitinimas klaikus, patikėk tikrai nesu iš labai išrankių mamyčių...net neįsivaizduoju kaip ten reikėtų gyvent dabar...jei važiuosi, išsiaiškink viską pasiskambinusi.
o tai labiau apsimoka i druskininkus ar as ka ne taip suprantu