QUOTE(Depresyja @ 2008 04 15, 20:04)
Gal galėtum apšviest?
kur lakstei,kam ir kiek davei kad gavai tokį gerą kambarį?
aš irgi sutikčiau palakstyt,jei tik tai įmanoma?
Šiaip, daugiausia lakstė mano vyras. Turi jis dievo dovaną - iškalbą, todėl jam lengviau susitarti su žmonėmis
Iš karto pasakysiu kad niekam kyšių nedavėm. Tik sumokėjome už 18 dienų po 10 Lt. už renovuotą kambarį į kasą (viso 180 Lt.)
Atvažiavom labai anksti ryte, po 8 val. Registratūroje paklausėme ar galime gauti renovuotą kambarį. Registratorė paskambino kažkam telefonu ir atsakė, kad šiuo metu visi tie kambariai užimti. Davė popierius ir nukreipė į 4 korpusą pas vyr. slaugytoją.
Tik atėjus į tą 4 korpusą, iš karto nukrito nuotaiką - vaizdas nekoks. O kai davė raktą nuo kambario, verkti norėjau. Vyras irgi buvo baisiai nuliūdęs, tai pasiėmęs visus popierius iš manęs nuėjo, vėl, į registratūrą. Mes jo laukėm.
Po gero pusvalandžio grįžo ir pasakė, kad, ilgai kalbantis su viena iš registratoriu (o jų buvo dvi), išsiaiškino, kad vienas renovuotas kambarys turėtu atsilaisvinti kitą dieną. Mus nusiūntė pasitarti kaip daryti dėl to kambario į 2 korpusą pas to korpuso vyr. slaugytoją ir vyr. gydytoja.
Ten irgi kalbėjo su visais mano vyras. Susitarėm, jog mano mama ir vaikas tik vieną naktį pernakvos baisiame kambaryje, o kitą dieną juos perkels į naują. Mes, kad apsidrausti jog viskas bus gerai, norėjome sumokėti už tą kambarį iš karto, bet mums pasakė, kad sumokėtume tik kai ten įsikelsime.
Bet... Aš nubėgau į kasas ir sumokėjau (numerį kambario mums pasakė iš karto). Atnešiau čekį slaugytojai. Tada mus prirašė jau iš karto antrame korpuse ir gydytoją skyrė antro korpuso (Vengele - lyg tai teisingai parašiau
- vo
gydytoja).
Sulakstėm su vyru po kabinetus surašyti laikus į procedūras. Ir, kai sugrįžome po lakstymu, pas slaugytoja, sužinojome džiūgią naujieną, kad žmonės iš to naujo kambario išvažiuoja tą pačią dieną tik vakare, apie 17 val. Na, o kadangi mes jau sumokėjome - jis mūsų. Mums pasiūlė ateiti pasiimti raktelį 18 val. Tada ir įsikėlėm.
Matem, apie 12 val. prie registratūros buvo tokia eilė žmonių
ir visi praše renovuotu kambarių, bet pirmas turėjo atsilaisvinti tik 18 dieną.
QUOTE(igveta @ 2008 04 15, 20:51)
Gal galit pasakyti kaip elgtis, kelialapis kaip ir yra, tik gydytoja sakė, kad reikia susiskambint su sanatorija į kuria norime vykti (minėjo Palangą ir Druskininkus) ir susižinoti kada mus gali priimt, tada ateiti pas ją ir popierių tvarkymas trunka apie pora savaičių, siunčia pas reabilitologą, ten susitvarkome ir galime važiuoti. kol kas dar neskambinau, galvoju apie Palangą ir norėčiau liepą arba rugpjūtį. Kažin ar tai įmanoma?
Butent taip, kaip tu aprašei, darėm ir mes. Iš pradžiu paskambinau į Gintarą. Ten pasakė kad galime atvažiuoti, t.y. vietu yra tin nuo balandžio 14 d. arba rugsėjo 22 d. Pasirinkome dabar, balandį.
Tada nuėjau pas savo šeimos gydytoją, ji išrašė siūntimą pas reabilitologą. Reabilitologas paskyrė procedūros poliklinikoje (pirminė reabilitacija). Kai jas pabaigėm, su reabilitologo atsakymu nuėjau vėl pas šeimos gydytoją.
Šeimos gydytoja išrašė popierius į liginių kasas. Tą pačią dieną nuėjau į ligonių kasas, viską ten susitvarkiau ir viskas.